Mizahşörler Çıkmazı

Ben söylemeden sen söyledin neguzel kendini bilmek ayuppp birdaha özel hoşgeldin merasimi isterim
Dün gece gördüm aslında konuya çok dahil olamadım. Sabahtan beri yazıcam yazamıyorum. E o zaman haydi hoşgeldin halayına

Yaa geçecek canım azdaha sabır ,yap yap kafan dağılır hem kuzum bizimde çıktığımız yok valla
Hiç geçeceğe benzemiyor canım ya. Ne hayaller kurmuştum hamileyken şunu yaparım bunu yaparım diye. Hepsi çöp. Tek tesellim gebeliğin sağlıklı ilerliyor olması çok şükür.
Senin minnoş nasıl napıyor?

Millet kafayı yemiş
Ama neyseki sakin ya ortalık. Vukaat falan yok o dediğin değişik şahıslar hep gelip gidicek zaten kavga gürültü olmasın da yeter
Bizim tavrımız belli. Gelen herkese kapımız açık. Sonradan gelen çok oldu. Gayette güzel anlaşıyor sohbet ediyoruz.

Kuzum benim bende hayaller kurmuştum bu yaz eve girmicektik kızla gezip durcaktik parklarda hayal oldu .ama bak çok şükür sağlıklı ilerlemesi güzel sen beslenmene dikkat et direncini güçlendir hem kendinin hem minnagin
Nasıl olsun teyzesi bizde sürekli WC yi tavaf ediyoruz resmen çok sık wcye çıkmaya başladı,sağlık ocağına götürmüştüm antibiyotik verdi kullandık gecmeyince bikacgun önce doktora götürdük tabi korka korka tedbirli şekilde.sukur kan idrar ultrason temiz çıktı ,geçmeyecek olursa çocuk nefroloji mi ne varmış ona götürün birde dedi oda izinliymis insallah geçer ,valla böyle WC de geçiyor bizim günler

Evet canım ya bebiş de geliyor ya bi iki sene hiçbir yere seyahat edemeyiz diye hamileliğin rahat günlerinde gezip tozacaktık ama ne seyahati şurdan şuraya çıkamaz oldum
Kızçende durum psikolojik gibi duruyor canım. Wcye dediğin yani çişe gidiyor sık sık dimi? Peki gidince yapabiliyor mu normal yoksa bi kaç damla mı yapıyor ya da hiç mi yapmıyor?

Benimkine dedim trip her zaman kavga etmek degil bazen ilgi beklemektir dedim. Ne diyor, ben nerden bilcem ilgi mi bekliyorsun, kavga mı etmek istiyorsun?

şu anlattiklariniz içinde tribi nazi yapan ilgi bekleyen kocam, ne derdin var senin ya açık açık söylesene diyen de benim

valla yıldım artık çok da seetmeyin bence

Bu yıl hiç bekledigimiz gibi bir yıl olmadı resmen, kim derdiki böyle bişey olcak ve herşey değişecek diye.
İnşallah bir an önce daha çok kayip vermeden bunuda atlatırız kuzum zor gibide insallah.
Kuzum gıdince bazen iyi yapıyor bazende bikac damla bişey yapıyor .anne hep cisim geliyor diyor valla anlamadım ki canim banada öyle geliyo ama sureklide wcye çıkma isteği gelmesi anlamadım valla. İlk günler abartmıyorum 2 dkkya bir gidiyoduk yine biraz da olsa düzelme var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…