Ya uyanmayan sen, trip atan yine sen ben ne yaptım şimdiDaha da davosa gelmem
Bi başka bu şarkılar
günaydın kızlar
bakiyom herkes gelmiş :)
Triplerde aşka dahil değil mi calcimYa uyanmayan sen, trip atan yine sen ben ne yaptım şimdi
Sana bir soru sormuştum cevabını alamadım İran kızıYa bayadır giremiyordum canım meyvelerin mevzimi diye reçel komposto marmelat işine girdim öyle oyalanıyorum ondan zamanım olmuyor. Bugün yaydım kendimi yatcam inşallah bi güzel
Çok bişey değil ya. İncir reçeli ve marmelatı, böğürtlen reçeli ve erik kompostosu yaptım. Bi kaç güne yerli çileğimiz olcak çilekten de reçel falan yaparım. O kadarOhh ne güzel. Ellerine sağlık ve afiyet olsun. Rengarenk reçeller mi yaptın sennn
Vaaayyy.Triplerde aşka dahil değil mi calcim
Ay ne sorusu canım kaçırmışım ki ben görmedim hiçSana bir soru sormuştum cevabını alamadım İran kızı
Tripsiz aşk mı olur da erkekler de böyle hissediyor sanırım trip yiyince. Ben naptım yaa oluyorTriplerde aşka dahil değil mi calcim
Burdan bir birikim, tecrübe, kitap kokusu alıyorumVaaayyy.
"Aşığın kârıdır sitem"
Benim bütün kış hazırlıklarım yalan oldu. Covid bana meydan okuduÇok bişey değil ya. İncir reçeli ve marmelatı, böğürtlen reçeli ve erik kompostosu yaptım. Bi kaç güne yerli çileğimiz olcak çilekten de reçel falan yaparım. O kadar
Est.kuzum. İnşallah öyledirBurdan bir birikim, tecrübe, kitap kokusu alıyorum
Onlar ne anlarTripsiz aşk mı olur da erkekler de böyle hissediyor sanırım trip yiyince. Ben naptım yaa oluyor
Öyle öyleEst.kuzum. İnşallah öyledir
Erkeklere trip atmayı kavga olarak anlıyorlar demiOnlar ne anlar
Sorduğuna göre bilmiyormuşum demekki
Sen de dertlisin anlaşilanErkeklere trip atmayı kavga olarak anlıyorlar demi
Ya anlamı senin bildiğin gibi ama Türkiye de argo anlamda kullanırlar genelde. Erkeklikten düştün mü gibiSorduğuna göre bilmiyormuşum demekkien azından bildiğimi zannediyormuşum
İnşallah kötü bişey değildir
Bide onu ben mi yazmışım yaa sarhoştum hatırlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?