Evet elin kızı rezil olmaya mi geliyor. Alsin valla hepsini helali hoş olsunkarısının üstüne yapmak diyosun farkında misin zuhalo senin oğlun olcak elin kızı mi yesin malları ay bu zuhalden oğlan anası olmaz ya
Evet elin kızı rezil olmaya mi geliyor. Alsin valla hepsini helali hoş olsun
Yok valla oyle dusunduysem ne olam benim gonlum genistir. Gelinimin yemeyecegi parayi, malı Allah nasip etmesinŞu an gelin olarak düşündü
Gelinin zalim olmaz inşallah. Böyle KV fena gelinler denk geliyorYok valla oyle dusunduysem ne olam benim gonlum genistir. Gelinimin yemeyecegi parayi, malı Allah nasip etmesin
Ortada daha bebe yokGelinin zalim olmaz inşallah. Böyle KV fena gelinler denk geliyor
600 700 TL var sanırımvooovvv servet göründü
kaç para bayıldın bunlara calci
600 700 TL var sanırım
Param olduğundan değil ama cildim alarm vermeye başladı. Baya araştırıp aldım. O yüzden bu ürünleri tavsiye bile edebilirim. Ama benim cildimle aynı cilde sahip olanavay beee
helal olsun kendine bakan kadınları çok severim
bi zamanlar param vardı ben de alıyordum. kendimi bayr şekeri satan sezercik gibi hissettim
çok mu güzel tadı büyüyünce ben de yicem o sekeyleyden
Bazi seyler kolaylasirken bazi seyler zorlasiyor kuzumbüyüdükçe kolaylaşıyo diyoz ya aslında zorlasiyo sanki çayım:):)
Bakımlı olmak başka tabi.
1.5 aydır aksatmadan devam ediyorum bakalımBakımlı olmak başka tabi.
Devam et canım ben de çocukları büyütüp ancak başlarım1.5 aydır aksatmadan devam ediyorum bakalım
Hiç yememismis kimi kandiriyosun sezo.Param olduğundan değil ama cildim alarm vermeye başladı. Baya araştırıp aldım. O yüzden bu ürünleri tavsiye bile edebilirim. Ama benim cildimle aynı cilde sahip olana
Çocuk emzirirken bunları kullanamazdım zatenDevam et canım ben de çocukları büyütüp ancak başlarım
Bunu bilmiyordumÇocuk emzirirken bunları kullanamazdım zaten
İnşallah inşallahh yaa baloncukumİnşallah gol olacak kuzum.. Burda deli gibi sevinecez seninle
Ahhh bi bilsem ya gülnihalımNeden giriyorlar acaba zaten atanmış
Bir şey dicem ben anlamadım desemEvet gececi tayfadansin canım geceleri geliyorsun
Yurttayken sevmezdim bir tek. Çünkü gündüz uyurdu hep gece uyumazdi. Yatıp uyuyacagiz o uyanık
Tamam canım,bakayım bende, teşekkür ederim
Sevindim canım,oh çok şükür
Vaovv , serumlar kremler,vay anasını, benim hiç serumum olmadı ki
Gececi olmayı severim ama yurttayken sevmiyordum çünkü gececi arkadaş biz uyurken uyanık, o uyurken biz uyaniktikİnşallah inşallahh yaa baloncukum ❤ teşekkür ederimmm
Ahhh bi bilsem ya gülnihalımhalbuki 1 kişi dahi çok etkiliyor
Bir şey dicem ben anlamadım desem
❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?