Mizahşörler Çıkmazı

Benim bütün kış hazırlıklarım yalan oldu. Covid bana meydan okudu
Sadece beyaz kiraz reçeli yapmıştım.
Halbuki domates, patlıcan, fasulye, patlıcan közleme falan koyacaktım dondurucuya
Ama nasip işte.
Beyaz kiraz, vişne reçeli, franboaz reçeli ben de yaptım canım. Ama közleme falan işine girmiycem ya
Nasıl oldun canım kaç gün kaldı karantinin bitmesine?

He he nasıl da anladın
Eşim de öyle benim. Trip atınca anlaşıldı kavga etmek istiyorsun ben sana bulaşmayım diyor. Ama o böyle diyince ben daha çok bulaşıyorum ona
Benimkine dedim trip her zaman kavga etmek degil bazen ilgi beklemektir dedim. Ne diyor, ben nerden bilcem ilgi mi bekliyorsun, kavga mı etmek istiyorsun?

Beyaz kiraz, vişne reçeli, franboaz reçeli ben de yaptım canım. Ama közleme falan işine girmiycem ya
Nasıl oldun canım kaç gün kaldı karantinin bitmesine?
Evde durmayı çok severdim cnm da bu kadar birbirimize aşkla bağlı olduğumuzu bilmiyordum.
Neyse karantina 14 gün daha uzadı

Benimkine dedim trip her zaman kavga etmek degil bazen ilgi beklemektir dedim. Ne diyor, ben nerden bilcem ilgi mi bekliyorsun, kavga mı etmek istiyorsun?
Gözüme bak ve anla dimi? Kocam olacaksın bir de daha gözümden anlamıyorsun ne istediğimi

Günaydın canimm valla arada girip bakiyorum canım ses etmeden birdaha girince seslenirim☺iyiyim sen nasılsın
Yok belki sen benden daha fazla uğramışsındır canım ben giremedim kaç gündür.
İyi olduğuna sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…