Hayırlı bir sonuç alacağın bir sınav geçmesini diliyorum canım. Allah seninle olsunCanlarım ben geldimm :)
Sınav kıyafetlerimi yıkadım, çantamı hazırladım , maske vs koydum. Şalımı ütüledim, sabah erken kalkcam inşallah hemen hazırlanıp çıkıcaz. Azıcık da makyaj yaparımayyy bu kız sınava makyajlı gelmiş diyeceklere karşı , napam öyle mutlu oluyorum
İnşallah güzel bir şekilde çıkarım. Sizii seviyorum
Elhan
kk birinci noteri
M mehlika nur
Jawlensky
C Cay6
Blue_Peri
@KurkmantoluSero
@Yasnaz
@Bal0ncuk
@olive_bluto
Judy_K
E Efruzi
C Calcifer
@Seridina
Mehfam
unuttuğum kimse yok inşallah. Yarın moralim bozuk olursa belkim gelmem :S ama ollmazsa hemen gelirim.
Link isterim bene ne4.18 lik videoyu izledim. Ay yok böyle bir şey ahahahahahahhaha
Konya diyor bir de
Baştaki engelli olan baya küfür ediyor. sakallı adam ve terliği çıkarmaya çalışan kadının performansına bayildim
Canlarım ben geldimm :)
Sınav kıyafetlerimi yıkadım, çantamı hazırladım , maske vs koydum. Şalımı ütüledim, sabah erken kalkcam inşallah hemen hazırlanıp çıkıcaz. Azıcık da makyaj yaparımayyy bu kız sınava makyajlı gelmiş diyeceklere karşı , napam öyle mutlu oluyorum
Elhan
kk birinci noteri
M mehlika nur
Jawlensky
C Cay6
Blue_Peri
@KurkmantoluSero
@Yasnaz
@Bal0ncuk
@olive_bluto
Judy_K
E Efruzi
C Calcifer
@Seridina
Mehfam
unuttuğum kimse yok inşallah. Yarın moralim bozuk olursa belkim gelmem :S ama ollmazsa hemen gelirim.
Güpgüzel haberlerle musmutlu dön canımcımCanlarım ben geldimm :)
Elhan
kk birinci noteri
M mehlika nur
Jawlensky
C Cay6
Blue_Peri
@KurkmantoluSero
@Yasnaz
@Bal0ncuk
@olive_bluto
Judy_K
E Efruzi
C Calcifer
@Seridina
Mehfam
Caniim basarilarCanlarım ben geldimm :)
Elhan
kk birinci noteri
M mehlika nur
Jawlensky
C Cay6
Blue_Peri
@KurkmantoluSero
@Yasnaz
@Bal0ncuk
@olive_bluto
Judy_K
E Efruzi
C Calcifer
@Seridina
Mehfam
Beklicim. Teşekkür ederim. Sahilden eve dönünce izleyim. Paketim bitmesin.Özelden atayım abla çok fena
Bebeğim bugünden itibaren hep dua edicem işlerin yolunda gitsin. Çalıştığin yerlerden gelsin sorular. Sen hazirsan biz de hazırız. Rabbim nazarlardan her türlü olası kaza belalardan korusun seni.
Sağ Salim mutlu bir şekilde bekliyoruz seni.
Bebegimmm ben de sana yazacaktım kuzum inşallah güzel geçer sınavın , yüksek puan alıp istediğin yere atanirsin inşallah.❤❤ Dualarımız seninle❤
Hayırlı bir sonuç alacağın bir sınav geçmesini diliyorum canım. Allah seninle olsun
oy senin sınavın mi geldisen sınav hazırlığı mi yaptın
Allah muvaffak etsin nurum inşallah senin de atamani gorucez kutlicaz burda
moralin bozuk olsa da gel beraber cekeriz burnumuzu
Güpgüzel haberlerle musmutlu dön canımcımhazırlanma sürecini okuduğunda kendim sınava girmiş kadar oldum yaa Allah yardımcın olsun.
Almadan gelme
yaaa çok duygulanıyoruumm. Hani veliler dışarda bekler ya sınav bitene kadar şuan sizi de öyle hissediyoruummm :) pıt etcek galiba gözyaşıımmCaniim basarilar
Çok başarılar canım, bugün iyice dinlen erken uyu,yarın büyük gün,heyecan yapma ama,sen başaracaksin Allah'ın izniyleCanlarım ben geldimm :)
Elhan
kk birinci noteri
M mehlika nur
Jawlensky
C Cay6
Blue_Peri
@KurkmantoluSero
@Yasnaz
@Bal0ncuk
@olive_bluto
Judy_K
E Efruzi
C Calcifer
@Seridina
Mehfam
Yaaa poncigiiiimCanlarım ben geldimm :)
Elhan
kk birinci noteri
M mehlika nur
Jawlensky
C Cay6
Blue_Peri
@KurkmantoluSero
@Yasnaz
@Bal0ncuk
@olive_bluto
Judy_K
E Efruzi
C Calcifer
@Seridina
Mehfam
yaaa çok duygulanıyoruumm. Hani veliler dışarda bekler ya sınav bitene kadar şuan sizi de öyle hissediyoruummm :) pıt etcek galiba gözyaşıımmÇok teşekkür ederim canlarım :)
Ohhh ellerine saglikCanlarım ben geldimm :)
Elhan
kk birinci noteri
M mehlika nur
Jawlensky
C Cay6
Blue_Peri
@KurkmantoluSero
@Yasnaz
@Bal0ncuk
@olive_bluto
Judy_K
E Efruzi
C Calcifer
@Seridina
Mehfam
Kuzuumm başarılar diliyorum. Dua edicem inşaAllah. Sen yaparsınyaaa çok duygulanıyoruumm. Hani veliler dışarda bekler ya sınav bitene kadar şuan sizi de öyle hissediyoruummm :) pıt etcek galiba gözyaşıımmÇok teşekkür ederim canlarım :)
İzledim tatlım. Görüntülerden çok yorumlar güldürdü gerçekten. Bı tanesinin nerdeyse bebeğin de küfür edeceğini sanmasıÖzelden atayım abla çok fena
kk birinci noteri izledim yürüyen şatoyu güzelmişşş
C Calcifer daha Bi anlamlı artık adın benim için
Bebem biz hangisini izledik...o zaman listeden devam edebilirsin reyyanimonlar da çok güzel:)
adını yazmadiklarim da var. hepsi çok güzel animelerin
yerdeniz öyküleri
kurt cocuklar
porco rosso
sevimli cadı kiki
heisei tanuki gassen ponpoko
gökteki kale
colorful
aklıma yeni gelenler:) daha gelirse de yazarim reyyanim:)
Hemen kaydettiiimmmo zaman listeden devam edebilirsin reyyanimonlar da çok güzel:)
adını yazmadiklarim da var. hepsi çok güzel animelerin
yerdeniz öyküleri
kurt cocuklar
porco rosso
sevimli cadı kiki
heisei tanuki gassen ponpoko
gökteki kale
colorful
aklıma yeni gelenler:) daha gelirse de yazarim reyyanim:)
Ben de en çok o yoruma güldümİzledim tatlım. Görüntülerden çok yorumlar güldürdü gerçekten. Bı tanesinin nerdeyse bebeğin de küfür edeceğini sanmasıbi tanesi de kırk yıllık im böyle yürüyüş görmedim diyor koptum orda
Asıl şundan haber ver. howl nasildi aşık oldun mu ondan bahsetkk birinci noteri izledim yürüyen şatoyu güzelmişşş
C Calcifer daha Bi anlamlı artık adın benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?