Akşama naptınsen beni aldığın için bişey olamiyo çayım
napiyosun canım nasılsın
Akşama naptın
ben ne yapsam ki akşamaben yazmadim mi burayakabak yaptım onu da az daha yakiyodum dibi tutmuş kalın bir tabaka halinde
tavuk haşladım eve gidince terbiyeleyip çorba yapcam:)
yarının yemeğini de bugünden yapsam iyi olur
Eline sağlık. Afiyet olsun şimdidenben yazmadim mi burayakabak yaptım onu da az daha yakiyodum dibi tutmuş kalın bir tabaka halinde
tavuk haşladım eve gidince terbiyeleyip çorba yapcam:)
yarının yemeğini de bugünden yapsam iyi olur
Evde ne var?ben ne yapsam ki akşama
Eline sağlık. Afiyet olsun şimdidenyap tabi sana kolaylık olur.
Gewçen hafta ful dolma vardı. İşyerinde yedim yetmedi evde yedim 2 günbiber dolması
Annelerin söylemiyle " her şey var "Evde ne var?
Gewçen hafta ful dolma vardı. İşyerinde yedim yetmedi evde yedim 2 gün
Salata yapacağım yetero zaman dolma yeme sen artıkkarnıyarık pilav??
geçerken alayım marketten ton balığını. Böyle bol soğanlıtonbalikli salata mi
geçerken alayım marketten ton balığını. Böyle bol soğanlı
Akşam eşim yok halı saha maçına gidecek. o yüzden bu yeter herhalde. Bu arada balık hastasıyım benbimin uskumrusu da güzelbalık ekmek de olur fırında balık ve salata da olur:)
Akşam eşim yok halı saha maçına gidecek. o yüzden bu yeter herhalde. Bu arada balık hastasıyım ben
Hamsi çok özledimben deeeeekışın menü ful balik salata haşlanmış sebze oluyo bizim
Her hafta mutlaka alırımben deeeeekışın menü ful balik salata haşlanmış sebze oluyo bizim
Deme onu deme yaaa çok özledim balık yemeyiHamsi çok özledim
14 gün daha uzadı kızlar izolem. 1 ay tamamlanınca tomografi çekilip bakacak Dr ciğere. Şuan röntgen ile baktı ve iyileşmen 1 ayı bulacak dedi. Antikor testini de o zmn yaparız dedi.
İlk teşhis koyulduğunda zaman kanda enfeksiyon testi kötü çıkmıştı ama şuan temiz çıktı şükür.
Hergün bakıyorum cnm malesef orda da yok.
Izgarası çok hoş oluyor hem hafif hemde çıtır çıtır çere, gibiHer hafta mutlaka alırım
Deme onu deme yaaa çok özledim balık yemeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?