Hepsi ayrı bir şekil tıpkı anaları gibişu anlattiklariniz içinde tribi nazi yapan ilgi bekleyen kocam, ne derdin var senin ya açık açık söylesene diyen de benim
valla yıldım artıkçok da seetmeyin bence
bazen trip atmadığım halde bakışım farklı olunca " ben ne yaptım şimdi ya" diyor eşim. Adamın piskokojisini iyice bozdumşu anlattiklariniz içinde tribi nazi yapan ilgi bekleyen kocam, ne derdin var senin ya açık açık söylesene diyen de benim
valla yıldım artıkçok da seetmeyin bence
enfeksiyonu mu var acaba. Öyle olunca sürekli çiş hissi olur çünkü.Bu yıl hiç bekledigimiz gibi bir yıl olmadı resmen, kim derdiki böyle bişey olcak ve herşey değişecek diye☹.
İnşallah bir an önce daha çok kayip vermeden bunuda atlatırız kuzum zor gibide insallah.
Kuzum gıdince bazen iyi yapıyor bazende bikac damla bişey yapıyor .anne hep cisim geliyor diyor valla anlamadım ki canim banada öyle geliyo ama sureklide wcye çıkma isteği gelmesi anlamadım valla. İlk günler abartmıyorum 2 dkkya bir gidiyoduk yine biraz da olsa düzelme var.
Gunaydinsondan bilmem kacinciyim
Kuzum tahliller temiz çıktı ay anlamadımenfeksiyonu mu var acaba. Öyle olunca sürekli çiş hissi olur çünkü.
Hepsi ayrı bir şekil tıpkı anaları gibi
Benzediğini kabul etmiş yine deofff aynı anası zaten zuhalimeşime annene bu kadar benzediğini bilsem senle evlenmezdim ki ben demistim çok bozulmuştu annem kadar da değilim demişti saskaloz
bazen trip atmadığım halde bakışım farklı olunca " ben ne yaptım şimdi ya" diyor eşim. Adamın piskokojisini iyice bozdum
piskolojik olabilir mi? kaç yaşındaKuzum tahliller temiz çıktı ay anlamadım
Kuzum tahliller temiz çıktı ay anlamadım
erkeğin cilvelisi nasıl oluyor yaaa olabilemez öyle bir şey olaabiileemmeezzzzbenimde bozuk psikolojimay suratını assa sinirim bozuluyo
sabah da çok söylendi ben de ona söylendim en son cilve yapiyodu
Benzediğini kabul etmiş yine de
erkeğin cilvelisi nasıl oluyor yaaa olabilemez öyle bir şey olaabiileemmeezzzz
Evet yaa. iyi ki varlarC Cay6 hala gelmedi ama nihalim
HayatSevinceGuzel in rekorunu sen kırdın ama seninkini de çay kıracak gibi
Geçmiş olsun canım belki de geçici bir şeydir. Temiz çıkmış her şeyi.Kuzum tahliller temiz çıktı ay anlamadım
erkeğin cilvelisi nasıl oluyor yaaa olabilemez öyle bir şey olaabiileemmeezzzz
Ben de düşünemiyorum.erkeğin cilvelisi nasıl oluyor yaaa olabilemez öyle bir şey olaabiileemmeezzzz
Benimki de anasına benziyor. Bazen bakışları bile benziyor. Dalga geçiyorum anneni öpüyor gibi hissediyorum bakma bana öyle diye. Çıldırıyor o zaman. Ben de babanı mı öpüyorum diyorofff aynı anası zaten zuhalimeşime annene bu kadar benzediğini bilsem senle evlenmezdim ki ben demistim çok bozulmuştu annem kadar da değilim demişti saskaloz
Böğründen dürtüp hadi hadi falan mı diyoreşeğe cilve yap demişler çifte atmış lafını bildin miaynı öyle işte
bi kerede yanıma gelip kocacim nasılsın demiyosun benle ilgilenmiyosun sen hiç diyo
ben bişey diyorum yalandan da olsa haklısın demiyosun diyo
sonra sakinlesiyo cilvelenmeye başlıyo calcimher cilve öncesi bi triplerde
KV kızı yoktu dimieşeğe cilve yap demişler çifte atmış lafını bildin miaynı öyle işte
bi kerede yanıma gelip kocacim nasılsın demiyosun benle ilgilenmiyosun sen hiç diyo
ben bişey diyorum yalandan da olsa haklısın demiyosun diyo
sonra sakinlesiyo cilvelenmeye başlıyo calcimher cilve öncesi bi triplerde
Benimki de anasına benziyor. Bazen bakışları bile benziyor. Dalga geçiyorum anneni öpüyor gibi hissediyorum bakma bana öyle diye. Çıldırıyor o zaman. Ben de babanı mı öpüyorum diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?