- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
Sağol canım, daha 6 aylık,20 sinde 7 aylık olacak, diş değildir diye düşünüyorum, ek gıdaya geçtik ondan mı bilmem,Kolay gelsin. Bi sıkıntısı mı var acaba
Gecmis olsun dikkat et minige :)Sağol canım, daha 6 aylık,20 sinde 7 aylık olacak, diş değildir diye düşünüyorum, ek gıdaya geçtik ondan mı bilmem,
Gerçi bugün sadece şeftali püresi yedi biraz,başka bir set yemedi
TeşekkürlerGecmis olsun dikkat et minige :)
Biz burdayiz da kimse yokSsseelllaaaamm iyi pazarlaarr canıımlaarrburalarda mısınız nerelerdesiniiizzz
haftasonu koşturması zuhalimherkesler bir yerlerde heralde :) Sen nasılsın napıyosunnBiz burdayiz da kimse yok
Nasılsın Reyyanım bugüünnSelammmm
İyiyim kuzum çok şükür. Sen nasılsınhaftasonu koşturması zuhalimherkesler bir yerlerde heralde :) Sen nasılsın napıyosunn
Nasılsın Reyyanım bugüünn
iyiyiim reyyanıımm. dün hiç uğrayamadım. KBB ye gidecek misin alamıyor musun hiç tatİyiyim kuzum çok şükür. Sen nasılsın
Tat biraz alıyorum ama ayırt edemiyorum. Herşeyin tadı aynı. Ama koku hiç yokiyiyiim reyyanıımm. dün hiç uğrayamadım. KBB ye gidecek misin alamıyor musun hiç tat
hayır hayır öyle düşünme reyyanım şuan koku alamıyorsun ama herkes hastalığı aynı şekilde geçirmiyor kimisi kolay atlatırken kimisi daha ağır geçiriyor, demek ki sen de biraz ağır geçiriyorsun. Umarımm enn kısa zamanda koku da gelir ReyyanımTat biraz alıyorum ama ayırt edemiyorum. Herşeyin tadı aynı. Ama koku hiç yokbazılarında koku kaybı kalıcı oluyormuş da korkuyorum
Evdeyiz napalim. Cok sicakhaftasonu koşturması zuhalimherkesler bir yerlerde heralde :) Sen nasılsın napıyosunn
Nasılsın Reyyanım bugüünn
Ben kalıcı olduğunu hiç duymadım da görmedim de. Doktora gitmeden kafanda kurup kendini üzme. Gececek insallahTat biraz alıyorum ama ayırt edemiyorum. Herşeyin tadı aynı. Ama koku hiç yokbazılarında koku kaybı kalıcı oluyormuş da korkuyorum
bence bugüün buharlaşmazsak daha hiç buharlaşmayızEvdeyiz napalim. Cok sicak
Ben kalıcı olduğunu hiç duymadım da görmedim de. Doktora gitmeden kafanda kurup kendini üzme. Gececek insallah
Ya arkadaş öyle dedi. Onun ailesinden birinde kalmış. İnşallah geçerBen kalıcı olduğunu hiç duymadım da görmedim de. Doktora gitmeden kafanda kurup kendini üzme. Gececek insallah
Bakayım cnm Bi ara görmedimhayır hayır öyle düşünme reyyanım şuan koku alamıyorsun ama herkes hastalığı aynı şekilde geçirmiyor kimisi kolay atlatırken kimisi daha ağır geçiriyor, demek ki sen de biraz ağır geçiriyorsun. Umarımm enn kısa zamanda koku da gelir Reyyanım
sen şu korona şarkısını gördün mü :))))
Hic deme ya. Eylul geldi serinler artik dedik daha beter isindi. Gerci eski takvime gore 13 eylulde yaz bitiyor. Sicaklar normal yanibence bugüün buharlaşmazsak daha hiç buharlaşmayızbnm odam hiç güneş almıyo zuhalim öyle olmasına rağmen bugün odaya girince sıcak hava vuruyo yüzüme yüzümeee
Gecer insallah canim. Kbb ye gidecek misin?Ya arkadaş öyle dedi. Onun ailesinden birinde kalmış. İnşallah geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?