- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
Yesin sorun değil çift koruma yapıyoruzYedirme zaten. 3 çocuk yeterli
Yok değilim ya. Ben elle tutulur şeylerde fena cırlarım. Mesela ilk evlendiğimiz zamanlar markete alışverişe gittik. Kasiyer kıza bir şey söyledi kız güldü bir gülüşüme oldu aralarında. Çıkışta dedim numarasını alsaydın istersen kızın.Gelir insallah oyle deme tuhaf oldum Allah kavustursunda erkek erkege tatil miii sen kiskanc deeelsen Pek ozaman
Adam korkudan toptan bırakacak bu işi. Eşin sana güvenmiyorYesin sorun değil çift koruma yapıyoruz
Kız spiral de takilmisken 6 ayın acısını çıkarak dur heleBenim koca 1haftadır yok. Adamı erkek erkeğe tatile gönderdim Kayseri ye.
Biraz daha iyiyim yaa şükür
Hala fındık diyor koca diyor utanmadan
Yakışıklı kocisini nasıl gönderdin,ben olsam geri çağırırdımEvet gitti yiğidim evimin direeğiii
Artık güveniyor spiralin canı sağolsunAdam korkudan toptan bırakacak bu işi. Eşin sana güvenmiyor
Anladm cnm aynenn ben boyle durumda da kizarim da kiskancimda elle tutulsa da tutulmasa daYok değilim ya. Ben elle tutulur şeylerde fena cırlarım. Mesela ilk evlendiğimiz zamanlar markete alışverişe gittik. Kasiyer kıza bir şey söyledi kız güldü bir gülüşüme oldu aralarında. Çıkışta dedim numarasını alsaydın istersen kızın.
Kıskançlık değil de daha çok kızıyorum
Acısını çıkarmak için Fındık birinci adresKız spiral de takilmisken 6 ayın acısını çıkarak dur hele
Yakışıklı kocisini nasıl gönderdin,ben olsam geri çağırırdım
Artık güveniyor spiralin canı sağolsun
Biz gittik bayramda 1 hafta. Hahaha tatile nereye gittiğini okudun muBu sene tatil yapamadık Instagram'da herkes tatil sahil fotosu paylaşıyor canım istiyor kızlar
Calcifer iznin yok mu , ailecek gitseydiniz keşke, ben göndermezdim eşimi ,hatta bayağı kıskanırım,tatilde açık saçık kadınlar ve yanında ben yokum,birlikte tatile gittiğimizde sürekli dikizliyorum kadınlara bakıyor mu diye
Orası öyle tabi, spirale de güvenmiyor tabi,kendisi de korunuyorAcısını çıkarmak için Fındık birinci adres
Amann gitsin yaa
Güvenme spirale bir kaymaya bakar. Yeter ki Rabbim istesin iğne deliğinden ineği geçirir
Yok okumadım,deniz kum güneş değil mi yoksa,tatil diyince ilk aklıma gelen şeylerBiz gittik bayramda 1 hafta. Hahaha tatile nereye gittiğini okudun mu
Kayseri Erciyes dağının eteğine gitti 3 sapYok okumadım,deniz kum güneş değil mi yoksa,tatil diyince ilk aklıma gelen şeyler
Nihalim bu akşam ben de yürüdüm sahilde...Çok sağ ol canım gerçekten iyi geldi ❤
İçim sıkılıyorNe oldu kuzum
Evet abla çok tatlı bir serinlik vardi. En sevdiklerimden. Sahil nasıldiNihalim bu akşam ben de yürüdüm sahilde...
Hava çok güzeldi bu akşam sizde de serinlik var mıydı
Ayy deme yaaİçim sıkılıyorinşallah yarın normale dönerim
Önce bir güneşin batışını izledim. Kaç gündür nemden bunalmistim tatlı bir serinlik bize de gelmiş demek ki...Evet abla çok tatlı bir serinlik vardi. En sevdiklerimden. Sahil nasıldigerçi çok güzeldir bendeki de soru
Ne guzel cesaret kiriyon sen oyleAcısını çıkarmak için Fındık birinci adres
Amann gitsin yaa
Güvenme spirale bir kaymaya bakar. Yeter ki Rabbim istesin iğne deliğinden ineği geçirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?