- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
Burası da serinledi iki gündür,ben çorap giydim ayağımaNihalim bu akşam ben de yürüdüm sahilde...
Hava çok güzeldi bu akşam sizde de serinlik var mıydı
Asıl sen süt gibisin mehlikam kocan seni bulduğuna şükretsinSüt gibiyi bırak ben koca bulduğuma şükrediyorum,millet süt gibisini buluyor
Estağfurullah ablacimmm teşekkür ederimmmAhhh bebeğim taş olan sensin. Boyun kilon sen o kadar güzelsin ki...
Yürüyüşlere devam edelim inşallah. Birazdan ineceğim sahile hava bulutlu ve serin burada. Dünden kalan bir karem var
Eki Görüntüle 2685628
Teşekkür ederim canım,o senin süt gibiliginAsıl sen süt gibisin mehlikam kocan seni bulduğuna şükretsin
Çocuğun biri "abla sen neden bu kadar beyazsın" demişti o aklıma geldiTeşekkür ederim canım,o senin süt gibiligin
Yavrum seni görene kadar hiç bembeyaz kadın görmemiş demek kiÇocuğun biri "abla sen neden bu kadar beyazsın" demişti o aklıma geldi
Süt gibiyi bırak ben koca bulduğuma şükrediyorum,millet süt gibisini buluyor
Kulaklığını sevsinlerAhhh bebeğim taş olan sensin. Boyun kilon sen o kadar güzelsin ki...
Yürüyüşlere devam edelim inşallah. Birazdan ineceğim sahile hava bulutlu ve serin burada. Dünden kalan bir karem var
Eki Görüntüle 2685628
Akı garayı arayan biri değilim gibi politik bir cevap verseydinÇocuğun biri "abla sen neden bu kadar beyazsın" demişti o aklıma geldi
Bir de "çekme o karıııyyy " diye devam eden varEfsane bu abla. Bayılıyorumkameraman güzel kaçıyor ama
Bu videonun devamı mi?Bir de "çekme o karıııyyy " diye devam eden var
Yok sen yaz YouTube izle bekliyorumBu videonun devamı mi?
Bunların çıktığı zamanları özledim bazarci amca, beyin bedavaci,, ne güzel günlerdi o günler
Daha yeni yazabileceğim bakayım neymisYok sen yaz YouTube izle bekliyorum
Yok sen yaz YouTube izle bekliyorum
Bebeğim bugünden itibaren hep dua edicem işlerin yolunda gitsin. Çalıştığin yerlerden gelsin sorular. Sen hazirsan biz de hazırız. Rabbim nazarlardan her türlü olası kaza belalardan korusun seni.Canlarım ben geldimm :)
Sınav kıyafetlerimi yıkadım, çantamı hazırladım , maske vs koydum. Şalımı ütüledim, sabah erken kalkcam inşallah hemen hazırlanıp çıkıcaz. Azıcık da makyaj yaparımayyy bu kız sınava makyajlı gelmiş diyeceklere karşı , napam öyle mutlu oluyorum
İnşallah güzel bir şekilde çıkarım. Sizii seviyorum
Elhan
kk birinci noteri
M mehlika nur
Jawlensky
C Cay6
Blue_Peri
K KurkmantoluS
@Yasnaz
Bal0ncuk
olive_bluto
Judy_K
E Efruzi
C Calcifer
@Seridina
Mehfam
unuttuğum kimse yok inşallah. Yarın moralim bozuk olursa belkim gelmem :S ama ollmazsa hemen gelirim.
Bebegimmm ben de sana yazacaktım kuzum inşallah güzel geçer sınavın , yüksek puan alıp istediğin yere atanirsin inşallah.Canlarım ben geldimm :)
Sınav kıyafetlerimi yıkadım, çantamı hazırladım , maske vs koydum. Şalımı ütüledim, sabah erken kalkcam inşallah hemen hazırlanıp çıkıcaz. Azıcık da makyaj yaparımayyy bu kız sınava makyajlı gelmiş diyeceklere karşı , napam öyle mutlu oluyorum
İnşallah güzel bir şekilde çıkarım. Sizii seviyorum
Elhan
kk birinci noteri
M mehlika nur
Jawlensky
C Cay6
Blue_Peri
K KurkmantoluS
@Yasnaz
Bal0ncuk
olive_bluto
Judy_K
E Efruzi
C Calcifer
@Seridina
Mehfam
unuttuğum kimse yok inşallah. Yarın moralim bozuk olursa belkim gelmem :S ama ollmazsa hemen gelirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?