Topik sahibesi nerde gören var mı? Vaybe eskide bir geyik topiki vardı atlarına binip gittileraynen çok şükürkomple iyilescek yakında
İnşallah gelecekTopik sahibesi nerde gören var mı? Vaybe eskide bir geyik topiki vardı atlarına binip gittiler
R.I.P uftadeÜftade Mahmut abi ve Harun abinin yanında yerini aldı. Hiç unutulmayacak
Dikkat edin limonsuzum bu ara ortalık kötü yineİyim kuşum gezmeden geldik uyumadan bakayım dedim
Hoşgeldiin kelebeğim, gezme ceylan bu dağlarda seni avlarlar dedik deeeeGünaydın kızlarrrSamdan uyarmasa farketmedim banımın bittiğini
kk birinci noteri
Bal0ncuk
@Judy_K
Jawlensky
C Cay6
@olive_bluto
Mehfam
@Limonsuzzcay
HayatSevinceGuzel
@Elhan
@Seridina
@mehlika nur
Yaa mehlika sultanım teşekkür ederimHayatSevinceGuzel bugün nasılsın kuzu, meraktayım seni ❤
Olsun reyyanım kanın temiz çıkmasına çok sevindim14 gün daha uzadı kızlar izolem. 1 ay tamamlanınca tomografi çekilip bakacak Dr ciğere. Şuan röntgen ile baktı ve iyileşmen 1 ayı bulacak dedi. Antikor testini de o zmn yaparız dedi.
İlk teşhis koyulduğunda zaman kanda enfeksiyon testi kötü çıkmıştı ama şuan temiz çıktı şükür.
Hergün bakıyorum cnm malesef orda da yok.
Selam nurum nasılsınGeçmişi okuyamadım canımlar sseellaaamm
Şuracıkta kahvemle yerimi alınca daha daa iyi olcam gülnihalımSelam nurum nasılsın ❤
Yüz yogasının uzun vadede yüzü sarkıttığını biliyordu inşallah arkadaşın
Akşam şok olmaya hazır ol o zaman
Aldıklarım bin TL bulmuştur. Madeleb beğendim ya uygun buldukça alıyorum
Afiyet olsun canım.Şuracıkta kahvemle yerimi alınca daha daa iyi olcam gülnihalımsen nasıısın bakalım napıyosun. Gece uyuyakalmışım ben ya, sabahta başıma babam gelmiş bakmamışım bile uyumuşum yine
tek seferde almayınca acıtmadıohaaa elim titrer kız benimo parayı versem yaslanirim kesin
akşamı sabırsızlıkla bekliyorum calci
selam bebeğimGeçmişi okuyamadım canımlar sseellaaamm
Ben gececiyim aslında biliyon mu gülnihalım, okulum da ikinci öğretimdii :)Afiyet olsun canım. ❤
Gece geç saatti uyanık kalmak bir başarı
Ayy evet baloncukumselam bebeğim
sınav giriş yerleri açıklanmış gördünmü :)
Noluyo burda bakimmm
İnş yakın yer çıkmıştır.. Benim eşime dibimizde okul çıkmış ama kimsenin hakkına girmeyecem, sıralamayla oynamayacam diyor girmiyecek sınavaBen gececiyim aslında biliyon mu gülnihalım, okulum da ikinci öğretimdii :)
Ayy evet baloncukumvirüsün en iyi yanı alan sınavlarının her ilde olması oldu benim için bütün sınavlarım aynı yerde çok mutlu oldum :))
Çok geçmiş olsun reyyanciminşallah bir an evvel iyilesirsiniz ❤❤
Kanının temiz çıkmasına sevindim. Olsun iyi olda 14 gun daha uzasın sıkıntı yok. Bol vitaminli şeyler yemeye devam.
canım kanın temiz çıkması çok güzel bi haber inşallah iki hafta sonra tertemiz çıkar tomografi de. moralini bozma iyileşmeye çalış sadece
Allah beterinden korusun. dinlen ye iç yatkeyifli geçirmeye çalış vaktini
Biz de kitap okuruz seninle. Maraton yaparız ❤
Kan degerlerinin iyi cikmasi cok guzel. Atlatti reyyanimiz
aynen çok şükürkomple iyilescek yakında
Teşekkür ederimmmm..Olsun reyyanım kanın temiz çıkmasına çok sevindimbiraz daha dinlen daha iyi olacaksın ❤
Çok yakın bana da baloncukum, çok şükürİnş yakın yer çıkmıştır.. Benim eşime dibimizde okul çıkmış ama kimsenin hakkına girmeyecem, sıralamayla oynamayacam diyor girmiyecek sınava
Biz de seni çok seviyoruz reyyanımTeşekkür ederimmmm..
Hepinizi çooookkk seviyorummmm
İyiki varsınız ve hep olun hayatımda
İnşallah gol olacak kuzum.. Burda deli gibi sevinecez seninleÇok yakın bana da baloncukum, çok şüküralan sınavı için il değişikliği yapacak olmak geriyordu beni.
Harikaa bir davranışeğer atamada olsam ben de hiç girmem ama çok da var öyle girenler :)
Neden giriyorlar acaba zaten atanmışÇok yakın bana da baloncukum, çok şüküralan sınavı için il değişikliği yapacak olmak geriyordu beni.
Harikaa bir davranışeğer atamada olsam ben de hiç girmem ama çok da var öyle girenler :)
Evet gececi tayfadansin canım geceleri geliyorsunBen gececiyim aslında biliyon mu gülnihalım, okulum da ikinci öğretimdii :)
Ayy evet baloncukumvirüsün en iyi yanı alan sınavlarının her ilde olması oldu benim için bütün sınavlarım aynı yerde çok mutlu oldum :))
Noluyo burda bakimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?