Sağol kuzumSelaaam reyyanım, iyi olmana sevindimmm
selam herkese.. kızlar benim aşılamam tutmadı.. regl oldum.. çok ağrım var..
birazda moralsizim..
hepinizi seviyorum
Az kaldı sınavı atlatınca geçecek cancağzım ❤❤Yetişemiyoruuumm Yetişemiyoruuumm hiçbir şeylereartık yorgun bitkinim olivem, bir şeyler görüyorum ama nerde ne zmn gördüm unutuyorum hadi bakalım bekliyoruz senii
Canım biz de seni seviyoruzhep burdayız ne zmn istersen gel. Hayırlısı olsun diyelim. Dikkat et ama kendine
tatlıı dilliimm umarıımm umarıımmmAz kaldı sınavı atlatınca geçecek cancağzım ❤❤
Canım biz de seni çok seviyoruzselam herkese.. kızlar benim aşılamam tutmadı.. regl oldum.. çok ağrım var..
birazda moralsizim..
hepinizi seviyorum
Aynen öyle. Bugün annemin neresiyle oynasam diye planlar yapıyordur. Eşim de şakasına len rahat bırak kadını, sen bi çık ben göstercem sana orayla burayla oynamak neymiş diyorYaaa yicem onuuAllah Tom sabrı versin judym vakit yaklaştıkça alan daraldı, içerde tek kişilik tiyatro yapıyor minik bence :)
Doğunca kıymetli olur ama. Ağa oğlum, paşa oğlum, kara muratımAynen öyle. Bugün annemin neresiyle oynasam diye planlar yapıyordur. Eşim de şakasına len rahat bırak kadını, sen bi çık ben göstercem sana orayla burayla oynamak neymiş diyor. Bunu duyduğu an öyle sert tekme geliyor ki sanki kızıyor da cevap veriyor. Baba oğul atışıyorlar arada ben kalıyorum iyimi
YaaaaEvet canım :) doğum saatine kadar baba evi temizledi, kayınvalide yoldaydı, arkadaşım ve ben yalnızdık. Biz de istiyoruz biliyorÖyle söyledi cimcimemizi doğurdu geldi ayy gazı gelince ellerini açıp bacakları karna çekip bir ağlıyor ki teyzesi Şu kadarcık bedenden bu ses nasıl çıkıyor diyorsun sonra da pıtt yapıyor bu ses ondan mı çıktı diye yine şok
Didişmesinler deDoğunca kıymetli olur ama. Ağa oğlum, paşa oğlum, kara muratım
O doğunca belli olurDidişmesinler de
Selam canımcım. Üzülme tamam mı. Hayırlısı böyleymiş demekki. Moralini yüksek tut. İnşallah yakın zamanda kendiliğinden gelir benimki gibiselam herkese.. kızlar benim aşılamam tutmadı.. regl oldum.. çok ağrım var..
birazda moralsizim..
hepinizi seviyorum
Ayy, bak sennnAynen öyle. Bugün annemin neresiyle oynasam diye planlar yapıyordur. Eşim de şakasına len rahat bırak kadını, sen bi çık ben göstercem sana orayla burayla oynamak neymiş diyor. Bunu duyduğu an öyle sert tekme geliyor ki sanki kızıyor da cevap veriyor. Baba oğul atışıyorlar arada ben kalıyorum iyimi
Evet canım algılıyor herşeyi artık olaylara seslere tepki vermeye başlıyor. Mucize tabiAyy, bak sennnaslında artık her şeyi algılıyor yarabbim nasıl bi mucize :)
Bizde seni seviyoruz canımselam herkese.. kızlar benim aşılamam tutmadı.. regl oldum.. çok ağrım var..
birazda moralsizim..
hepinizi seviyorum
Aynen öyle. Bugün annemin neresiyle oynasam diye planlar yapıyordur. Eşim de şakasına len rahat bırak kadını, sen bi çık ben göstercem sana orayla burayla oynamak neymiş diyor. Bunu duyduğu an öyle sert tekme geliyor ki sanki kızıyor da cevap veriyor. Baba oğul atışıyorlar arada ben kalıyorum iyimi
YaaaaAllah analı babalı büyütsün. Minicikler ama çok güçlüler. Hele dişleri çıksın inşallah bi ısırır ki o minik dişleriyle koparmadan bırakmaz bebek zaten başlı başına Allahın mucizesi ya
İnşallah sizin aileniz de minik bir canla büyür güzelleşir canımcımya maşallahh çok güzel bi ailesiniz ❤❤❤
Aminn. Dişlerini ilk zeytin teyzesi görürsee onu baştan aşağı giydirecek Kesinlikle öyle canım ya Ama arkadaşım doğuracağı zaman içimde olduğu halini, bu hissi çok özleyeceğim dedi :)) hafızana kazı hiiç unutma bu minnoş tekmeleri hatta videoya alın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?