Amin canim. Biz normal yerden yuksek oynardik onu bilmiyorum :) elim oynardik, saklambac oynardikŞarkılı yerden yüksek vardı onu çok severdim ben :) Allah korusun minikleri, tehlikeli giderek de artıyor
Hatirlamaz olur muyumBeyblade hatırlıyor musunuz :) benm erkek kardeşimle aramızda 1 yaş var ona ne alınırsa bende isterdimhep erkek oyuncaklarım olurdu
Şarkılıda da karşıdan karşıya geçerken ebenin söylediği kelimeyle ilgili şarkı söylüyoduk Zuhalim :) elim ne kii onu bilmiyorummAmin canim. Biz normal yerden yuksek oynardik onu bilmiyorum :) elim oynardik, saklambac oynardik
O da çok güzel. Birde tomas miydi trenler varya onu da seviyorum
Unutmayın teletabikleriiiiben pooyum ama tinkywinky den biraz korkuyodum
Yaa bende japon animelerini de çok severdim. Hâlâ da izlerim
Ayy bayılırdım ona ya başından kalkmazdımHatirlamaz olur muyum
Beyblade hatırlıyor musunuz :) benm erkek kardeşimle aramızda 1 yaş var ona ne alınırsa bende isterdimhep erkek oyuncaklarım olurdu
Mahallenin cocuklari gazoz kapağından taso yapıp oynarlardı. Misket oynuyorlardi biz gülle diyoruzAyy bayılırdım ona ya başından kalkmazdımsonra tasolar, sporcu kartları
Yaa eveettbide digimon vardı bak şimdi hatırladım nurum
Atari dedin de super mario vardi, tank vardi, f1 yarışı vardi oynardıkYaa eveetthatta bazılarının ateride oyunu oluyordu
Hatta böyle filenin içinde 100 lü misket satılırdı içinden bir tane büyük anne misket çıkardıMahallenin cocuklari gazoz kapağından taso yapıp oynarlardı. Misket oynuyorlardi biz gülle diyoruzsonra topac cevirirlerdi
Bende tek kızım ve hep abimlerle top oynardım. Maç yapardıkHatta böyle filenin içinde 100 lü misket satılırdı içinden bir tane büyük anne misket çıkardıyaa çok özlemişiimm
Evettt o marioda sona gelme yarışı olurduAtari dedin de super mario vardi, tank vardi, f1 yarışı vardi oynardık
Evettt o marioda sona gelme yarışı olurdubide road fighter mi öyle bi araba yarış oyunu vardı çok severdim onu
Çok severdim mario yu 8in 3ünü bir türlü geçemezdik sonrada bir kuzenim göstermiştiEvettt o marioda sona gelme yarışı olurdubide road fighter mi öyle bi araba yarış oyunu vardı çok severdim onu
Onun sayesinde az mı ıspanak yedimzeytinom burda ama biz temel reisi de unuttuk
Sen ayrıcalıklısın o zmn reyyanımBende tek kızım ve hep abimlerle top oynardım. Maç yapardık
aaaa eveett ona üzülüyordum ama vuruluncatabancayla ordek vurma vardı bide
Bide böyle çocuklar toplanıp sırayla oynamaya başlayınca çok eğlenceli oluyorduÇok severdim mario yu 8in 3ünü bir türlü geçemezdik sonrada bir kuzenim göstermişti
Gizli mantarlar vardı yeşil onu bulunca 1 can veriyordu :) birde denizli bölümlerde altın almaya çalışırken aşağı düşüp ölüyordukBide böyle çocuklar toplanıp sırayla oynamaya başlayınca çok eğlenceli oluyordu
Sailorlu bişeydi galiba kuzumseni favorin hangisi reyyanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?