- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Ne tarz dinliyorsun pekikulaklık var canim:) hoparlörle dinlemem burda
Aynen o yüzden bırak biz mutlu olalim
Ne tarz dinliyorsun peki
Aynen o yüzden bırak biz mutlu olalim
Şaka tabiki senden vazgeçmemvaaayyyy demek öyle nihalim:)
şu an sezen aksu begonvil çalıyo
Teşekkür ederim bilgi için,dikkate alacağımBen yumurta akını peçete ile yapıyorum. Hem siyah noktaları çıkarıyor hem besliyor.
Dışarı çıkmasakta evdeki ışıklar bile etkiliymiş o yğzden mutlaka güneş kremi kullanmalısın. Güneş kremini Beyazlatıcı krev ve C vitamin kullandığında mutlaka kullan
İnşaallah faydası olur benim de köpüğüm çok az kaldı,yüz yıkama köpüğü almam lazımgörür inşallah ama düzenli kullansın mutlaka. Yüzünü yıkasın arkasından sabah akşam kullansın. Çok yoğun bir krem
Muhteşem,afiyyet olsun,benim ki de bitmek üzere,okkalı bir süvari kahveKahveye gelin hadi
Eki Görüntüle 2681182
Sana bir köpük önereyim mi? cildi kurutmadan temizliyorTeşekkür ederim bilgi için,dikkate alacağım
İnşaallah faydası olur benim de köpüğüm çok az kaldı,yüz yıkama köpüğü almam lazım
Muhteşem,afiyyet olsun,benim ki de bitmek üzere,okkalı bir süvari kahve
Öner canımcımSana bir köpük önereyim mi? cildi kurutmadan temizliyor
süvari deneyeceğim ben de ❤
Evet ya çok garip. Test yaptırmak bile zor baksana... Bir bitse şu durum
Gitmişken onu da sor istersen reyyanım. Hadi inşallah anneciğin de sen de negatif çıkarsınız
14 gün daha uzadı kızlar izolem. 1 ay tamamlanınca tomografi çekilip bakacak Dr ciğere. Şuan röntgen ile baktı ve iyileşmen 1 ayı bulacak dedi. Antikor testini de o zmn yaparız dedi.Canım hiç haberim yoktuinşAllah negatif çıkar
Hergün bakıyorum cnm malesef orda da yok.E nabızdan görüntülenebiliyor cnm test sonucu
Oseque The Cleanser - Oksijen Köpüklü Jel Yüz TemizleyiciÖner canımcım
Oseque The Cleanser - Oksijen Köpüklü Jel Yüz Temizleyici
Limonian diye site var kore ürünleri satıyor sadece. Oradan almıştım. Değişik bir yüz temizleyicisi. Yüzüne sürüyorsun kabarmaya başlıyor köpürüyor. Pıtpıt atıyor
Çok geçmiş olsun reyyancim14 gün daha uzadı kızlar izolem. 1 ay tamamlanınca tomografi çekilip bakacak Dr ciğere. Şuan röntgen ile baktı ve iyileşmen 1 ayı bulacak dedi. Antikor testini de o zmn yaparız dedi.
İlk teşhis koyulduğunda zaman kanda enfeksiyon testi kötü çıkmıştı ama şuan temiz çıktı şükür.
Hergün bakıyorum cnm malesef orda da yok.
Kanının temiz çıkmasına sevindim. Olsun iyi olda 14 gun daha uzasın sıkıntı yok. Bol vitaminli şeyler yemeye devam.14 gün daha uzadı kızlar izolem. 1 ay tamamlanınca tomografi çekilip bakacak Dr ciğere. Şuan röntgen ile baktı ve iyileşmen 1 ayı bulacak dedi. Antikor testini de o zmn yaparız dedi.
İlk teşhis koyulduğunda zaman kanda enfeksiyon testi kötü çıkmıştı ama şuan temiz çıktı şükür.
14 gün daha uzadı kızlar izolem. 1 ay tamamlanınca tomografi çekilip bakacak Dr ciğere. Şuan röntgen ile baktı ve iyileşmen 1 ayı bulacak dedi. Antikor testini de o zmn yaparız dedi.
Çok araştırdım samdanım. Pandemiden maskeden cildim çok bozuldu. Beyaz tenliyim yaz olduğunda artık cildim pert. Bir de mimik çizgilerim çıkınca dedim bu olaya el atmalıyım dedimnerden buluyosun böyle şeyleri calci
çok eğlenceli bişeye benziyo
Biz de kitap okuruz seninle. Maraton yaparız ❤14 gün daha uzadı kızlar izolem. 1 ay tamamlanınca tomografi çekilip bakacak Dr ciğere. Şuan röntgen ile baktı ve iyileşmen 1 ayı bulacak dedi. Antikor testini de o zmn yaparız dedi.
Kan degerlerinin iyi cikmasi cok guzel. Atlatti reyyanimizcanım kanın temiz çıkması çok güzel bi haber inşallah iki hafta sonra tertemiz çıkar tomografi de. moralini bozma iyileşmeye çalış sadece
Allah beterinden korusun. dinlen ye iç yatkeyifli geçirmeye çalış vaktini
Çok araştırdım samdanım. Pandemiden maskeden cildim çok bozuldu. Beyaz tenliyim yaz olduğunda artık cildim pert. Bir de mimik çizgilerim çıkınca dedim bu olaya el atmalıyım dedimaldığım her üründen memnun kaldım. hatta o dediğim madeleb çok iyi bir krem. Çocuk için de kullanabiliyorsun. Yara izlerini de geçiriyor. Benim oğlumun göz kapağında tahriş var. ona sürüyorum ona da iyi geldi
Sana kullandıklarımı atsam şok olursun
Kan degerlerinin iyi cikmasi cok guzel. Atlatti reyyanimiz
Yüz yogasının uzun vadede yüzü sarkıttığını biliyordu inşallah arkadaşınbeni şok et calci
ben çok üşeniyorum hiç bi rutinim yok yakrem muhabbetinde yoktum zaten ben
arkadaşım da yüz yogası yapıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?