Mizahşörler Çıkmazı

Gelir insallah oyle deme tuhaf oldum Allah kavustursunda erkek erkege tatil miii sen kiskanc deeelsen Pek ozaman
Yok değilim ya. Ben elle tutulur şeylerde fena cırlarım. Mesela ilk evlendiğimiz zamanlar markete alışverişe gittik. Kasiyer kıza bir şey söyledi kız güldü bir gülüşüme oldu aralarında. Çıkışta dedim numarasını alsaydın istersen kızın.
Kıskançlık değil de daha çok kızıyorum

Benim koca 1haftadır yok. Adamı erkek erkeğe tatile gönderdim Kayseri ye.
Biraz daha iyiyim yaa şükür

Hala fındık diyor koca diyor utanmadan
Kız spiral de takilmisken 6 ayın acısını çıkarak dur hele
Evet gitti yiğidim evimin direeğiii
Yakışıklı kocisini nasıl gönderdin,ben olsam geri çağırırdım
Adam korkudan toptan bırakacak bu işi. Eşin sana güvenmiyor
Artık güveniyor spiralin canı sağolsun

Anladm cnm aynenn ben boyle durumda da kizarim da kiskancimda elle tutulsa da tutulmasa da

Bu sene tatil yapamadık Instagram'da herkes tatil sahil fotosu paylaşıyor canım istiyor kızlar
Calcifer iznin yok mu , ailecek gitseydiniz keşke, ben göndermezdim eşimi ,hatta bayağı kıskanırım,tatilde açık saçık kadınlar ve yanında ben yokum,birlikte tatile gittiğimizde sürekli dikizliyorum kadınlara bakıyor mu diye

Kız spiral de takilmisken 6 ayın acısını çıkarak dur hele

Yakışıklı kocisini nasıl gönderdin,ben olsam geri çağırırdım

Artık güveniyor spiralin canı sağolsun
Acısını çıkarmak için Fındık birinci adres
Amann gitsin yaa
Güvenme spirale bir kaymaya bakar. Yeter ki Rabbim istesin iğne deliğinden ineği geçirir

Biz gittik bayramda 1 hafta. Hahaha tatile nereye gittiğini okudun mu

Acısını çıkarmak için Fındık birinci adres
Amann gitsin yaa
Güvenme spirale bir kaymaya bakar. Yeter ki Rabbim istesin iğne deliğinden ineği geçirir
Orası öyle tabi, spirale de güvenmiyor tabi,kendisi de korunuyor

Evet abla çok tatlı bir serinlik vardi. En sevdiklerimden. Sahil nasıldi gerçi çok güzeldir bendeki de soru
Önce bir güneşin batışını izledim. Kaç gündür nemden bunalmistim tatlı bir serinlik bize de gelmiş demek ki... Yürüme sezonunu açtım çok şükür taş gibi hatun olak Nihalim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…