Mizahşörler Çıkmazı

şu anlattiklariniz içinde tribi nazi yapan ilgi bekleyen kocam, ne derdin var senin ya açık açık söylesene diyen de benim

valla yıldım artık çok da seetmeyin bence
bazen trip atmadığım halde bakışım farklı olunca " ben ne yaptım şimdi ya" diyor eşim. Adamın piskokojisini iyice bozdum

enfeksiyonu mu var acaba. Öyle olunca sürekli çiş hissi olur çünkü.

Hepsi ayrı bir şekil tıpkı anaları gibi

offf aynı anası zaten zuhalim eşime annene bu kadar benzediğini bilsem senle evlenmezdim ki ben demistim çok bozulmuştu annem kadar da değilim demişti saskaloz

bazen trip atmadığım halde bakışım farklı olunca " ben ne yaptım şimdi ya" diyor eşim. Adamın piskokojisini iyice bozdum

benimde bozuk psikolojim ay suratını assa sinirim bozuluyo

sabah da çok söylendi ben de ona söylendim en son cilve yapiyodu

Kuzum tahliller temiz çıktı ay anlamadım

tuvalete yeni mi alisiyo perim. bide bazı yiyecek iceceklerin idrar söktürücü özelliği oluyo. ya da karpuz yese çok çişi geliyo.

kaç yaşında kızın. sürekli idrar torbasını dolu tutmaya çalışıyo da olabilir

benimde bozuk psikolojim ay suratını assa sinirim bozuluyo

sabah da çok söylendi ben de ona söylendim en son cilve yapiyodu
erkeğin cilvelisi nasıl oluyor yaaa olabilemez öyle bir şey olaabiileemmeezzzz

erkeğin cilvelisi nasıl oluyor yaaa olabilemez öyle bir şey olaabiileemmeezzzz

eşeğe cilve yap demişler çifte atmış lafını bildin mi aynı öyle işte

bi kerede yanıma gelip kocacim nasılsın demiyosun benle ilgilenmiyosun sen hiç diyo
ben bişey diyorum yalandan da olsa haklısın demiyosun diyo

sonra sakinlesiyo cilvelenmeye başlıyo calcim her cilve öncesi bi triplerde

offf aynı anası zaten zuhalim eşime annene bu kadar benzediğini bilsem senle evlenmezdim ki ben demistim çok bozulmuştu annem kadar da değilim demişti saskaloz
Benimki de anasına benziyor. Bazen bakışları bile benziyor. Dalga geçiyorum anneni öpüyor gibi hissediyorum bakma bana öyle diye. Çıldırıyor o zaman. Ben de babanı mı öpüyorum diyor

Böğründen dürtüp hadi hadi falan mı diyor

KV kızı yoktu dimi

Benimki de anasına benziyor. Bazen bakışları bile benziyor. Dalga geçiyorum anneni öpüyor gibi hissediyorum bakma bana öyle diye. Çıldırıyor o zaman. Ben de babanı mı öpüyorum diyor

bu adamlar biraz daha elimizde kalirsa geri dönülemez şekilde bozcaz diye korkuyom calci

yazık ya adamda farkında demek anasinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…