Hiç anime izlemedim desemevet canım japon animesi
howlun yürüyen şatosu ismi:)
bi kitabın animeye uyarlamasiaslında İtalyan romanı mi ne:)
ama kitabin baskısı yok maalesef
Hiç anime izlemedim desem
Özelden linki at bakarim bi ara burda bulamam kayip olur.. Uzun muolmayanı olduran topik burasıhadi izle ve bize yorumunu yap
oscar adayı bu animeçok güzel ve etkili bi film. sofiye gicik olanlar tarikatina bekliyoz seni de
Özelden linki at bakarim bi ara burda bulamam kayip olur.. Uzun mu
Taam bakarim inş. Konusu ney samdanimbi film kadar uzun:) atarım link
Taam bakarim inş. Konusu ney samdanim
Konusu güzelmiş. Linki at canim unutma hosuma gider belki :))sofi kendini çirkin bulan çirkin olduğu için de hiç birşeye layık görmeyen bı kız. bı gün kızları kendine aşık edip kalplerini yiyen büyücü howlla karşılaşıyo. kötülükler cadisi da howlun peşinde. bu sirada ülkede de savaş var. kötülükler cadisi sofiyi cezalandirip yaşlı bi kadına çeviriyo...
öyle bi film işte zuhalim:)
howlun şatosu yürüyen bi şato olduğu için isim de orda geliyo:)
Konusu güzelmiş. Linki at canim unutma hosuma gider belki :))
Eline sagliknattim bile
Evet samdnimm seslendirme çok önemli. Mesela Firdevs yoreoglunu(aşkı memnudaki anne) Firdevs yoreoglu yapan biraz da seslendirmesiydi. Tıpkı howl gibiayyy seslendirmedeki adamın sesi de çok karizmatikti demi
HayatSevinceGuzel canımın içi güzel haberlerini bekliyoruz ☺ Allah zihin açıklığı versin inşAllah bildiğin yerlerden çıkar❤❤
Burdan onunla teplepatik bağ kuralim
Günaydın kızlar. İyi pazarlarnasılsınız?
HayatSevinceGuzel canım sana bakmaya geldim. Noldu sınav? Nasıl geçti?
canlarıım ben geldiim. Etiketlerinizi yeriim.HayatSevinceGuzel canim sinavin nasil gecti. Umarim iyi gecmistir
Ah canım yorgun olursun tabi ya. İnşallah bu yorgunluğuna değer de güzel sonuçlar alırsın.canlarıım ben geldiim. Etiketlerinizi yeriim.üzerimden 200 KPSS sorusu geçti :S Genel kültür genel yetenekte türkçe aşırı uğraştırıcı zordu, tarihte zorlandım ben birazda. sabahki genel olarak kazık bi sınavdı :S Eğitim bilimleri sınavım iyi geçtii çok şükür onu o kadar zorlamamışlarr. Çookk yorgunumm
canlarıım ben geldiim. Etiketlerinizi yeriim.üzerimden 200 KPSS sorusu geçti :S Genel kültür genel yetenekte türkçe aşırı uğraştırıcı zordu, tarihte zorlandım ben birazda. sabahki genel olarak kazık bi sınavdı :S Eğitim bilimleri sınavım iyi geçtii çok şükür onu o kadar zorlamamışlarr. Çookk yorgunumm
Harika bir puan seni bekliyor inşallah. Aciliiin DKAB öğretmeni geliyooooooorcanlarıım ben geldiim. Etiketlerinizi yeriim.üzerimden 200 KPSS sorusu geçti :S Genel kültür genel yetenekte türkçe aşırı uğraştırıcı zordu, tarihte zorlandım ben birazda. sabahki genel olarak kazık bi sınavdı :S Eğitim bilimleri sınavım iyi geçtii çok şükür onu o kadar zorlamamışlarr. Çookk yorgunumm
İnşallah ya Judyim umarım öyle olurAh canım yorgun olursun tabi ya. İnşallah bu yorgunluğuna değer de güzel sonuçlar alırsın.
Sonuçlar ne zaman açıklanır peki?
Hoşbulduum samdanım. Kıız salonda dijital saat yoktu, her sene olan saat yoktuhoşgeldin pıtırcıgim
eşimin kardeşi de girdi bugün kpss ye. aynen dediğin gibi dedi o da. Türkçe acayip uzun sorular varmis zormus. matematikte de uzun soruları birakmis sonra süresi yetmemis
ama o sadece gk gy girdi.
hayırlı olsun inşallah atanma haberini de alcaz nurumeğitim bilimleri seviyodun sen zaten demi
İnsallah guzel bir sonuc alirsin canimcanlarıım ben geldiim. Etiketlerinizi yeriim.üzerimden 200 KPSS sorusu geçti :S Genel kültür genel yetenekte türkçe aşırı uğraştırıcı zordu, tarihte zorlandım ben birazda. sabahki genel olarak kazık bi sınavdı :S Eğitim bilimleri sınavım iyi geçtii çok şükür onu o kadar zorlamamışlarr. Çookk yorgunumm
Nurummm çok sevindim bence güzel bir puan gelecek. Sen şimdi bunu kenara bırak alana odaklan. Zaten bildiğin şeyler ama olsun son vurusunu yap bebeğimcanlarıım ben geldiim. Etiketlerinizi yeriim.üzerimden 200 KPSS sorusu geçti :S Genel kültür genel yetenekte türkçe aşırı uğraştırıcı zordu, tarihte zorlandım ben birazda. sabahki genel olarak kazık bi sınavdı :S Eğitim bilimleri sınavım iyi geçtii çok şükür onu o kadar zorlamamışlarr. Çookk yorgunumm
İnşallah ya Judyim umarım öyle olur2 hafta sonra alan bilgisi sınavım var canım, benim alanım din kültürü öğretmenliği ya, tamamen bölümün derslerini içeren bir sınav. En fazla 1 ay sonra belli olur sanırım puanlarımız
Hoşbulduum samdanım. Kıız salonda dijital saat yoktu, her sene olan saat yoktugözüm saati zor görüyo zaten, bi de baktım kii Türkçeyi bitirene kadar 1 saat geçmiş o nasıl paragraftır ya rabbelalemin bir kitap bitirdik zordu samdanım. Ben de matematikten 8 tane yaptım. Daha baksam tarih coğrafya boş kaldırdı
Eğitim de çok değişikti aslındasevdiğim adamların hiçbiri yoktu freudum piagetiim aralarda kalmış hep. Ösym her sefer daha bir şaşırtıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?