Mizahşörler Çıkmazı

Kolay gelsin. Bi sıkıntısı mı var acaba
Sağol canım, daha 6 aylık,20 sinde 7 aylık olacak, diş değildir diye düşünüyorum, ek gıdaya geçtik ondan mı bilmem,
Gerçi bugün sadece şeftali püresi yedi biraz,başka bir set yemedi

Tat biraz alıyorum ama ayırt edemiyorum. Herşeyin tadı aynı. Ama koku hiç yokbazılarında koku kaybı kalıcı oluyormuş da korkuyorum
hayır hayır öyle düşünme reyyanım şuan koku alamıyorsun ama herkes hastalığı aynı şekilde geçirmiyor kimisi kolay atlatırken kimisi daha ağır geçiriyor, demek ki sen de biraz ağır geçiriyorsun. Umarımm enn kısa zamanda koku da gelir Reyyanım

sen şu korona şarkısını gördün mü :))))

haftasonu koşturması zuhalimherkesler bir yerlerde heralde :) Sen nasılsın napıyosunn

Nasılsın Reyyanım bugüünn
Evdeyiz napalim. Cok sicak
Tat biraz alıyorum ama ayırt edemiyorum. Herşeyin tadı aynı. Ama koku hiç yokbazılarında koku kaybı kalıcı oluyormuş da korkuyorum
Ben kalıcı olduğunu hiç duymadım da görmedim de. Doktora gitmeden kafanda kurup kendini üzme. Gececek insallah

Evdeyiz napalim. Cok sicak

Ben kalıcı olduğunu hiç duymadım da görmedim de. Doktora gitmeden kafanda kurup kendini üzme. Gececek insallah
bence bugüün buharlaşmazsak daha hiç buharlaşmayız bnm odam hiç güneş almıyo zuhalim öyle olmasına rağmen bugün odaya girince sıcak hava vuruyo yüzüme yüzümeee

Bakayım cnm Bi ara görmedim

bence bugüün buharlaşmazsak daha hiç buharlaşmayız bnm odam hiç güneş almıyo zuhalim öyle olmasına rağmen bugün odaya girince sıcak hava vuruyo yüzüme yüzümeee
Hic deme ya. Eylul geldi serinler artik dedik daha beter isindi. Gerci eski takvime gore 13 eylulde yaz bitiyor. Sicaklar normal yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…