öncesini bilmiyorsun tabison ban yiyişin haric cok yarazligini gormedim ben a bilemedim
Yok anam yok sonra birnirinizi cagirip birbirinizi banlatiyorsunuz. Sen bir daha ban yersen geldiginde korona bitmis falan olur yaniöncesini bilmiyorsun tabi
uslandım kızlar uslandırdı beni
hala daha konular var beni cezbediyor. Neler yazacağım da kızlar beni fena yaparlar
kim kimi çağırıyor ben hiç öyle bir durum yaşamadımYok anam yok sonra birnirinizi cagirip birbirinizi banlatiyorsunuz. Sen bir daha ban yersen geldiginde korona bitmis falan olur yani
Sana özel söylemedim. Genelde ilginc yada absurt konu olunca kanki olanlar birbirini cagirip geyikten banlaniyorlarkim kimi çağırıyor ben hiç öyle bir durum yaşamadım
heee bak çok hassasım o konuda. Tabi ki benim arkadaşım çok hepsini de çok seviyorum. Ama grup olarak toplanıp geyik yapmaya gitmek ya da konu sahibini linçlemek gibi toplu hareketlere katılmıyorum. Çok saçma değil mi? Vahşet Team kurduk sankiSana özel söylemedim. Genelde ilginc yada absurt konu olunca kanki olanlar birbirini cagirip geyikten banlaniyorlarsizin ekuri olayini biliyorum o anlamda birseg demedim
Ama o üyenin konusu sabote edildi. Üye bambaşka birşey sormuşken başks bir üyenin malum yorumu tüm konuyu değiştirdi. Ben konu sahibi olsam ve bazıları sıf geyik yapıp eğlenmek için konuma gelip konumu sabote etse üzülürdümheee bak çok hassasım o konuda. Tabi ki benim arkadaşım çok hepsini de çok seviyorum. Ama grup olarak toplanıp geyik yapmaya gitmek ya da konu sahibini linçlemek gibi toplu hareketlere katılmıyorum. Çok saçma değil mi? Vahşet Team korduk sanki
çayım çok geçmiş olsun ☹☹
üşütmüs olabilir misin. şimdi nasılsın çay
Sagolun kizlar bilmiyorum ki farketmeden usuttummu acabaÇok geçmiş olsun canım,bir şey mi dokundu, ya da ceyranda mi kaldın acaba
+18 konuların çoğu fake o yüzden de iş geyiğe dönüyor her zaman. Konu sahibi gerçek olsaydı banlanmazdı. Hadi banlandı kaç zaman oldu neden dönmedi. Demek ki dalga geçmek için açılmış konu. Kaldı ki kolay kolay kimsenin oraya konu açacağını düşünmüyorumAma o üyenin konusu sabote edildi. Üye bambaşka birşey sormuşken başks bir üyenin malum yorumu tüm konuyu değiştirdi. Ben konu sahibi olsam ve bazıları sıf geyik yapıp eğlenmek için konuma gelip konumu sabote etse üzülürdüm
Ben yeni gördüm, inşaallah bir aya tertemiz olur,hiç hastalık geçirmemis gibi olursun canım14 gün daha uzadı kızlar izolem. 1 ay tamamlanınca tomografi çekilip bakacak Dr ciğere. Şuan röntgen ile baktı ve iyileşmen 1 ayı bulacak dedi. Antikor testini de o zmn yaparız dedi.
İlk teşhis koyulduğunda zaman kanda enfeksiyon testi kötü çıkmıştı ama şuan temiz çıktı şükür.
Hergün bakıyorum cnm malesef orda da yok.
İşte yonetim ne diyor, fake olduğunu düşunuyorsan bildir geç ben gereğini yaparım. Geyik yapmayın diyor. Ha bende yapmışımdır geyik. Ama konuyu açan gibi düşününce kötü bir durum.+18 konuların çoğu fake o yüzden de iş geyiğe dönüyor her zaman. Konu sahibi gerçek olsaydı banlanmazdı. Hadi banlandı kaç zaman oldu neden dönmedi. Demek ki dalga geçmek için açılmış konu. Kaldı ki kolay kolay kimsenin oraya konu açacağını düşünmüyorum
Malesef laf meclisden dışarı çıkamıyor çünkü bunu yapan benim ve bu söylediklerini üzerime alınıyorum. sana kızdım mı hayır çünkü senin düşüncen bu. ama bunu yapmaktan vazgeçer miyim işte orası da beni ilgilendirir.İşte yonetim ne diyor, fake olduğunu düşunuyorsan bildir geç ben gereğini yaparım. Geyik yapmayın diyor. Ha bende yapmışımdır geyik. Ama konuyu açan gibi düşününce kötü bir durum.
Bdv de bile öyle. Laf meclisten dısarı özellikle sacma sapan absurt yorum yapip ben burdayim demeye çalışan beğeni kasmaya çalışan üyeler var.
Ben oyleyim diyorsan birsey diyemem. Seninle konusuyorum zaten. Direk sana soylemek istedigim birsey olsa burdan sana soylerim. İma etmem yani soylerim.Malesef laf meclisden dışarı çıkamıyor çünkü bunu yapan benim ve bu söylediklerini üzerime alınıyorum. sana kızdım mı hayır çünkü senin düşüncen bu. ama bunu yapmaktan vazgeçer miyim işte orası da beni ilgilendirir.
Bir de bu tarz konuları bura konuşup başkaları üzerine alınıp şikayet ediliyoruz Bunu da biliyorsundur dimi?
İma etmiyorsun zaten benim söylediğime karşılık söylüyorsun. Söyleyebilirsin de bu senin düşüncen. Sana söylemiyorum ama deyip benim yaptıklarımı söylemenden ne anlamamı beklerdin ki? o konuda olan benim ve benim yaşadığım üzerinden yorum yapıyorsun. Sence üzerime alınmamam mı lazım?Ben oyleyim diyorsan birsey diyemem. Seninle konusuyorum zaten. Direk sana soylemek istedigim birsey olsa burdan sana soylerim. İma etmem yani soylerim.
İsteyen edebilir. Ne soyledigim ortada.
Ya uff calci. Sen boyle yaptin mi dedim Allasen. Neyse uzatmak istemiyorum. Kiracak birsey dediysem ozur dilerim. Ben seni ima etmedim. Ama illa ben uzerime alinirim diyorsan ne diyim. Dedigim gibi kiracak birsey dediysem ozur dilerimİma etmiyorsun zaten benim söylediğime karşılık söylüyorsun. Söyleyebilirsin de bu senin düşüncen. Sana söylemiyorum ama deyip benim yaptıklarımı söylemenden ne anlamamı beklerdin ki? o konuda olan benim ve benim yaşadığım üzerinden yorum yapıyorsun. Sence üzerime alınmamam mı lazım?
Ayşeciğin sağındaki ben solundaki E Efruzi . Ayşecik
sizi dansa davet etmeye geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?