Mizahşörler Çıkmazı

halasina yakın isim
eşim rümeysa ve Enes hikayesini izlemiş oğluna Enes koyacakmiş.artı Mustafa Enes.
ben istemiyorum onu da
Güzel isim bence ama eşine kızın ismini sen koydun oğlanın ismini de ben koyayım de,
Bizim 3unun de ismini ben önerdim eşim seçti arasından,
3 numaraya babamın ismini koyduk
Kızıma da eşimin annesinin ismini ve başka bir isim dahd koyduk iki isimli

Kısmeti varsa gelir :) sen üstüne ceker atinca gebe kalanlardansın o zaman cifte koruma olduguna göre
Yok canım ya,zor kalıyorum 3. De ben korunuyorum dedim eşime ,öyle hamile kaldım da eşim fena tirsiyor artık
Yoksa biz en riskli yöntemle korunmuştuk 3. Ye kadar ve hiçbir şey olmamıştı

ilk oğluma ben koydum.. vefat etti.
kızımı eşime biraktim..
bide oğlan olursa eşimle beraber karar vericez .kız olursa bana birakiyor ben Aylin koymak istiyorum Kızım Zeynep istiyor

3 çocuk maşallah ben tek çocuğa zor bakiyorum mübarek bide memuruz biz. akşamlari yorgunluktan beter oluyorum.. banyo yapmak istiyor. giydir yemegi yedir uyut vs. bütün sorumluluğu aliyorum
Evet canım ben de öyleyim,evde sürekli koşturmaca içindeyim çalışırken,işyerinde dinleniyorum inan,evde afedersin totom koltuk yüzü görmüyordu

Yok canım ya,zor kalıyorum 3. De ben korunuyorum dedim eşime ,öyle hamile kaldım da eşim fena tirsiyor artık
Yoksa biz en riskli yöntemle korunmuştuk 3. Ye kadar ve hiçbir şey olmamıştı
Anladim canim. Allah bagislasin size. Olmayan ve isteyenlerede nasio etsin :)

Evet canım ben de öyleyim,evde sürekli koşturmaca içindeyim çalışırken,işyerinde dinleniyorum inan,evde afedersin totom koltuk yüzü görmüyordu
degil mi bende işyerinde dinleniyorum ama aklım ev işlerinde kaliyor.
bana işyerinde oda kanepe verse direk yaticam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…