Bety boop nasildi animsayamadim :)
Ha buymus bunu biliyorum :)
Red kitsüper sonic:)
Bakiyorum hemen :) çocuk işi değil evetGeorgia diye de vardı bi tane ama bildiğin +13nasıl izletmisler bize hayret ediyorum şimdi görünce:)
Bakiyorum hemen :) çocuk işi değil evet
Farkında olmadanneler izletmisler kız bize
Evet oyuncaklarımızla, çizgi filmlerimizle, sokak oyunlarımızla çok güzel bi çocukluk geçirdikÜçünü de çok severdim. Sanırım biz şanslı son çocuk nesiliydik
Farkında olmadanson zamanlarda yapılanlardan keloğlan masallarını seviyorum ben arada izlerim hatta
Unutmayın teletabikleriiiisen varken biz nasıl unuttuk onu yav
Muhteşem yıllardı. Öğlene kadar okul, öğlenden sonra akşam ezanına kadar sokakta oyun. İp atlardık birdir bir oynardik geçti gitti hepsi. Şimdi 2 yaşındaki cocuklarin elinde tablet var. Dışarısi zaten tehlikeliEvet oyuncaklarımızla, çizgi filmlerimizle, sokak oyunlarımızla çok güzel bi çocukluk geçirdik ❤ keşke hep öyle kalsaydıışimdi bile böyleyken bundan birkaç yıl sonrasını bilemiyorum
O da çok güzel. Birde tomas miydi trenler varya onu da seviyorumben de rafadan tayfa seviyorum
Ben çok izlemedim ama hayranı çok onlarinda :)Yaa bende japon animelerini de çok severdim. Hâlâ da izlerim
Şarkılı yerden yüksek vardı onu çok severdim ben :) Allah korusun minikleri, tehlikeli giderek de artıyorMuhteşem yıllardı. Öğlene kadar okul, öğlenden sonra akşam ezanına kadar sokakta oyun. İp atlardık birdir bir oynardik geçti gitti hepsi. Şimdi 2 yaşındaki cocuklarin elinde tablet var. Dışarısi zaten tehlikeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?