- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Sofiyi beğendim ama sıradan birisi,annesi daha güzeldi, sofinin yaşlı halı,kendi kendine takılmasi falan hoşuma gitti,
Howlun sarı saçlı hali daha çekiciydi
Calcifer nicki artık benim için daha anlamlı hale geldi
Sonunda sofi ölüyor kral da howl un kızıyla evlendiTamam beybisi yiter
Aferin sanaonu ben de bilmiyordum biliyo musun gülnihalım. Muhakkak bir yerde görmüşümdür ama sınav kafasıyla bazen unutulabiliyor da. Güncelde Fahriye Abla, Kar şiirlerinin yazarını sormuş, onu biliyodum :)
Fleming
Yeni yazdığım senaryoyu beğendin mioooooo baya analiz cikarmissin kız
sofinin kiz kardeşi de çok guzeldi
Hadi gözün aydın canım, darısı alan snavina inşaallah, inşaallah güzel bir puan alıp güzel bir yere yerlesirsincanlarıım ben geldiim. Etiketlerinizi yeriim.üzerimden 200 KPSS sorusu geçti :S Genel kültür genel yetenekte türkçe aşırı uğraştırıcı zordu, tarihte zorlandım ben birazda. sabahki genel olarak kazık bi sınavdı :S Eğitim bilimleri sınavım iyi geçtii çok şükür onu o kadar zorlamamışlarr. Çookk yorgunumm
Beni mi kekledim simdik. İnandim amaSonunda sofi ölüyor kral da howl un kızıyla evlendi
Ya ciddi misinBeni mi kekledim simdik. İnandim ama
Sonunda sofi ölüyor kral da howl un kızıyla evlendi
Kandırdı benden duymuş olmaBeni mi kekledim simdik. İnandim ama
Yeni yazdığım senaryoyu beğendin mi
Ne bilim ciddi ciddi anlatiyordun. Kafamda oturmamisti ama izleyince anlarim demistimYa ciddi misinkekledim tabi
Calciferle kim uğraşırsa gazabına uğrarKandırdı benden duymuş olma
Sümüklü sofi howl peşini bırakmaz kiNe bilim ciddi ciddi anlatiyordun. Kafamda oturmamisti ama izleyince anlarim demistim
İnsan bi uyarır hayin şamdanbaya beğendim kahkaha atarak okudum calci
ikinci kitabi sen yazmalisin
Kizkardesini başta gösterdi çok az galiba sarışın di mi,evet o daha güzeldi,oooooo baya analiz cikarmissin kız
sofinin kiz kardeşi de çok guzeldi
Calciferle kim uğraşırsa gazabına uğrar
İnsan bi uyarır hayin şamdan
Kizkardesini başta gösterdi çok az galiba sarışın di mi,evet o daha güzeldi,
Çocuklarla izledik,koltuğa dizildik ,ortaya ben oturdum sağıma soluma kızımla oğlum,miniğim uyuyordu o uyanınca onu da araya aldık ama şok yarım saati izlettirmedi,çocuklar izledi ben sonradan izledim,
Sıradaki önerin nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?