Ah canım inşallah temiz çıkar tüm tahliller.Emin olmak için 1 ay dolunca ciğerde tomografi çekecekmiş cnm.onu beklicez
İnşaallah cnm.Ah canım inşallah temiz çıkar tüm tahliller.
Yok kuzum bende dün girdim burayaYok belki sen benden daha fazla uğramışsındır canım ben giremedim kaç gündür.
İyi olduğuna sevindim
İnşallah temiz çıkar canımEmin olmak için 1 ay dolunca ciğerde tomografi çekecekmiş cnm.onu beklicez
Konya'lılar rahat durmamış. Düğünde düğün diye sokaklara dökülmüş.Ben hiç sevmem ya patlıyorum resmen evde
Niye uzadı karantina?
İnşaallah cnmİnşallah temiz çıkar canım❤
en son bana biri yazdı yaaAjanlar dedin de aklıma geldi ya. Sakin bayadır buralar demi? Uğrayanlar yok matarakuturu falan gibimsi şeyler
Hoşbuldum ablamm ❤Bebem hoş geldin...
İçimi ne acıtıyor biliyor musun? Annemler harici kimseye gitmedim marttan beri. Ne gezme ne düğün. O toplu toplu düğüne gidenler nasıl vebal alıyor bilmemKonya'lılar rahat durmamış. Düğünde düğün diye sokaklara dökülmüş.
dün kızdım bir tanesine. Vebale giriyorsunuz yapmayın dedim. Birisi hastalık kapsa o vicdanları sızlamayacak mı acabaİçimi ne acıtıyor biliyor musun? Annemler harici kimseye gitmedim marttan beri. Ne gezme ne düğün. O toplu toplu düğüne gidenler nasıl vebal alıyor bilmem
Umurlarında değilki cnm. Kendi canını düşünmeyen başkasını hiç düşünmez. Bi görsen herkes gayet keyfinde. Dün hastaneye giderken merkezden geçtik. Tıklım tıklım caddeler mağazalar. Bazısının maske çenesinde bazısında hiç yok.dün kızdım bir tanesine. Vebale giriyorsunuz yapmayın dedim. Birisi hastalık kapsa o vicdanları sızlamayacak mı acaba
Sağol canımcımYok kuzum bende dün girdim buraya ☺
Ellerine sağlık buarada afiyetle yiyin reçelleri
Millet de ne düğün meraklısı yaaKonya'lılar rahat durmamış. Düğünde düğün diye sokaklara dökülmüş.
Her yer öyle malesef. sonumuz hayır olsunUmurlarında değilki cnm. Kendi canını düşünmeyen başkasını hiç düşünmez. Bi görsen herkes gayet keyfinde. Dün hastaneye giderken merkezden geçtik. Tıklım tıklım caddeler mağazalar. Bazısının maske çenesinde bazısında hiç yok.
Yok artıken son bana biri yazdı yaagönlünü eğlemeye gelen vardı. Hadi beni güldürün diyordu
Yaa geçecek canım azdaha sabır ,yap yap kafan dağılır hem kuzum bizimde çıktığımız yok vallaSağol canımcımkarantinadayım malum. Can sıkıntısından yapıyorum reçelleri ya
Ah ah benim de içimi acıtan bu. Annemlere bile gitmedim marttan beri. Sadece doktora gidip geliyorum ayda 1İçimi ne acıtıyor biliyor musun? Annemler harici kimseye gitmedim marttan beri. Ne gezme ne düğün. O toplu toplu düğüne gidenler nasıl vebal alıyor bilmem
Ben söylemeden sen söyledin neguzel kendini bilmek ayuppp birdaha özel hoşgeldin merasimi isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?