Sağol kuzum öyle vallaKaç yaşında olursak olalım anne evi ritüelleri değişmiyor değil miafiyet olsun sağlık olsun reyyanım
Ayyy ne güzeldi o zamanlarAy jetgiller vardı, ayı yogi vardı, tom ve jerry, buggs bunny, pembe panter, road runner hangisini sayayimhayalet avcilari vardi, aslan kral vardi
Şimdikiler saçma sapan valla o zamanlarin hali başkaydı. Cumartesi günleri kanal D de sevimli kahramanlar olara oynardı hepsi sıra sıraAyyy ne güzeldi o zamanlar
Aynen bak o da vardiTeletebisler de vardı
Ben izliyorum bazen :) pokahantes vardı hatırlar mısın ? :)Hala açıp izleyesim geliyo benim eski çizgi filmleri
Casper, şirinler, tsubasaa yaaa ne güzeldiiiAynen bak o da vardininja kaplumbağalar vardi
Üçünü de çok severdim. Sanırım biz şanslı son çocuk nesiliydikCasper, şirinler, tsubasaa yaaa ne güzeldiii
Ay jetgiller vardı, ayı yogi vardı, tom ve jerry, buggs bunny, pembe panter, road runner hangisini sayayimhayalet avcilari vardi, aslan kral vardi
Onu hatırlayamadım hemen bakıyoruuumBen izliyorum bazen :) pokahantes vardı hatırlar mısın ? :)
sen varken biz nasıl unuttuk onu yavTeletebisler de vardı
Superman vardı, pokemon vardibide power Rangers vardı
casper
he man
başka var mi aklına gelen zuhal
Ben izliyorum bazen :) pokahantes vardı hatırlar mısın ? :)
Evet şimdi hərşey saçmaŞimdikiler saçma sapan valla o zamanlarin hali başkaydı. Cumartesi günleri kanal D de sevimli kahramanlar olara oynardı hepsi sıra sıra
Evet şimdi hərşey saçma
Biz bazen eşimle tom ve jerry izleriz
Ben izliyorum hala youtube de :)Evet şimdi hərşey saçma
Biz bazen eşimle tom ve jerry izleriz
Bir çizgi film vardı. Köpeğin boynuna asılı sağlık çantası vardı. Çok çıkaramadım boyle bir cizgi film vardidağlar kızı Heidi vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?