Mizahşörler Çıkmazı

Üftade Mahmut abi ve Harun abinin yanında yerini aldı. Hiç unutulmayacak
R.I.P uftade
İyim kuşum gezmeden geldik uyumadan bakayım dedim
Dikkat edin limonsuzum bu ara ortalık kötü yine
Hoşgeldiin kelebeğim, gezme ceylan bu dağlarda seni avlarlar dedik deeee
HayatSevinceGuzel bugün nasılsın kuzu, meraktayım seni ❤
Yaa mehlika sultanım teşekkür ederim bugün iyiyim ateşimi filan kontrol ediyorum sürekli. Baş ağrım hiç kalmadı. Hafif boğazımda bir şey var ama geçer inşallah
Olsun reyyanım kanın temiz çıkmasına çok sevindim biraz daha dinlen daha iyi olacaksın

Yüz yogasının uzun vadede yüzü sarkıttığını biliyordu inşallah arkadaşın
Akşam şok olmaya hazır ol o zaman
Aldıklarım bin TL bulmuştur. Madeleb beğendim ya uygun buldukça alıyorum

ohaaa elim titrer kız benim o parayı versem yaslanirim kesin

akşamı sabırsızlıkla bekliyorum calci

Şuracıkta kahvemle yerimi alınca daha daa iyi olcam gülnihalım sen nasıısın bakalım napıyosun. Gece uyuyakalmışım ben ya, sabahta başıma babam gelmiş bakmamışım bile uyumuşum yine
Afiyet olsun canım.
Gece geç saatti uyanık kalmak bir başarı

ohaaa elim titrer kız benim o parayı versem yaslanirim kesin

akşamı sabırsızlıkla bekliyorum calci
tek seferde almayınca acıtmadı ara ara aldım. Şimdi bittikçe alacağım için etkilemez beni inşallah

Afiyet olsun canım. ❤
Gece geç saatti uyanık kalmak bir başarı
Ben gececiyim aslında biliyon mu gülnihalım, okulum da ikinci öğretimdii :)
selam bebeğim
sınav giriş yerleri açıklanmış gördünmü :)
Ayy evet baloncukum virüsün en iyi yanı alan sınavlarının her ilde olması oldu benim için bütün sınavlarım aynı yerde çok mutlu oldum :))

İnş yakın yer çıkmıştır.. Benim eşime dibimizde okul çıkmış ama kimsenin hakkına girmeyecem, sıralamayla oynamayacam diyor girmiyecek sınava

Çok geçmiş olsun reyyancim inşallah bir an evvel iyilesirsiniz ❤❤
Kanının temiz çıkmasına sevindim. Olsun iyi olda 14 gun daha uzasın sıkıntı yok. Bol vitaminli şeyler yemeye devam.
Biz de kitap okuruz seninle. Maraton yaparız ❤
Kan degerlerinin iyi cikmasi cok guzel. Atlatti reyyanimiz
aynen çok şükür komple iyilescek yakında
Olsun reyyanım kanın temiz çıkmasına çok sevindim biraz daha dinlen daha iyi olacaksın
Teşekkür ederimmmm..
Hepinizi çooookkk seviyorummmm
İyiki varsınız ve hep olun hayatımda

İnş yakın yer çıkmıştır.. Benim eşime dibimizde okul çıkmış ama kimsenin hakkına girmeyecem, sıralamayla oynamayacam diyor girmiyecek sınava
Çok yakın bana da baloncukum, çok şükür alan sınavı için il değişikliği yapacak olmak geriyordu beni.

Harikaa bir davranış eğer atamada olsam ben de hiç girmem ama çok da var öyle girenler :)

Çok yakın bana da baloncukum, çok şükür alan sınavı için il değişikliği yapacak olmak geriyordu beni.

Harikaa bir davranış eğer atamada olsam ben de hiç girmem ama çok da var öyle girenler :)
İnşallah gol olacak kuzum.. Burda deli gibi sevinecez seninle

Neden giriyorlar acaba zaten atanmış

Evet gececi tayfadansin canım geceleri geliyorsun
Yurttayken sevmezdim bir tek. Çünkü gündüz uyurdu hep gece uyumazdi. Yatıp uyuyacagiz o uyanık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…