Mizahşörler Çıkmazı

Böğründen dürtüp hadi hadi falan mı diyor

onu da yapar
çirkin şey diye sesleniyo
selvi boylum diyo çünkü boyum 1.60
kafama top atiyo

düşün yani insan gibi cilve de yapıyo ama genelde bu tarz başlıyo

onu da yapar
çirkin şey diye sesleniyo
selvi boylum diyo çünkü boyum 1.60
kafama top atiyo

düşün yani insan gibi cilve de yapıyo ama genelde bu tarz başlıyo
Oyyş bulmuşda beğenmiyor kendisi david backham in amcasi oglu sanki

Neden kocalarımız annelerine benziyor?

oğlanlar belli bi yaşa gelene kadar annelerine aşık oluyo ya ondan heralde nihalim:)

benim oğlan büyüyünce anne olcam ben diyodu mesela cinsiyet bilmediği için. üzüm üzüme baka baka da böyle oluyolar

yok kp kız çocuk istememis iki tane oğlan olunca çocuk yapamayiz iki tane yeter demiş

kaynanami gör yürüyen cilve kadın cilvenin sözlükteki karşılığı gibi
İşte kızı olmayınca cilveyi oğluna yüklemiş

oğlanlar belli bi yaşa gelene kadar annelerine aşık oluyo ya ondan heralde nihalim:)

benim oğlan büyüyünce anne olcam ben diyodu mesela cinsiyet bilmediği için. üzüm üzüme baka baka da böyle oluyolar
Galiba yaa. İlk başlarda eşim de annesine aşıktı şimdi sevgi asamasina döndü demekki işin sırrı oymuş. benimkiler de babalarına aşık olursa yandık gitti

İşte kızı olmayınca cilveyi oğluna yüklemiş

offf sorma aynen öyle olmuş
oğlum da cilveli benim. Allah karısına sabır versin

ben de yıllar içinde öğrendim biraz cilveyi ama yoksa odun geldim odun gidiyodum

Galiba yaa. İlk başlarda eşim de annesine aşıktı şimdi sevgi asamasina döndü demekki işin sırrı oymuş. benimkiler de babalarına aşık olursa yandık gitti

tabiki öyle olcak nihalim. siz babanizla oturun de kendine ayır zamanını. az daha buyuseler tamam bu iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…