- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
Başınız sağolsun canım, üzüldüm,ne kadarlıkti,bir hastalığı mi vardı,ilk oğluma ben koydum.. vefat etti.
kızımı eşime biraktim..
bide oğlan olursa eşimle beraber karar vericez .kız olursa bana birakiyor ben Aylin koymak istiyorum Kızım Zeynep istiyor
Amin inşaallah, topikteki bebek isteyen arkadaşlara bir an önce nasib olur inşaallah, Rabbim tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinAnladim canim. Allah bagislasin size. Olmayan ve isteyenlerede nasio etsin :)
2015 te 30 agustosta 8 aylık karnimda vefat etti yaşasaydi iki gün son 5 yaşında olacakti ömrü o kadardi onun.. cennette bizi bekliyor biliyorum.Başınız sağolsun canım, üzüldüm,ne kadarlıkti,bir hastalığı mi vardı,
Rabbim kızına ve size hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin,
Zeynep ismi de güzel,iki isim koyabilirsiniz
Eşim çocuk düşünmüyor hiç agzini dahi açmiyor kıza zor bakiyoruzBaşınız sağolsun canım, üzüldüm,ne kadarlıkti,bir hastalığı mi vardı,
Rabbim kızına ve size hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin,
Zeynep ismi de güzel,iki isim koyabilirsiniz
Amin ,2015 te 30 agustosta 8 aylık karnimda vefat etti yaşasaydi iki gün son 5 yaşında olacakti ömrü o kadardi onun.. cennette bizi bekliyor biliyorum.
çok şükür kardeşi var Amin Rabbim uzun ömürler versin.
Biximki kızda çok hevesliydi her bakımını yapardı yemeğini kahvaltısını yedirirdi çok güzel bakardi ama ikincide cozuttu,Eşim çocuk düşünmüyor hiç agzini dahi açmiyor kıza zor bakiyoruzben sürekli eşime atiyorum sen bak diye o yüzden kaçiyor adam
Bu grupta calcifer tanımayan da varmış. Ben şokCalcifer ne demek? Krema nasıl böyle güzel kokar? Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi
Evet rekor bende canlar gece rahatszdm baya zor bi geceydi karin agrisi ve afedersnz defala rca wc durumu ... kendmden korktm koronami oldm diye smdi iyiyim sukur amaC Cay6 hala gelmedi ama nihalim
@HayatSevinceGuzel in rekorunu sen kırdın ama seninkini de çay kıracak gibi
Dedik mehlika yokken yazalım. Ver mehteriUle geceden beri 10 sayfa ne konuştunuz arkedes
sağım solum, önüm arkam ZehraaaBenim heç suçum yohtir
Kara lokumumuz oldu bizim de
Zehra ablamın da çok hoşuna giderdi. Kızı olsa koyardı o da.
Sen ciddi misin Cansu konusundaBenimle anlaşamayanınız var mı
Ben tanimiyorum mu demisim kiBu grupta calcifer tanımayan da varmış. Ben şok
Bizimki de pıst pıst diyor, aramızdaki şifreli kelimeonu da yapar
çirkin şey diye sesleniyo
selvi boylum diyo çünkü boyum 1.60
kafama top atiyo
düşün yaniinsan gibi cilve de yapıyo ama genelde bu tarz başlıyo
Canın sağolsunda ciddi degildimSen ciddi misin Cansu konusundaçizdim seni cansu
Vaayy ne kadınsaın beeç Tek başına hamile kalabiliyorsunKapatmadık ama hamile kalırsam kocam beni pencereden aşşa ativerir
Geçmiş olsun cay, sen usuttun bence geçmedi hala dikkat et,Evet rekor bende canlar gece rahatszdm baya zor bi geceydi karin agrisi ve afedersnz defala rca wc durumu ... kendmden korktm koronami oldm diye smdi iyiyim sukur ama
Sizler naslsnz
Çok geçmiş olsun dostumEvet rekor bende canlar gece rahatszdm baya zor bi geceydi karin agrisi ve afedersnz defala rca wc durumu ... kendmden korktm koronami oldm diye smdi iyiyim sukur ama
Sizler naslsnz
onu diyorum bende. Anlamı tanımandan geçer. Ateş cini işte. Yani aklına ilk gelenlerden olan lucifer ya da kalorifer değilBen tanimiyorum mu demisim kianlamini sormusum
Canim gecmis olsunEvet rekor bende canlar gece rahatszdm baya zor bi geceydi karin agrisi ve afedersnz defala rca wc durumu ... kendmden korktm koronami oldm diye smdi iyiyim sukur ama
Sizler naslsnz
Hmmm fanteziniz güzelmişBizimki de pıst pıst diyor, aramızdaki şifreli kelime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?