Hayat bizi bu hale getiren samdanım. Çalışmak ve başarmak zorunda olduğumuz şeyler olduğu için cilveye zaman kalmadıçok ilginç değil mi ben kendime hayret ediyorum bazen calci
Hayat bizi bu hale getiren samdanım. Çalışmak ve başarmak zorunda olduğumuz şeyler olduğu için cilveye zaman kalmadı
YalnızdımBen geldim kapıyı vurdum vurdum açmadın. kiminle beraberdin söyleee
Çeksinler istiyorum ben de. Kendilerini korusunlarsen fazla uyumlusun bence de babaya ceksinler nihalim
Öyle daha kırılgan oluyorlar. Bırak kız gibi olsunlar. Erkekler nazını çeksin kızların. ezilmeyeceğim diye dik durdukça içten içe çökerlerÇeksinler istiyorum ben de. Kendilerini korusunlar
elimden geldigince güçlü bir kız çocuğu olarak yetiştireceğizÖyle daha kırılgan oluyorlar. Bırak kız gibi olsunlar. Erkekler nazını çeksin kızların. ezilmeyeceğim diye dik durdukça içten içe çökerler
kızım olursa tiripcan olarak yetiştireceğimelimden geldigince güçlü bir kız çocuğu olarak yetiştireceğizinşaallah başarırım ❤
Amin canım. Evet çok şükür bişey çıkmamış. Kendiliğinden geçecektir inşallahBelkide öyledir dediğin gibi kuzum benim şükür başka şey olmasında geçecek insallah. herkes nelerle mücadele ediyor Rabbim herkesin yardımcısı olsun
Sen öyle san. Hele bi büyüsün de görürsünbenim kızım bana benziyor
Canım bayraminda ,düğünlerinde, asker senliklerinin uğurlamalarında etkisi büyük oldu malesefBen 1-2 ay öncesi vaka 800 lerdeydi..
700 olsa diye bakiyordum düğünler başladiktan sonra 1500 arttı..
düğünler artık siniri 1 saat. sadece damat gelin oynar takı yapar sonra biter.
Tutuyo demekki canım ,hicmi sıkısmiyo acaba kuzucuk.Benimki bebeklikten beri öyle. Çok çiş yapmazdı. Gece hiç yapmazdı. Bezi hep kuruydu. Tutuyor mu diye düşünüyorum.
İnşallah teyzesiAmin canım. Evet çok şükür bişey çıkmamış. Kendiliğinden geçecektir inşallah
götürünce yapıyor çişini. tutsa rahatsız eder ama bir rahtsızlığı da yokCanım bayraminda ,düğünlerinde, asker senliklerinin uğurlamalarında etkisi büyük oldu malesef☹Allah sonumuzu hayır etsin
Tutuyo demekki canım ,hicmi sıkısmiyo acaba kuzucuk.
Çocuklarında huyu suyu değişti vallagötürünce yapıyor çişini. tutsa rahatsız eder ama bir rahtsızlığı da yok
Merak ettim şimdidenkızım olursa tiripcan olarak yetiştireceğimadını da tripnur koyacağım
Tripsu, tripcansu, tripnaz, tripgül bunlarda seçenek calcicim. Tiripnurda takili kalmakızım olursa tiripcan olarak yetiştireceğimadını da tripnur koyacağım
Cansu adını sevmem. Aranızda bu adda biri varsa hemen değiştirsin adınıTripsu, tripcansu, tripnaz, tripgül bunlarda seçenek calcicim. Tiripnurda takili kalma
Tripsu daha güzelmişTripsu, tripcansu, tripnaz, tripgül bunlarda seçenek calcicim. Tiripnurda takili kalma
Var bi kötü anıCansu adını sevmem. Aranızda bu adda biri varsa hemen değiştirsin adını
Bide boyle bi sarki yapariz kendisineTripsu daha güzelmiş
Tripliya falan da eklenebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?