- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Böğründen dürtüp hadi hadi falan mı diyor
Oyyş bulmuşda beğenmiyor kendisi david backham in amcasi oglu sankionu da yapar
çirkin şey diye sesleniyo
selvi boylum diyo çünkü boyum 1.60
kafama top atiyo
düşün yaniinsan gibi cilve de yapıyo ama genelde bu tarz başlıyo
KV kızı yoktu dimi
Kp ni op baisna koy. Adam gelecekteki gelinlerini düşünmüş görümce istememisyok kp kız çocuk istememis iki tane oğlan olunca çocuk yapamayiz iki tane yeter demiş
kaynanami gör yürüyen cilve kadıncilvenin sözlükteki karşılığı gibi
Neden kocalarımız annelerine benziyor?
anneleri olduğu için olabilir mi ? sadece soruyorumNeden kocalarımız annelerine benziyor?
İşte kızı olmayınca cilveyi oğluna yüklemişyok kp kız çocuk istememis iki tane oğlan olunca çocuk yapamayiz iki tane yeter demiş
kaynanami gör yürüyen cilve kadıncilvenin sözlükteki karşılığı gibi
Galiba yaa. İlk başlarda eşim de annesine aşıktı şimdi sevgi asamasina döndüoğlanlar belli bi yaşa gelene kadar annelerine aşık oluyo ya ondan heralde nihalim:)
benim oğlan büyüyünce anne olcam ben diyodu meselacinsiyet bilmediği için. üzüm üzüme baka baka da böyle oluyolar
sende kaç tane kayın, görümce varKp ni op baisna koy. Adam gelecekteki gelinlerini düşünmüş görümce istememis
Yok şanslı şamdan
Biri de babasına benzesin ya. O da babasianneleri olduğu için olabilir mi ? sadece soruyorum
2+1 benimki. Maalesef 2 olan gorumcesende kaç tane kayın, görümce var
Kaynanan aratmıyor samdanim sen de haklisinben çok dua ettim çocukken görümcem olmasın diyeyalnız şeytan ayrıntıda gizli diyolar ya o ayrıntı kaynanam çıktı nihalim
İşte kızı olmayınca cilveyi oğluna yüklemiş
Galiba yaa. İlk başlarda eşim de annesine aşıktı şimdi sevgi asamasina döndüdemekki işin sırrı oymuş. benimkiler de babalarına aşık olursa yandık gitti
Erkekler korumacı olduğu için anneyi hep babadan korumaya çalışırlar. O yüzden babaya ıhhh benzemezlerBiri de babasına benzesin ya. O da babasiyani hepimizin ki öyle dikkat çekiyor.
Aslında bana çekmelerini çok da istemem az babalarından huy alsınlartabiki öyle olcak nihalim. siz babanizla oturun de kendine ayır zamanını. az daha buyuseler tamam bu iş
Malesef dediğine göre çok seviyorsun2+1 benimki. Maalesef 2 olan gorumce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?