Mizahşörler Çıkmazı

piskolojik olabilir mi? kaç yaşında
Benimki de günde 3 4 kere ancak gider. onda da ben götürüyorum. Çişini tutuyor
4 yaşını geciyo kizlar. Herşey temiz çıktı ama bakalım belkide psikolojiktir benimde aklıma öyle geliyo ,belkide öyle yediği ictigindende oluyodur ,2 dk ya bı gidince anormal gelmisti biseymi var diye.
Senin kiz korkuyo falan mı calci kaç yaşında goturdunmu hiç.
Evet yaa. iyi ki varlar

Geçmiş olsun canım belki de geçici bir şeydir. Temiz çıkmış her şeyi.
Sağol kuzum aynen şükür temiz çıktı.
İnşallah balım.

Canım belki altına işeme fobisi başladı. Ya kaçırırsam diye sık sık gidiyordur. Bu yaşlardaki çocuklarda bazen psikolojik olabiliyor bu durumlar. Benim görümcemin kızı da bi ara eli hep çamaşırındaydı. Sanki araya kaçıyormuş gibi rahatsız olup hep çekerdi çamaşırını. Annesi hep uyarırdı yapma diye kızardı. Çünki bazen dayanamaz herkesin içinde yapardı. Yapamadığında da ağlardı. Hiçbir sağlık sorunu çıkmadı doktor psikolojik dedi. Nasıl atlattı bilmiyorum ama geçti. Senin kızçende de tahliller falan iyi çıkmış çok şükür. Geriye bi tek psikolojik durumu kalıyor canım

Belkide öyledir dediğin gibi kuzum benim şükür başka şey olmasında geçecek insallah. herkes nelerle mücadele ediyor Rabbim herkesin yardımcısı olsun

selamlar.:)
Blue_Peri Benimde senin gibi yaz için ne hayaller kurdum, fakat korona herşeyi mahvetti..
kızıma parka hiç götüremiyorum.
dipnot: kocam acayip pimpirikli.
Selam canım hoşgeldin hipocan
Valla biz arada çıkarttık canım durduramadik ama sürekli bı tedirginlikle ama artık hiç cikartmiyorum çünkü butaraflardada epey arttı . Sıkıldı çocuklarda ama napalim hasta olmaktansa sıkılalim birazdaha.

ne yapacak işte vaka bitsin diye bakıyorum düğünler seyahatlar olmazsa biterdi

Benimki bebeklikten beri öyle. Çok çiş yapmazdı. Gece hiç yapmazdı. Bezi hep kuruydu. Tutuyor mu diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…