O krem mi sür yüzüne ellerine bacaklarına kollarına ohhh misssBunu bilmiyordumo kadar yabancıyım konuya benim için krem kremdir
Peeling o. Simple markasıVaovv , serumlar kremler,vay anasını, benim hiç serumum olmadı kio İngilterenin bir numarası olan ne işe yarıyor
Heee tamam gülnihalım çok haklısın birinci öğretim olsam ikinci öğretimci bir oda arkadaşı istemezdimGececi olmayı severim ama yurttayken sevmiyordum çünkü gececi arkadaş biz uyurken uyanık, o uyurken biz uyaniktiköylesine bir şeydi laf olsun torba dolsun nurum
Çok zor oluyordu GerçektenHeee tamam gülnihalım çok haklısın birinci öğretim olsam ikinci öğretimci bir oda arkadaşı istemezdimbizim bi oda arkadaşımız birinci öğretimdi baya uyum sağlıyordu bize, ben yapamazdım :)
İyi geceler calciİyi geceler herkese
Rüyanda geleceğimÇok zor oluyordu Gerçekten
İyi geceler calci
iyi geceler blueeee nasılsın görünmuyorsun hiçİyi geceler
Onu istiyorum zatenRüyanda geleceğim
Bir fistiksss dahaEvet duş alındı peeling yapıldı ,tonik ve kremler sürüldü, kafaya esti saç kesildi ,artık mis gibi uyuyabilirim
İyiyim canimcim sen nasılsıniyi geceler blueeee nasılsın görünmuyorsun hiç
Onu istiyorum zatengel bebeğim gel çaresiz başım
Bir iki ay kadar önce katli kesmiştim , uzun kalan kisimlari kestim biraz daha düz oldu,omuzlarimda şuanBir fistiksss dahagüle güle uzat saçını, nasıl kestin peki ❤❤
İyiyim ben de. Rutin işlerİyiyim canimcim sen nasılsınarada bakıp cikiyorum öyle ☺
iyi geceler blueeee nasılsın görünmuyorsun hiç
Onu istiyorum zatengel bebeğim gel çaresiz başım
Katlı nasıl kestin tepeden toplayarak miBir iki ay kadar önce katli kesmiştim , uzun kalan kisimlari kestim biraz daha düz oldu,omuzlarimda şuan
O yüzden az sonra beraberizayrılık böyle uzun sürmez ki
Hep aynı canım vallaİyiyim ben de. Rutin işler
Daha sık gelmelisinHep aynı canım valla
Yok canım duştan sonra tarayıp kafanı öne eğip öyle tarayıp kesince katlı oluyor, kafanı tekrar dik tuttuğunda saçları her iki tarafa tarayıp tekrar uzun kısımları alıyorsunKatlı nasıl kestin tepeden toplayarak mi
-Korona nerdesinDaha sık gelmelisinnasıl gidiyor korona günleri Konya neredeyse başkenti oldu bizim buralar kıpkırmızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?