Çaktırma emziriyorum. Daha bırakmadıYok kiz deli misin :) ben sen gercekten emziriyorsun sandim onun icin üzüldüm
Ciddi mi diyorsun? Ciddiyse birşey anlaticamÇaktırma emziriyorum. Daha bırakmadı
Ciddiyim ya bıraktırmadım . Corona muhabbetinden dolayıCiddi mi diyorsun? Ciddiyse birşey anlaticam
Bi tanidigimiz varmış. Oğlunu 8 yaşına kadar emzirmiş. Çocuk annesini emdikten sonra anne bugün soğan yemişsin diyormuşCiddiyim ya bıraktırmadım . Corona muhabbetinden dolayı
Sana kurban olsun
Bi tanidigimiz varmış. Oğlunu 8 yaşına kadar emzirmiş. Çocuk annesini emdikten sonra anne bugün soğan yemişsin diyormuş
Allah'ına gurban
hele dillerine ölürüm hele
Kadin surekli dogurunca sütü de kesilmemiş bunuda sürekli emzirmişay bugün arkadaşım da annem kardeşimi bes yaşına kadar emzirdi dedi
8 ne ya
Kadin surekli dogurunca sütü de kesilmemiş bunuda sürekli emzirmiş
Seninki dha kucuk canim ama benimki artk herseyi biliyor anliyor konusuyor yani ciddi anlamda yoruyor beni bu ara .yoooo çok memnun olarak demiştim oysaki ben
yanlış mi iletildi mesajla çayım
benimkide de öyle ya. bide nerden öğrendiyse bağırmaya başladıgıcık ediyo beni
Seninki dha kucuk canim ama benimki artk herseyi biliyor anliyor konusuyor yani ciddi anlamda yoruyor beni bu ara .
Tum enerjimi somrdu aslnda iyiyim arkadasmn oglnun dgmgnuydu kendi aramzda onu kutladik ettk filan ama istee ...
Benimm olmann seni de mutlu ediyosa sknti yokk beybimmm canimsinnn
Muhtelen ana kuzusi biri olmustur.acaba karısıyla ya da sosyal ilişkilerinde nasıl birisi m psikolojik olarak etkilemis midirsünneti bile belli yaş aralığında yapmiyolar
Muhtelen ana kuzusi biri olmustur.
8 çok yawBi tanidigimiz varmış. Oğlunu 8 yaşına kadar emzirmiş. Çocuk annesini emdikten sonra anne bugün soğan yemişsin diyormuş
Amininşallah kimsenin günahına girmemiştir sorun çıkarıp
7 imis bu arada merak edip sordum8 çok yawen fazla 2ay daha emer sonrası yok
Amin
7 imis bu arada merak edip sordum
Evlenmişmaşallah
evlenmiş kız onu da sordun mu
Evlenmişadam malı mülkü karısının üstüne yapmış. Kızlar oğlanları 7 yaşına kadar emziriyoruz artık beyine anca tesir ediyor demek ki
Şu an gelin olarak düşündükarısının üstüne yapmak diyosun farkında misin zuhalo senin oğlun olcak elin kızı mi yesin malları ay bu zuhalden oğlan anası olmaz ya
Şu an gelin olarak düşündü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?