Kaloriferi andiriyor ama anlaminin kalorifer oldugunu dusunmuyordum tabisionu diyorum bende. Anlamı tanımandan geçer. Ateş cini işte. Yani aklına ilk gelenlerden olan lucifer ya da kalorifer değil
Anime sever misin? biz çok severiz kızlarla özellikle Samdan ile ben. Bu da Hayao Miyazaki'nin Yürüyen Şato animesinden bir karakterKaloriferi andiriyor ama anlaminin kalorifer oldugunu dusunmuyordum tabisiates cini oldugunu sen soyleyince ogrendim :)
He yok anime izlemem :) anime dedinde aklima filmler geldi. Bana iyisinden korku gerili. Filmi onerecek olan var miAnime sever misin? biz çok severiz kızlarla özellikle Samdan ile ben. Bu da Hayao Miyazaki'nin Yürüyen Şato animesinden bir karakter
james wang filmerine bak. Korku seansı, ruhlar bölgesi, annabella, The others bunlar kaliteli filimlerdirHe yok anime izlemem :) anime dedinde aklima filmler geldi. Bana iyisinden korku gerili. Filmi onerecek olan var mi
Canim pazar gnku olay regldendi . Bisey dokunmus da olabilir dun ama bilemedimGeçmiş olsun cay, sen usuttun bence geçmedi hala dikkat et,❤
Çok geçmiş olsun dostum
Sagolun kizlarCanim gecmis olsun
The others disinda hepsini izledim. The others e bakayim bi.james wang filmerine bak. Korku seansı, ruhlar bölgesi, annabella, The others bunlar kaliteli filimlerdir
silence, The Flu( bunu mutlaka izle )The others disinda hepsini izledim. The others e bakayim bi.
Tamam canim bakicam ins. Korku filmi cok severim ben. Oyle romatik, komedi, turk filmi (yeşilcam hariç)falan sevmiyorum. Korku gerilim o yoksa aksiyon ya da bilim kurgu olacak.silence, The Flu( bunu mutlaka izle )
Dimeeedaha neler görecen
Çok güzel şeyler oluyor sende gelsenehop hop noluyo limonsuzum
Kuzum14 gün daha uzadı kızlar izolem. 1 ay tamamlanınca tomografi çekilip bakacak Dr ciğere. Şuan röntgen ile baktı ve iyileşmen 1 ayı bulacak dedi. Antikor testini de o zmn yaparız dedi.
İlk teşhis koyulduğunda zaman kanda enfeksiyon testi kötü çıkmıştı ama şuan temiz çıktı şükür.
Hergün bakıyorum cnm malesef orda da yok.
Sen bilmiyorsun tabi 3 numaranın nasıl olduğunu böyle tepki vermen normalVaayy ne kadınsaın beeç Tek başına hamile kalabiliyorsun
en haşarı yaramaz olan ortancı olan derler doğru mu?Sen bilmiyorsun tabi 3 numaranın nasıl olduğunu böyle tepki vermen normal
Evet rekor bende canlar gece rahatszdm baya zor bi geceydi karin agrisi ve afedersnz defala rca wc durumu ... kendmden korktm koronami oldm diye smdi iyiyim sukur ama
Sizler naslsnz
Siz ben yokken yazın zaten ben gelince kaçınDedik mehlika yokken yazalım. Ver mehteri
Küçükte yaramaz olacak gibi, borozan gibi sesi var aaaa aaaa diye bağırıp duruyor sürekli,en haşarı yaramaz olan ortancı olan derler doğru mu?
Evet rekor bende canlar gece rahatszdm baya zor bi geceydi karin agrisi ve afedersnz defala rca wc durumu ... kendmden korktm koronami oldm diye smdi iyiyim sukur ama
Sizler naslsnz
Tenor olur belkiKüçükte yaramaz olacak gibi, borozan gibi sesi var aaaa aaaa diye bağırıp duruyor sürekli,
Babası oğlum sen nasıl bebeksin bu nasıl ses diyip duruyor
Beeennnen haşarı yaramaz olan ortancı olan derler doğru mu?
Beeennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?