İnşallah gelirim canımDaha sık gelmelisinnasıl gidiyor korona günleri Konya neredeyse başkenti oldu bizim buralar kıpkırmızı
Hmm anladım canım ben de deneyeyim bir araYok canım duştan sonra tarayıp kafanı öne eğip öyle tarayıp kesince katlı oluyor, kafanı tekrar dik tuttuğunda saçları her iki tarafa tarayıp tekrar uzun kısımları alıyorsun
Şapşik virüs işte-Korona nerdesin
- konya yolundayım konya yolunda
Ben de evdeyim arada annemlerle görüşüyoruz sadece çünkü onlar da evde. Bizim de çıkanlar var hatta 2 gün sonra düğünü var birinin gitmeyeceğiz tabiİnşallah gelirim canım. Ay sormaya dediğin gibi başkenti oldu resmen.Cinde neredeyse bitti bizde yeni dalga basliyo . Valla tıkildik korkumuz dan eve nasıl geçsin kuzuya çevrede cikmaya başladı hep
Düğün yapacak kisimi Corona kuzu öyle ise kimse gitmezki gitmemeli.birde yasaklandı sanırım düğün vs.Ben de evdeyim arada annemlerle görüşüyoruz sadece çünkü onlar da evde. Bizim de çıkanlar var hatta 2 gün sonra düğünü var birinin gitmeyeceğiz tabi
Ay pardon çıkan derken ben dışarı anladımDüğün yapacak kisimi Corona kuzu öyle ise kimse gitmezki gitmemeli.birde yasaklandı sanırım düğün vs.
En iyisi gitmemek ,bu zamanda kusmece darilmacAda olmamalı gelmedin etmedin diye.Allah sonumuzu hayır etsin inşallah.Ay pardon çıkan derken ben dışarı anladımevet çevremde pozitif çıkan da var. Ama düğün sahibinden haberim yok canım.
Öyle canım. Kuserse de keyfi bilir.. amin inşallahEn iyisi gitmemek ,bu zamanda kusmece darilmacAda olmamalı gelmedin etmedin diye.Allah sonumuzu hayır etsin inşallah.
Ciğerin miyim gerçekten
Evett hemide Corona değmemiş yanindanCiğerin miyim gerçekten
Bak şimdi senii yiyereemm yeerrrEvett hemide Corona değmemiş yanindan
Aman valla gözüm gibi bakıyorumBak şimdi senii yiyereemm yeerrrşuan nasıl kıymetli biliyon dimii
Sen de benim hiç kullanılmamış maskem, yepisyeni eldiveniimmm....Aman valla gözüm gibi bakıyorum
Daha ne ossuuunnnSen de benim hiç kullanılmamış maskem, yepisyeni eldiveniimmm....
Değil mii@
Daha ne ossuuunnn
Bedava net geldi bugün son ,dedim bugün kalayımDeğil miinapyosun perim, sen de gececisin hepp :)
Sabahcilara meydan okuyoruz nurumDeğil miinapyosun perim, sen de gececisin hepp :)
Bukadarmi meydan okuman yaniii ezanı duymadık dahaSabahcilara meydan okuyoruz nurum
Gerçi ben hem sabahçı hem öğlenci hem gececikendime bilem meydan okuyorum. Ve uyuyorummm
İyi geceler herkese❤❤
Teşekkürler vodafooonnBedava net geldi bugün son ,dedim bugün kalayımsen napiyon bakım balll
Senin maşallahın var gülnihalımSabahcilara meydan okuyoruz nurum
Gerçi ben hem sabahçı hem öğlenci hem gececikendime bilem meydan okuyorum. Ve uyuyorummm
İyi geceler herkese❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?