Mizahşörler Çıkmazı

İçimi ne acıtıyor biliyor musun? Annemler harici kimseye gitmedim marttan beri. Ne gezme ne düğün. O toplu toplu düğüne gidenler nasıl vebal alıyor bilmem
dün kızdım bir tanesine. Vebale giriyorsunuz yapmayın dedim. Birisi hastalık kapsa o vicdanları sızlamayacak mı acaba

dün kızdım bir tanesine. Vebale giriyorsunuz yapmayın dedim. Birisi hastalık kapsa o vicdanları sızlamayacak mı acaba
Umurlarında değilki cnm. Kendi canını düşünmeyen başkasını hiç düşünmez. Bi görsen herkes gayet keyfinde. Dün hastaneye giderken merkezden geçtik. Tıklım tıklım caddeler mağazalar. Bazısının maske çenesinde bazısında hiç yok.

Her yer öyle malesef. sonumuz hayır olsun

İçimi ne acıtıyor biliyor musun? Annemler harici kimseye gitmedim marttan beri. Ne gezme ne düğün. O toplu toplu düğüne gidenler nasıl vebal alıyor bilmem
Ah ah benim de içimi acıtan bu. Annemlere bile gitmedim marttan beri. Sadece doktora gidip geliyorum ayda 1 millet fink atıyor ya çok sinirleniyorum. Bırakın bitsin şu illet de hep beraber rahata erelim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…