Mizahşörler Çıkmazı

Harika bir puan seni bekliyor inşallah. Aciliiin DKAB öğretmeni geliyooooooor
Geçmiş olsun canım.
offf Allahım çok istiyorum nasip olsuun inşallah yaa abla :) Teşekkür ederim
İnsallah guzel bir sonuc alirsin canim
inşallah zuhaliim napıyosun :)
Nurummm çok sevindim bence güzel bir puan gelecek. Sen şimdi bunu kenara bırak alana odaklan. Zaten bildiğin şeyler ama olsun son vurusunu yap bebeğim
Aynen gülnihalıım biten bittiii, sıra alanda :) teşekkür ederim gülnihalım. Bana getirisi ne olur bilmiyorum ama artık çok iyi çözdüm bu KPSS yi. Sınav bitsin hepsini anlatcam sana :)
artık o kadar iyi anladım ki samdanım ne aşırı çok çalışmak, ne bişey. Tamamen stratejik taktik işi bu, gerisi de artık dediğin gibi şans nasip.

Önceden tariih ayırt ediciydi, bence artık türkçe. Öyle b cümle vardı ki dur yazıcam. Tek başına sakin kafayla okusan tamam da koca koca paragraflardan sonra çöözmek çok zor. Şu '' kolektif imgelem ve varsayımın icatlarına inanmanın getirdiği konfor ve iktirarı....'' diye devam ediyo. Bnunla ilgili koca bir paragraf vermiş , bu cümlenin altını çizmiş, ne demek istediğini soruyordu sanırım :)

Ben uzuun paragrafları ikiye bölüyorum samdanım. Komple altını çizmiyorum ama önemli bi kelimeyi işaretliyorum mesela. sonra şıklara bakıyorum sonra paragrafa devam ediyorum ve geri kalan şıklara bakıyorum. Böyle oturuyor kafamda en güzel :)

Tamam canım bekliyorum

Türkçe zor diyor herkes arkadaşım girdi zorlanmış. Penisilin i bulani bilememiş falan

Tamam canım bekliyorum

Türkçe zor diyor herkes arkadaşım girdi zorlanmış. Penisilin i bulani bilememiş falan
onu ben de bilmiyordum biliyo musun gülnihalım. Muhakkak bir yerde görmüşümdür ama sınav kafasıyla bazen unutulabiliyor da. Güncelde Fahriye Abla, Kar şiirlerinin yazarını sormuş, onu biliyodum :)

Uyku düzenine geciyorum yavas yavas :)

bizim üniversitede verdikleri zorunlu kitaplar hep bu tarz cümlelerden olusuyodu ya
ama severim böyle paragrafları:)

en mantıklı olan zaten Türkçeden ayırt etmek. adam de da yi yazmayı bilmiyo ezberi kuvvetli diye yüksek puan alıyo. çok adaletsizce nurum.

ben uzun paragraf cümlelerini önce siklari okuyup sonra paragrafi okuyup isaretleyerek çözüyodum:) herkesin beş dk harcadığı soru 2 dk anca sürüyodu:)

ama tabi biraz taktik işi bunlar herkesin bı tarzı oluyo taktikte

inşallah istediğin puan gelir nurum

anlat bakalım sofiyi nasıl buldun mehlikam

howlu begendin mi
Sofiyi beğendim ama sıradan birisi,annesi daha güzeldi, sofinin yaşlı halı,kendi kendine takılmasi falan hoşuma gitti,
Howlun sarı saçlı hali daha çekiciydi
Calcifer nicki artık benim için daha anlamlı hale geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…