Mizahşörler Çıkmazı

Hayat bizi bu hale getiren samdanım. Çalışmak ve başarmak zorunda olduğumuz şeyler olduğu için cilveye zaman kalmadı

o da doğru benim huzur içinde okumam, okuyabilmem için erkek fatma gibi olmam gerekiyodu. insanın içine içine kaçıyo bazen mecburen. sonra çıkar çıkarabilirsen

Kızımın kötü huylari gelince aynı anasi gibi yapılı diyor eşimle görümce konuşmasi.. bende vay dedim..
sinirli istediği yapmasi gibi bana benzetiyormuş güya...
lan nerden biliyorsun çocukken ne yaşadığımı..
Eşim de çektirmiş annesini hemde çok. da bunu hiç demiyorlar topu bana atıyor

Çeksinler istiyorum ben de. Kendilerini korusunlar
Öyle daha kırılgan oluyorlar. Bırak kız gibi olsunlar. Erkekler nazını çeksin kızların. ezilmeyeceğim diye dik durdukça içten içe çökerler

Öyle daha kırılgan oluyorlar. Bırak kız gibi olsunlar. Erkekler nazını çeksin kızların. ezilmeyeceğim diye dik durdukça içten içe çökerler
elimden geldigince güçlü bir kız çocuğu olarak yetiştireceğiz inşaallah başarırım

Belkide öyledir dediğin gibi kuzum benim şükür başka şey olmasında geçecek insallah. herkes nelerle mücadele ediyor Rabbim herkesin yardımcısı olsun
Amin canım. Evet çok şükür bişey çıkmamış. Kendiliğinden geçecektir inşallah

Ben 1-2 ay öncesi vaka 800 lerdeydi..
700 olsa diye bakiyordum düğünler başladiktan sonra 1500 arttı..
düğünler artık siniri 1 saat. sadece damat gelin oynar takı yapar sonra biter.
Canım bayraminda ,düğünlerinde, asker senliklerinin uğurlamalarında etkisi büyük oldu malesefAllah sonumuzu hayır etsin
Benimki bebeklikten beri öyle. Çok çiş yapmazdı. Gece hiç yapmazdı. Bezi hep kuruydu. Tutuyor mu diye düşünüyorum.
Tutuyo demekki canım ,hicmi sıkısmiyo acaba kuzucuk.

Canım bayraminda ,düğünlerinde, asker senliklerinin uğurlamalarında etkisi büyük oldu malesef☹Allah sonumuzu hayır etsin

Tutuyo demekki canım ,hicmi sıkısmiyo acaba kuzucuk.
götürünce yapıyor çişini. tutsa rahatsız eder ama bir rahtsızlığı da yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…