Mizahşörler Çıkmazı

Aynı veya senden naberr
2 dk kaldı sanırım ilk oturumun bitmesine
Benden de iyilik canım. Çıktım azcık bahçedr oturdum rüzgar mayıştırdı beni gidip yatcam. Bide ben bahçeye gelir gelmez kedi gelip ayaklarımda uyuyor onun uyuması da iyice uykumu getirdi
İlk oturum derken canım?

Oyyy sıcak ve yumuşacık bir kedi bahçenin olması ne güzel şey ya
Öğleden sonra bir sınava daha girecek canım bu ilk sinavdi, saat 2 de olması lazım 2. Sınavın.onu kastettim

Oyyy sıcak ve yumuşacık bir kedi bahçenin olması ne güzel şey ya
Öğleden sonra bir sınava daha girecek canım bu ilk sinavdi, saat 2 de olması lazım 2. Sınavın.onu kastettim
Hadi yaa 1 günde 2 sınav mı? Ben sizin eğitim sisteminizi hiç bilmiyorum bizde çok çok farklı da ondan anlamadım canım.
Evet bahçe de olmasa delirirdim 4 duvar arasında zaten. İyi ki var

Hadi yaa 1 günde 2 sınav mı? Ben sizin eğitim sisteminizi hiç bilmiyorum bizde çok çok farklı da ondan anlamadım canım.
Evet bahçe de olmasa delirirdim 4 duvar arasında zaten. İyi ki var
Evet canım bir de alan sınavı var başka bir gun. Bransindan Sinav olacak. Eskiden 2 sinavdi 3 yaptılar
Bahçe gerçekten iyi olmuş yerinde olsam orda uyurdum

Evet canım bir de alan sınavı var başka bir gun. Bransindan Sinav olacak. Eskiden 2 sinavdi 3 yaptılar
Bahçe gerçekten iyi olmuş yerinde olsam orda uyurdum
Bende uyumak istiyorum da kedi o kadar seviyor ki beni ben yattığımda nerdeyse kafasını ağzıma sokacak aşısı yapılmadı ondan çekiniyorum yoksa yatardık koyun koyuna
Allah yardımcısı olsun tüm öğrencilerin ya zor gerçekten de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…