Ne kadar da benofff sorma aynen öyle olmuş
oğlum da cilveli benim. Allah karısına sabır versin
ben de yıllar içinde öğrendim biraz cilveyi amayoksa odun geldim odun gidiyodum
HaklısınErkekler korumacı olduğu için anneyi hep babadan korumaya çalışırlar. O yüzden babaya ıhhh benzemezler
piskolojik olabilir mi? kaç yaşında
Benimki de günde 3 4 kere ancak gider. onda da ben götürüyorum. Çişini tutuyor
4 yaşını geciyo kizlar. Herşey temiz çıktı ama bakalım belkide psikolojiktir benimde aklıma öyle geliyo ,belkide öyle yediği ictigindende oluyodur ,2 dk ya bı gidince anormal gelmisti biseymi var diye.tuvalete yeni mi alisiyo perim. bide bazı yiyecek iceceklerin idrar söktürücü özelliği oluyo. ya da karpuz yese çok çişi geliyo.
kaç yaşında kızın. sürekli idrar torbasını dolu tutmaya çalışıyo da olabilir
Sağol kuzum aynen şükür temiz çıktı.Evet yaa. iyi ki varlar
Geçmiş olsun canım belki de geçici bir şeydir. Temiz çıkmış her şeyi.
Aaaa Bayılırım.Malesef dediğine göre çok seviyorsun
Canım belki altına işeme fobisi başladı. Ya kaçırırsam diye sık sık gidiyordur. Bu yaşlardaki çocuklarda bazen psikolojik olabiliyor bu durumlar. Benim görümcemin kızı da bi ara eli hep çamaşırındaydı. Sanki araya kaçıyormuş gibi rahatsız olup hep çekerdi çamaşırını. Annesi hep uyarırdı yapma diye kızardı. Çünki bazen dayanamaz herkesin içinde yapardı. Yapamadığında da ağlardı. Hiçbir sağlık sorunu çıkmadı doktor psikolojik dedi. Nasıl atlattı bilmiyorum ama geçti. Senin kızçende de tahliller falan iyi çıkmış çok şükür. Geriye bi tek psikolojik durumu kalıyor canımBu yıl hiç bekledigimiz gibi bir yıl olmadı resmen, kim derdiki böyle bişey olcak ve herşey değişecek diye☹.
İnşallah bir an önce daha çok kayip vermeden bunuda atlatırız kuzum zor gibide insallah.
Kuzum gıdince bazen iyi yapıyor bazende bikac damla bişey yapıyor .anne hep cisim geliyor diyor valla anlamadım ki canim banada öyle geliyo ama sureklide wcye çıkma isteği gelmesi anlamadım valla. İlk günler abartmıyorum 2 dkkya bir gidiyoduk yine biraz da olsa düzelme var.
anneleri olduğu için olabilir mi ? sadece soruyorum
Belkide öyledir dediğin gibi kuzum benim şükür başka şey olmasında geçecek insallah. herkes nelerle mücadele ediyor Rabbim herkesin yardımcısı olsunCanım belki altına işeme fobisi başladı. Ya kaçırırsam diye sık sık gidiyordur. Bu yaşlardaki çocuklarda bazen psikolojik olabiliyor bu durumlar. Benim görümcemin kızı da bi ara eli hep çamaşırındaydı. Sanki araya kaçıyormuş gibi rahatsız olup hep çekerdi çamaşırını. Annesi hep uyarırdı yapma diye kızardı. Çünki bazen dayanamaz herkesin içinde yapardı. Yapamadığında da ağlardı. Hiçbir sağlık sorunu çıkmadı doktor psikolojik dedi. Nasıl atlattı bilmiyorum ama geçti. Senin kızçende de tahliller falan iyi çıkmış çok şükür. Geriye bi tek psikolojik durumu kalıyor canım
Erkekler annelerine, kızlar babalarına benzerler genellikle canım. Benim eşim aynu annesi, ben de aynı babama benziyorumBiri de babasına benzesin ya. O da babasiyani hepimizin ki öyle dikkat çekiyor.
Selam canım hoşgeldin hipocanselamlar.:)
Blue_Peri Benimde senin gibi yaz için ne hayaller kurdum, fakat korona herşeyi mahvetti..
kızıma parka hiç götüremiyorum.
dipnot: kocam acayip pimpirikli.
Aslında bana çekmelerini çok da istemem az babalarından huy alsınlar
Ne kadar da ben
ne yapacak işte vaka bitsin diye bakıyorum düğünler seyahatlar olmazsa biterdiSelam canım hoşgeldin hipocan
Valla biz arada çıkarttık canım durduramadik ama sürekli bı tedirginlikle ama artık hiç cikartmiyorum çünkü butaraflardada epey arttı . Sıkıldı çocuklarda ama napalim hasta olmaktansa sıkılalim birazdaha.
benim kızım bana benziyorErkekler annelerine, kızlar babalarına benzerler genellikle canım. Benim eşim aynu annesi, ben de aynı babama benziyorum
Sormaya herkes fazla normallestine yapacak işte vaka bitsin diye bakıyorum düğünler seyahatlar olmazsa biterdi
Ben 1-2 ay öncesi vaka 800 lerdeydi..Sormaya herkes fazla normallesti
Ben geldim kapıyı vurdum vurdum açmadın. kiminle beraberdin söyleeeHaklısın
Sen bunları boşver de dün gece neden rüyama gelmedin. Samdanin yanina gittin di mi
Benimki bebeklikten beri öyle. Çok çiş yapmazdı. Gece hiç yapmazdı. Bezi hep kuruydu. Tutuyor mu diye düşünüyorum.4 yaşını geciyo kizlar. Herşey temiz çıktı ama bakalım belkide psikolojiktir benimde aklıma öyle geliyo ,belkide öyle yediği ictigindende oluyodur ,2 dk ya bı gidince anormal gelmisti biseymi var diye.
Senin kiz korkuyo falan mı calci kaç yaşında goturdunmu hiç.
Sağol kuzum aynen şükür temiz çıktı.
İnşallah balım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?