Evet canım. Elimizden geleni yapıyoruz tedbir bizden taktir Allah'tan dediğin gibiNe kadar geç o kadar iyi nihalim. Tedbiri elden birakmayalim taktir Allahtan canim
Tedbirli olmaya devam. Bitecek insallahEvet canım. Elimizden geleni yapıyoruz tedbir bizden taktir Allah'tan dediğin gibi❤
Film izlemeye niyetim var da eriniyorum. Uyumakla izlemek arasindayimBaşka neler yapıyorsunuz? Evde vakit nasıl geçiyor. Çocukları olanların dolu doludur. Ama ekstra Bi uğraşınız var mı?
Ne izlemeyi düşünüyorsun cnmFilm izlemeye niyetim var da eriniyorum. Uyumakla izlemek arasindayim
Dün calcider silence ve the flu yazmisti onladan birisine bakma niyetim var. Korku türü. Senin de önerin varsa alırım ☺Ne izlemeyi düşünüyorsun cnm
Aklıma gelirse yazayım cnm. Çoktandır evde olmayınca bakamadımDün calcider silence ve the flu yazmisti onladan birisine bakma niyetim var. Korku türü. Senin de önerin varsa alırım ☺
Tamamdır :)Aklıma gelirse yazayım cnm. Çoktandır evde olmayınca bakamadım
Hepsi kocişinin yanındaKimsecikler yokkkk
Evet :) napiyon nasilsinAaa doğru☹
Evli misin cnm sende?
İyiyim cnm uzandım öyle. Sen napıyosunEvet :) napiyon nasilsin
Film izliyorum arada buraya bakiyorum :)İyiyim cnm uzandım öyle. Sen napıyosun
İyi ne güzelFilm izliyorum arada buraya bakiyorum :)
Sende ugras biseylerle :)İyi ne güzel
Bende kitap okuyordum da gözlerim çok acıdı bıraktımSende ugras biseylerle :)
Dinlen o zaman guzelce :)Bende kitap okuyordum da gözlerim çok acıdı bıraktım
Kolay gelsin. Bi sıkıntısı mı var acabaSlm kızlar benim misafirim var, oğlum da bugünlerde aşırı huysuz, şuan uyutmaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?