Mizahşörler Çıkmazı

onu diyorum bende. Anlamı tanımandan geçer. Ateş cini işte. Yani aklına ilk gelenlerden olan lucifer ya da kalorifer değil
Kaloriferi andiriyor ama anlaminin kalorifer oldugunu dusunmuyordum tabisi ates cini oldugunu sen soyleyince ogrendim :)

Kaloriferi andiriyor ama anlaminin kalorifer oldugunu dusunmuyordum tabisi ates cini oldugunu sen soyleyince ogrendim :)
Anime sever misin? biz çok severiz kızlarla özellikle Samdan ile ben. Bu da Hayao Miyazaki'nin Yürüyen Şato animesinden bir karakter

Anime sever misin? biz çok severiz kızlarla özellikle Samdan ile ben. Bu da Hayao Miyazaki'nin Yürüyen Şato animesinden bir karakter
He yok anime izlemem :) anime dedinde aklima filmler geldi. Bana iyisinden korku gerili. Filmi onerecek olan var mi

He yok anime izlemem :) anime dedinde aklima filmler geldi. Bana iyisinden korku gerili. Filmi onerecek olan var mi
james wang filmerine bak. Korku seansı, ruhlar bölgesi, annabella, The others bunlar kaliteli filimlerdir

silence, The Flu( bunu mutlaka izle )
Tamam canim bakicam ins. Korku filmi cok severim ben. Oyle romatik, komedi, turk filmi (yeşilcam hariç)falan sevmiyorum. Korku gerilim o yoksa aksiyon ya da bilim kurgu olacak.

hop hop noluyo limonsuzum
Çok güzel şeyler oluyor sende gelsene Kuzum testinin temiz çıkması çok iyi. İnşAllah 14 gün sonra çok daha güzel haberlerini alıcaz bağışıklığını güçlendirecek şeyler ye iç bol bol. Canımızsın

Evet rekor bende canlar gece rahatszdm baya zor bi geceydi karin agrisi ve afedersnz defala rca wc durumu ... kendmden korktm koronami oldm diye smdi iyiyim sukur ama
Sizler naslsnz

çayım çok geçmiş olsun
üşütmüs olabilir misin. şimdi nasılsın çay

Çok geçmiş olsun canım,bir şey mi dokundu, ya da ceyranda mi kaldın acaba
Evet rekor bende canlar gece rahatszdm baya zor bi geceydi karin agrisi ve afedersnz defala rca wc durumu ... kendmden korktm koronami oldm diye smdi iyiyim sukur ama
Sizler naslsnz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…