Mizahşörler Çıkmazı

Teşekkür ederim bilgi için,dikkate alacağım
görür inşallah ama düzenli kullansın mutlaka. Yüzünü yıkasın arkasından sabah akşam kullansın. Çok yoğun bir krem
İnşaallah faydası olur benim de köpüğüm çok az kaldı,yüz yıkama köpüğü almam lazım
Muhteşem,afiyyet olsun,benim ki de bitmek üzere,okkalı bir süvari kahve

Eklentiler

• IMG_20200827_153710.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 15
Sana bir köpük önereyim mi? cildi kurutmadan temizliyor
süvari deneyeceğim ben de ❤

Evet ya çok garip. Test yaptırmak bile zor baksana... Bir bitse şu durum
Gitmişken onu da sor istersen reyyanım. Hadi inşallah anneciğin de sen de negatif çıkarsınız
Canım hiç haberim yoktu inşAllah negatif çıkar
14 gün daha uzadı kızlar izolem. 1 ay tamamlanınca tomografi çekilip bakacak Dr ciğere. Şuan röntgen ile baktı ve iyileşmen 1 ayı bulacak dedi. Antikor testini de o zmn yaparız dedi.
İlk teşhis koyulduğunda zaman kanda enfeksiyon testi kötü çıkmıştı ama şuan temiz çıktı şükür.
E nabızdan görüntülenebiliyor cnm test sonucu
Hergün bakıyorum cnm malesef orda da yok.

Öner canımcım
Oseque The Cleanser - Oksijen Köpüklü Jel Yüz Temizleyici
Limonian diye site var kore ürünleri satıyor sadece. Oradan almıştım. Değişik bir yüz temizleyicisi. Yüzüne sürüyorsun kabarmaya başlıyor köpürüyor. Pıtpıt atıyor

nerden buluyosun böyle şeyleri calci

çok eğlenceli bişeye benziyo

Çok geçmiş olsun reyyancim inşallah bir an evvel iyilesirsiniz

Kanının temiz çıkmasına sevindim. Olsun iyi olda 14 gun daha uzasın sıkıntı yok. Bol vitaminli şeyler yemeye devam.

canım kanın temiz çıkması çok güzel bi haber inşallah iki hafta sonra tertemiz çıkar tomografi de. moralini bozma iyileşmeye çalış sadece

Allah beterinden korusun. dinlen ye iç yat keyifli geçirmeye çalış vaktini

nerden buluyosun böyle şeyleri calci

çok eğlenceli bişeye benziyo
Çok araştırdım samdanım. Pandemiden maskeden cildim çok bozuldu. Beyaz tenliyim yaz olduğunda artık cildim pert. Bir de mimik çizgilerim çıkınca dedim bu olaya el atmalıyım dedim aldığım her üründen memnun kaldım. hatta o dediğim madeleb çok iyi bir krem. Çocuk için de kullanabiliyorsun. Yara izlerini de geçiriyor. Benim oğlumun göz kapağında tahriş var. ona sürüyorum ona da iyi geldi
Sana kullandıklarımı atsam şok olursun

Biz de kitap okuruz seninle. Maraton yaparız ❤

Kan degerlerinin iyi cikmasi cok guzel. Atlatti reyyanimiz

beni şok et calci

ben çok üşeniyorum hiç bi rutinim yok ya krem muhabbetinde yoktum zaten ben
arkadaşım da yüz yogası yapıyo

beni şok et calci

ben çok üşeniyorum hiç bi rutinim yok ya krem muhabbetinde yoktum zaten ben
arkadaşım da yüz yogası yapıyo
Yüz yogasının uzun vadede yüzü sarkıttığını biliyordu inşallah arkadaşın
Akşam şok olmaya hazır ol o zaman
Aldıklarım bin TL bulmuştur. Madeleb beğendim ya uygun buldukça alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…