Amiiinnn inşaallahAllah göstermesin birdaha
Çok şükür kuzum çok iyiyim
Artık çok yiyorummaşallah reyyanimyemene icmene dikkat ediyosun degil mi
Hoşbuldum canim
Artık çok yiyorumanneme karşı koyamadım daha fazla. Artık eve gidince küçük çaplı diyet yapcam
Hoşbuldum canimevdeyim tv seyrediyorum iyiyim cok sukur sen nasilsin :)
Sürekli yiyoruz. Mütemadiyen yiyoruzay annen yemek yapıyoken ye bol bol boşver eve gidince bakarsin çaresine reyyanim
Ben tam 15 gün izleyemedimben de iyiyim canim:) oğlanı yıkadım yatircam birazdan:)
çizgi film açık bizde detv izlemek neydi diye sorasim geldi
Bende öyle oldum. İlk 1 hafta hic yiyemezken ilaç bitince bana yemek yetişmez olduSürekli yiyoruz. Mütemadiyen yiyoruz
Valla bende aynı oldumBende öyle oldum. İlk 1 hafta hic yiyemezken ilaç bitince bana yemek yetişmez oldu
Sürekli yiyoruz. Mütemadiyen yiyoruz
Ben tam 15 gün izleyemedimnormalde de çok izlemem. Çoğunlukla belgesel izliyorum
Tabi çocuk olunca normal çizgifil açık olması
Eski çizgi filmler daha güzeldi bu arada
Afiyet bal şeker olsun şifa olsunValla bende aynı oldum
Bende öyle oldum. İlk 1 hafta hic yiyemezken ilaç bitince bana yemek yetişmez oldu
oh oh dolsun vitamin depolari
Teşekkür ederimmmmAfiyet bal şeker olsun şifa olsun
Ay jetgiller vardı, ayı yogi vardı, tom ve jerry, buggs bunny, pembe panter, road runner hangisini sayayimtaş devri çok severdim ben
ordaki bety en sevdiğim karakterdi
Kaç yaşında olursak olalım anne evi ritüelleri değişmiyor değil miArtık çok yiyorumanneme karşı koyamadım daha fazla. Artık eve gidince küçük çaplı diyet yapcam
Sagol canim hep beraber şifa olsunara anca kapandı demekki zuhalafiyet şifa olsun
Teletebisler de vardıAy jetgiller vardı, ayı yogi vardı, tom ve jerry, buggs bunny, pembe panter, road runner hangisini sayayimhayalet avcilari vardi, aslan kral vardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?