Mizahşörler Çıkmazı

Daha sık gelmelisin nasıl gidiyor korona günleri Konya neredeyse başkenti oldu bizim buralar kıpkırmızı
İnşallah gelirim canım. Ay sormaya dediğin gibi başkenti oldu resmen.Cinde neredeyse bitti bizde yeni dalga basliyo. Valla tıkildik korkumuz dan eve nasıl geçsin kuzuya çevrede cikmaya başladı hep

Yok canım duştan sonra tarayıp kafanı öne eğip öyle tarayıp kesince katlı oluyor, kafanı tekrar dik tuttuğunda saçları her iki tarafa tarayıp tekrar uzun kısımları alıyorsun
Hmm anladım canım ben de deneyeyim bir ara
-Korona nerdesin
- konya yolundayım konya yolunda
Şapşik virüs işte

Korona gezmiş gezmiş konyada kalmış neden? Gez dünyayı gör konyayı demiş

İnşallah gelirim canım. Ay sormaya dediğin gibi başkenti oldu resmen.Cinde neredeyse bitti bizde yeni dalga basliyo. Valla tıkildik korkumuz dan eve nasıl geçsin kuzuya çevrede cikmaya başladı hep
Ben de evdeyim arada annemlerle görüşüyoruz sadece çünkü onlar da evde. Bizim de çıkanlar var hatta 2 gün sonra düğünü var birinin gitmeyeceğiz tabi

Ben de evdeyim arada annemlerle görüşüyoruz sadece çünkü onlar da evde. Bizim de çıkanlar var hatta 2 gün sonra düğünü var birinin gitmeyeceğiz tabi
Düğün yapacak kisimi Corona kuzu öyle ise kimse gitmezki gitmemeli.birde yasaklandı sanırım düğün vs.

Düğün yapacak kisimi Corona kuzu öyle ise kimse gitmezki gitmemeli.birde yasaklandı sanırım düğün vs.
Ay pardon çıkan derken ben dışarı anladım evet çevremde pozitif çıkan da var. Ama düğün sahibinden haberim yok canım.

Ay pardon çıkan derken ben dışarı anladım evet çevremde pozitif çıkan da var. Ama düğün sahibinden haberim yok canım.
En iyisi gitmemek ,bu zamanda kusmece darilmacAda olmamalı gelmedin etmedin diye.Allah sonumuzu hayır etsin inşallah.

Sabahcilara meydan okuyoruz nurum
Gerçi ben hem sabahçı hem öğlenci hem gececi kendime bilem meydan okuyorum. Ve uyuyorummm

İyi geceler herkese❤❤
Bukadarmi meydan okuman yaniii ezanı duymadık daha

Bedava net geldi bugün son ,dedim bugün kalayım sen napiyon bakım balll
Teşekkürler vodafooonn uykum var uyuyasım yok ama halim de yok perim öyle bir karmaşanın içindeyim, var mı bana bir önerin şarkılar da dinlenmiş anlaşılan bu arada :)
Sabahcilara meydan okuyoruz nurum
Gerçi ben hem sabahçı hem öğlenci hem gececi kendime bilem meydan okuyorum. Ve uyuyorummm

İyi geceler herkese❤❤
Senin maşallahın var gülnihalım ben şuan okuyamıyorum her an her şey olabilir :) iyii uykularrr,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…