Mizahşörler Çıkmazı

ilk oğluma ben koydum.. vefat etti.
kızımı eşime biraktim..
bide oğlan olursa eşimle beraber karar vericez .kız olursa bana birakiyor ben Aylin koymak istiyorum Kızım Zeynep istiyor
Başınız sağolsun canım, üzüldüm,ne kadarlıkti,bir hastalığı mi vardı,
Rabbim kızına ve size hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin,
Zeynep ismi de güzel,iki isim koyabilirsiniz

Anladim canim. Allah bagislasin size. Olmayan ve isteyenlerede nasio etsin :)
Amin inşaallah, topikteki bebek isteyen arkadaşlara bir an önce nasib olur inşaallah, Rabbim tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

2015 te 30 agustosta 8 aylık karnimda vefat etti yaşasaydi iki gün son 5 yaşında olacakti ömrü o kadardi onun.. cennette bizi bekliyor biliyorum.
çok şükür kardeşi var Amin Rabbim uzun ömürler versin.

Eşim çocuk düşünmüyor hiç agzini dahi açmiyor kıza zor bakiyoruz ben sürekli eşime atiyorum sen bak diye o yüzden kaçiyor adam

2015 te 30 agustosta 8 aylık karnimda vefat etti yaşasaydi iki gün son 5 yaşında olacakti ömrü o kadardi onun.. cennette bizi bekliyor biliyorum.
çok şükür kardeşi var Amin Rabbim uzun ömürler versin.
Amin ,

Eşim çocuk düşünmüyor hiç agzini dahi açmiyor kıza zor bakiyoruz ben sürekli eşime atiyorum sen bak diye o yüzden kaçiyor adam
Biximki kızda çok hevesliydi her bakımını yapardı yemeğini kahvaltısını yedirirdi çok güzel bakardi ama ikincide cozuttu,
Erkekler fazla sorumluluğa gelemiyor malesef

C Cay6 hala gelmedi ama nihalim
@HayatSevinceGuzel in rekorunu sen kırdın ama seninkini de çay kıracak gibi
Evet rekor bende canlar gece rahatszdm baya zor bi geceydi karin agrisi ve afedersnz defala rca wc durumu ... kendmden korktm koronami oldm diye smdi iyiyim sukur ama
Sizler naslsnz

onu da yapar
çirkin şey diye sesleniyo
selvi boylum diyo çünkü boyum 1.60
kafama top atiyo

düşün yani insan gibi cilve de yapıyo ama genelde bu tarz başlıyo
Bizimki de pıst pıst diyor, aramızdaki şifreli kelime

Evet rekor bende canlar gece rahatszdm baya zor bi geceydi karin agrisi ve afedersnz defala rca wc durumu ... kendmden korktm koronami oldm diye smdi iyiyim sukur ama
Sizler naslsnz
Çok geçmiş olsun dostum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…