OlayazdımAsıl şundan haber ver. howl nasildi aşık oldun mu ondan bahset
Bebem biz hangisini izledik...
Asıl şundan haber ver. howl nasildi aşık oldun mu ondan bahset
Sevdim sevdim. Masumcacık bir kızcağızsofiye gıcık oldun mu peki sevdin mi reyyan;D
Sevdim sevdim. Masumcacık bir kızcağız
Demek olayazdin. O zaman gel bizim kervana katil. Biz o suğumsuz kızı (ay adını unuttum nasıl nefret ettiysemOlayazdım
Samdanim nasıl unutursun bak reyyancim da etkilenmiş. Birsuru oldukaynen bak can alıcı soruyu sormamisim ben nihalim
Hah adı sofiydi .sofiye gıcık oldun mu peki sevdin mi reyyan;D
Amma az tehlikelere girmedi howl için ya olsun o kadarheeee biz olduğu gibi gıcık kaptiydik sofiyepek bi mızmız geldiydi bize
gitti howl da aşık oldu ya onabizim için yıkımdı reyyanim
Hah adı sofiydi .
Amma az tehlikelere girmedi howl için ya olsun o kadar
inşallah mehlikam şuan pek bir heyecanım yok gibi iyiyimm :) teşekkür ederimÇok başarılar canım, bugün iyice dinlen erken uyu,yarın büyük gün,heyecan yapma ama,sen başaracaksin Allah'ın izniyle ❤
periiim kuzummmYaaa poncigiiiimRabbim zihin açıklığı versin kuzum insallah güzel geçer sınavın Bende seni çok seviyorum canım beniiim
inşallahh ya canım samdanım teşekkür ederim :))seni yerim minnak nuruminşallah güzel haberlerle gel
çayıımm teşekkür ederiim canıımmOhhh ellerine saglik
Pozitifligin bana bile gecti oradan insallah Rabbim emeklernin karsiligini almak nasip etsin
Moral bozmak yok nolursa olsun hayirlisi neyse o olsn
amiiin reyyanıım teşekkür ederim :)))Kuzuumm başarılar diliyorum. Dua edicem inşaAllah. Sen yaparsınbiz hep seninleyiz
inşallah mehlikam şuan pek bir heyecanım yok gibi iyiyimm :) teşekkür ederim
periiim kuzummm
inşallahh ya canım samdanım teşekkür ederim :))
çayıımm teşekkür ederiim canıımm
amiiin reyyanıım teşekkür ederim :)))
yarın sabah oturumunda genel kültür genel yetenek, öğlenden sonraki oturumda eğitim bilimleri var samdanım. Alan da 20 eylüldeee :)yarın ilk sınav sonra alan falan da olcak demi nurum:)
Banada at kız merak ettimÖzelden atayım abla çok fena
Demek kiYavrum seni görene kadar hiç bembeyaz kadın görmemiş demek ki
Çok şükür iyim mehlikam. Evet ya baya oldu görüşemedik. Kocişim evde pek giremedimNasılsın limonsuzum görüşemedik bu ara
Politik cevap vermeyi akıl edecek yaşta değildimAkı garayı arayan biri değilim gibi politik bir cevap verseydin
Bildiğin yerlerden çıkar inşAllah canım benimCanlarım ben geldimm :)
Sınav kıyafetlerimi yıkadım, çantamı hazırladım , maske vs koydum. Şalımı ütüledim, sabah erken kalkcam inşallah hemen hazırlanıp çıkıcaz. Azıcık da makyaj yaparımayyy bu kız sınava makyajlı gelmiş diyeceklere karşı , napam öyle mutlu oluyorum
İnşallah güzel bir şekilde çıkarım. Sizii seviyorum
Elhan
kk birinci noteri
@mehlika nur
Jawlensky
@Cay6
@Blue_Perii
@KurkmantoluSero
@Yasnaz
@Bal0ncuk
@olive_bluto
@Judy_K
E Efruzi
@Calciferr
@Seridina
Mehfam
unuttuğum kimse yok inşallah. Yarın moralim bozuk olursa belkim gelmem :S ama ollmazsa hemen gelirim.
İlk dersimiz Yürüyen Şato şimdi hatırladım.kk birinci noteri izledim yürüyen şatoyu güzelmişşş
@Calciferr daha Bi anlamlı artık adın benim için
Hangisi nerde kimO neydi kız
Gülnihal bi video atti. Bazi suçlularin emniyeti getirilme videosu. Kameramana saydırıyorlar birazHangisi nerde kim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?