Mizahşörler Çıkmazı

Hayırlı bir sonuç alacağın bir sınav geçmesini diliyorum canım. Allah seninle olsun

oy senin sınavın mi geldi sen sınav hazırlığı mi yaptın
Allah muvaffak etsin nurum inşallah senin de atamani gorucez kutlicaz burda

moralin bozuk olsa da gel beraber cekeriz burnumuzu

Güpgüzel haberlerle musmutlu dön canımcım hazırlanma sürecini okuduğunda kendim sınava girmiş kadar oldum yaa Allah yardımcın olsun.
Almadan gelme

Caniim basarilar

Bebegimmm ben de sana yazacaktım kuzum inşallah güzel geçer sınavın , yüksek puan alıp istediğin yere atanirsin inşallah.❤❤ Dualarımız seninle❤
Hayırlı bir sonuç alacağın bir sınav geçmesini diliyorum canım. Allah seninle olsun
oy senin sınavın mi geldi sen sınav hazırlığı mi yaptın
Allah muvaffak etsin nurum inşallah senin de atamani gorucez kutlicaz burda

moralin bozuk olsa da gel beraber cekeriz burnumuzu
Güpgüzel haberlerle musmutlu dön canımcım hazırlanma sürecini okuduğunda kendim sınava girmiş kadar oldum yaa Allah yardımcın olsun.
Almadan gelme
Caniim basarilar
yaaa çok duygulanıyoruumm. Hani veliler dışarda bekler ya sınav bitene kadar şuan sizi de öyle hissediyoruummm :) pıt etcek galiba gözyaşıımm Çok teşekkür ederim canlarım :)

Çok başarılar canım, bugün iyice dinlen erken uyu,yarın büyük gün,heyecan yapma ama,sen başaracaksin Allah'ın izniyle

Yaaa poncigiiiim Rabbim zihin açıklığı versin kuzum insallah güzel geçer sınavınBende seni çok seviyorum canım beniiim

yaaa çok duygulanıyoruumm. Hani veliler dışarda bekler ya sınav bitene kadar şuan sizi de öyle hissediyoruummm :) pıt etcek galiba gözyaşıımm Çok teşekkür ederim canlarım :)

seni yerim minnak nurum inşallah güzel haberlerle gel

Ohhh ellerine saglik
Pozitifligin bana bile gecti oradan insallah Rabbim emeklernin karsiligini almak nasip etsin
Moral bozmak yok nolursa olsun hayirlisi neyse o olsn

Kuzuumm başarılar diliyorum. Dua edicem inşaAllah. Sen yaparsın biz hep seninleyiz

kk birinci noteri izledim yürüyen şatoyu güzelmişşş
C Calcifer daha Bi anlamlı artık adın benim için

o zaman listeden devam edebilirsin reyyanim onlar da çok güzel:)

adını yazmadiklarim da var. hepsi çok güzel animelerin

yerdeniz öyküleri
kurt cocuklar
porco rosso
sevimli cadı kiki
heisei tanuki gassen ponpoko
gökteki kale
colorful

aklıma yeni gelenler:) daha gelirse de yazarim reyyanim:)

Bebem biz hangisini izledik...

Hemen kaydettiiimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…