İyiyiz cok sukur. Atlattin mi kiz nasilsin :)Selammmm nasılsınız
Muneye sordum da cevap vermedi daha. Calci kendisi de bilmiyormus.
Koku ve tat saymazsak iyiyim şükür cnm. Sen nasılsınİyiyiz cok sukur. Atlattin mi kiz nasilsin :)
Çok garip yaMuneye sordum da cevap vermedi daha. Calci kendisi de bilmiyormus.
Bende iyiyim şükür canımİyiyiz inşallah sen nasılsın asıl ❤❤
Hadi ya daha gelmedi mi koku ve tat. Bayağı oldu aslında ilginc.Koku ve tat saymazsak iyiyim şükür cnm. Sen nasılsın
Ben son mesajlarinda birsey goremedim.Çok garip ya
Bende anlamadım daha gelmedi. Hiç almıyorum ya.Hadi ya daha gelmedi mi koku ve tat. Bayağı oldu aslında ilginc.
Ben son mesajlarinda birsey goremedim.
Bi doktora danışsan bu kadar surmemesi lazimdiBende anlamadım daha gelmedi. Hiç almıyorum ya.
Sordum da, tamamen iyileşmen Bi kaç ayı bulur dedi sadeceBi doktora danışsan bu kadar surmemesi lazimdi
Ama şöyle düşünüyorum 3 4 gün daha bekleyip Bi KBB doktoruna gideyim mi?Bi doktora danışsan bu kadar surmemesi lazimdi
İnşallah hemen atlatirsiniz yaa. Çevremde çoğu kişi koronali bize ne zaman gelecek diye korkuyoruz kaçış yok gibiBende iyiyim şükür canım
Birkac ay mı? Cok fazla degil mi yahu. Benim tat ve koku duyusunu kaybettikten 10 12 gün kadar sonra geri geldi.Sordum da, tamamen iyileşmen Bi kaç ayı bulur dedi sadece
Çok zor bir hastalıkSordum da, tamamen iyileşmen Bi kaç ayı bulur dedi sadece
Ne kadar geç o kadar iyi nihalim. Tedbiri elden birakmayalim taktir Allahtan canimİnşallah hemen atlatirsiniz yaa. Çevremde çoğu kişi koronali bize ne zaman gelecek diye korkuyoruz kaçış yok gibi
Ben de çok duydum ama ilk defa gitmeye niyetlenmistik, sonradan vazgeçtik,ben serildim yatıyorum seridina ya
kuzen miiiiçok eglenceli olur kolay gelsin serim:)
Ağva mıçok duydum ama gitmedim:) benim oğlanı araba tutuyo sizin de var mı öyle bi sıkıntı mehlikam. afiyetle yiyin hepsini ellerinize sağlık
benim de çok işim var limonsuzumama hiç halim yok☹ bugün işleri bitirmem lazım ama. eşim yarın evdeymis dışarı çıkalım diyo. sanki çok herşey yetişiyo gibi
maratona mi ciksak senle
Allah korusun canım. İnşallah gelmez.İnşallah hemen atlatirsiniz yaa. Çevremde çoğu kişi koronali bize ne zaman gelecek diye korkuyoruz kaçış yok gibi
İnşaallah Bi gideyim.Birkac ay mı? Cok fazla degil mi yahu. Benim tat ve koku duyusunu kaybettikten 10 12 gün kadar sonra geri geldi.
Bence iyi yaparsin. Bi kbb ye görün bence de
Rabbim daha darda olanlara yardım etsin inşallahÇok zor bir hastalık
Amin inşallah canımAllah korusun canım. İnşallah gelmez.
İnşaallah Bi gideyim.
Rabbim daha darda olanlara yardım etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?