Günaydın kızlar. İyi pazarlarnasılsınız?
HayatSevinceGuzel canım sana bakmaya geldim. Noldu sınav? Nasıl geçti?
Aynı veya senden naberrGünaydın kızlar. İyi pazarlarnasılsınız?
HayatSevinceGuzel canım sana bakmaya geldim. Noldu sınav? Nasıl geçti?
Benden de iyilik canım. Çıktım azcık bahçedr oturdum rüzgar mayıştırdı beni gidip yatcam. Bide ben bahçeye gelir gelmez kedi gelip ayaklarımda uyuyor onun uyuması da iyice uykumu getirdiAynı veya senden naberr
2 dk kaldı sanırım ilk oturumun bitmesine
Nerdesin sen. Mesajıma bile cvp yazmadım
Oyyy sıcak ve yumuşacık bir kediBenden de iyilik canım. Çıktım azcık bahçedr oturdum rüzgar mayıştırdı beni gidip yatcam. Bide ben bahçeye gelir gelmez kedi gelip ayaklarımda uyuyor onun uyuması da iyice uykumu getirdi
İlk oturum derken canım?
Sınava girmeyip sınav saatleri bilen hatun sana da selam olsun,iAynı veya senden naberr
2 dk kaldı sanırım ilk oturumun bitmesine
Hadi kız. Şuna bak bide üste çıkıyor. Asıl sen yazmadın benim mesajıma cevapNerdesin sen. Mesajıma bile cvp yazmadım
Hadi yaa 1 günde 2 sınav mı?Oyyy sıcak ve yumuşacık bir kedibahçenin olması ne güzel şey ya
Öğleden sonra bir sınava daha girecek canım bu ilk sinavdi, saat 2 de olması lazım 2. Sınavın.onu kastettim
Yıllarca az girmedik o kadar olsunSınava girmeyip sınav saatleri bilen hatun sana da selam olsun,i
Evet canım bir de alan sınavı var başka bir gun. Bransindan Sinav olacak. Eskiden 2 sinavdi 3 yaptılarHadi yaa 1 günde 2 sınav mı?Ben sizin eğitim sisteminizi hiç bilmiyorum bizde çok çok farklı da ondan anlamadım canım.
Evet bahçe de olmasa delirirdim 4 duvar arasında zaten. İyi ki var
Ciddi olamazsın. Gerçekten miHadi kız. Şuna bak bide üste çıkıyor. Asıl sen yazmadın benim mesajıma cevap
Bende uyumak istiyorum da kedi o kadar seviyor ki beni ben yattığımda nerdeyse kafasını ağzıma sokacakEvet canım bir de alan sınavı var başka bir gun. Bransindan Sinav olacak. Eskiden 2 sinavdi 3 yaptılar
Bahçe gerçekten iyi olmuş yerinde olsam orda uyurdum
Özel mesaj yazdıydım bideCiddi olamazsın. Gerçekten migeldiğim gün ise kimseye dönmedim haberin olsun
Süpriiizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?