saatte kaç trip atabiliyorsunSen de dertlisin anlaşilantrip atıyorsak ilgi bekliyoruz kafa yok ki hic
He he nasıl da anladınSen de dertlisin anlaşilantrip atıyorsak ilgi bekliyoruz kafa yok ki hic
AmaniiinnnYa anlamı senin bildiğin gibi ama Türkiye de argo anlamda kullanırlar genelde. Erkeklikten düştün mü gibi
Beyaz kiraz, vişne reçeli, franboaz reçeli ben de yaptım canım. Ama közleme falan işine girmiycem yaBenim bütün kış hazırlıklarım yalan oldu. Covid bana meydan okudu
Sadece beyaz kiraz reçeli yapmıştım.
Halbuki domates, patlıcan, fasulye, patlıcan közleme falan koyacaktım dondurucuya
Ama nasip işte.
Benimkine dedim trip her zaman kavga etmek degil bazen ilgi beklemektir dedim. Ne diyor, ben nerden bilcem ilgi mi bekliyorsun, kavga mı etmek istiyorsun?He he nasıl da anladın
Eşim de öyle benim. Trip atınca anlaşıldı kavga etmek istiyorsun ben sana bulaşmayım diyor. Ama o böyle diyince ben daha çok bulaşıyorum ona
Günaydın canimmGünaydın Periciğim nasılsın? Denk gelmedik bayadır
Evde durmayı çok severdim cnm da bu kadar birbirimize aşkla bağlı olduğumuzu bilmiyordum.Beyaz kiraz, vişne reçeli, franboaz reçeli ben de yaptım canım. Ama közleme falan işine girmiycem ya
Nasıl oldun canım kaç gün kaldı karantinin bitmesine?
Ha argo felan bilmem ben. Sen düz anlaYa anlamı senin bildiğin gibi ama Türkiye de argo anlamda kullanırlar genelde. Erkeklikten düştün mü gibi
Gözüme bak ve anla dimi? Kocam olacaksın bir de daha gözümden anlamıyorsun ne istediğimiBenimkine dedim trip her zaman kavga etmek degil bazen ilgi beklemektir dedim. Ne diyor, ben nerden bilcem ilgi mi bekliyorsun, kavga mı etmek istiyorsun?
Gözüme bakamaz ki yalanı ortaya çıkarGözüme bak ve anla dimi? Kocam olacaksın bir de daha gözümden anlamıyorsun ne istediğimi
Ben seni anladım ama ajanlar varHa argo felan bilmem ben. Sen düz anla
Yok belki sen benden daha fazla uğramışsındır canım ben giremedim kaç gündür.Günaydın canimmvalla arada girip bakiyorum canım ses etmeden birdaha girince seslenirim☺iyiyim sen nasılsın
Ben hiç sevmem ya patlıyorum resmen evdeEvde durmayı çok severdim cnm da bu kadar birbirimize aşkla bağlı olduğumuzu bilmiyordum.
Neyse karantina 14 gün daha uzadı
Emin olmak için 1 ay dolunca ciğerde tomografi çekecekmiş cnm.onu beklicezBen hiç sevmem ya patlıyorum resmen evde
Niye uzadı karantina?
Ajanlar dedin de aklıma geldi ya. Sakin bayadır buralar demi? Uğrayanlar yok matarakuturu falan gibimsi şeylerBen seni anladım ama ajanlar var
Bebem hoş geldin...yaw @samdan az görünüyor gibisin ama en çok sen yazmışsın. Bunun sırrı nedir anlatsana
Hoş geldin ablacımGünaydın
Öyle çok tripgirl bir tarzım yok. Fazla naz aşık usandırırsaatte kaç trip atabiliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?