offf Allahım çok istiyorum nasip olsuun inşallah yaa abla :) Teşekkür ederimHarika bir puan seni bekliyor inşallah. Aciliiin DKAB öğretmeni geliyooooooor
Geçmiş olsun canım.
inşallah zuhaliim napıyosun :)İnsallah guzel bir sonuc alirsin canim
Nurummm çok sevindim bence güzel bir puan gelecek. Sen şimdi bunu kenara bırak alana odaklan. Zaten bildiğin şeyler ama olsun son vurusunu yap bebeğim
artık o kadar iyi anladım ki samdanım ne aşırı çok çalışmak, ne bişey. Tamamen stratejik taktik işi bu, gerisi de artık dediğin gibi şans nasip.hayırlısı olsun nurum ya
bu sınav işleri tamamen şans ya. ben ise girdiğimde yeterlilik sınavına kimse calismiyodu. su an tamamen format değişmiş. senin de şansına gene değişmiş herşey
yaptığın matematik sorulari doğruysa yeter zaten
ama Türkçe soruları niye o kadar uzatıyolar onu anlamıyorumaltını cizerek mi çözdün komple okuyup tekrar parçaya mi döndün nurum
Tamam canım bekliyorumofff Allahım çok istiyorum nasip olsuun inşallah yaa abla :) Teşekkür ederim
inşallah zuhaliim napıyosun :)
Aynen gülnihalıım biten bittiii, sıra alanda :) teşekkür ederim gülnihalım. Bana getirisi ne olur bilmiyorum ama artık çok iyi çözdüm bu KPSS yi. Sınav bitsin hepsini anlatcam sana :)
artık o kadar iyi anladım ki samdanım ne aşırı çok çalışmak, ne bişey. Tamamen stratejik taktik işi bu, gerisi de artık dediğin gibi şans nasip.
Önceden tariih ayırt ediciydi, bence artık türkçe. Öyle b cümle vardı ki dur yazıcam. Tek başına sakin kafayla okusan tamam da koca koca paragraflardan sonra çöözmek çok zor. Şu '' kolektif imgelem ve varsayımın icatlarına inanmanın getirdiği konfor ve iktirarı....'' diye devam ediyo. Bnunla ilgili koca bir paragraf vermiş , bu cümlenin altını çizmiş, ne demek istediğini soruyordu sanırım :)
Ben uzuun paragrafları ikiye bölüyorum samdanım. Komple altını çizmiyorum ama önemli bi kelimeyi işaretliyorum mesela. sonra şıklara bakıyorum sonra paragrafa devam ediyorum ve geri kalan şıklara bakıyorum. Böyle oturuyor kafamda en güzel :)
onu ben de bilmiyordum biliyo musun gülnihalım. Muhakkak bir yerde görmüşümdür ama sınav kafasıyla bazen unutulabiliyor da. Güncelde Fahriye Abla, Kar şiirlerinin yazarını sormuş, onu biliyodum :)Tamam canım bekliyorum
Türkçe zor diyor herkes arkadaşım girdi zorlanmış. Penisilin i bulani bilememiş falan
FlemingTamam canım bekliyorum
Türkçe zor diyor herkes arkadaşım girdi zorlanmış. Penisilin i bulani bilememiş falan
Uyku düzenine geciyorum yavas yavas :)offf Allahım çok istiyorum nasip olsuun inşallah yaa abla :) Teşekkür ederim
Aynen gülnihalıım biten bittiii, sıra alanda :) teşekkür ederim gülnihalım. Bana getirisi ne olur bilmiyorum ama artık çok iyi çözdüm bu KPSS yi. Sınav bitsin hepsini anlatcam sana :)
artık o kadar iyi anladım ki samdanım ne aşırı çok çalışmak, ne bişey. Tamamen stratejik taktik işi bu, gerisi de artık dediğin gibi şans nasip.
Önceden tariih ayırt ediciydi, bence artık türkçe. Öyle b cümle vardı ki dur yazıcam. Tek başına sakin kafayla okusan tamam da koca koca paragraflardan sonra çöözmek çok zor. Şu '' kolektif imgelem ve varsayımın icatlarına inanmanın getirdiği konfor ve iktirarı....'' diye devam ediyo. Bnunla ilgili koca bir paragraf vermiş , bu cümlenin altını çizmiş, ne demek istediğini soruyordu sanırım :)
Ben uzuun paragrafları ikiye bölüyorum samdanım. Komple altını çizmiyorum ama önemli bi kelimeyi işaretliyorum mesela. sonra şıklara bakıyorum sonra paragrafa devam ediyorum ve geri kalan şıklara bakıyorum. Böyle oturuyor kafamda en güzel :)
ohh geç zuhalim :) izledin mii yürüyen şatoyu :)Uyku düzenine geciyorum yavas yavas :)
Hizmetçi sandı bu beni yaww
Yarısını izledim uyku bastı. Devamı yarın insallah :)ohh geç zuhalim :) izledin mii yürüyen şatoyu :)
Sus kız odun atmasam halin perişan birde atarlanıyorHizmetçi sandı bu beni yaww
Asıl ben ölürsem Howl gider püfffSus kız odun atmasam halin perişan birde atarlanıyor
Korkakmış howl. Kendisi gidemedi krala sofiyi gönderdi. Ordada biraktim uykum geldi. Spoiler vermeyin yarin izlicemAsıl ben ölürsem Howl gider püfff
Sonra krala çıkan sofi kralla evleniyor howl mal gibi kalıyorKorkakmış howl. Kendisi gidemedi krala sofiyi gönderdi. Ordada biraktim uykum geldi. Spoiler vermeyin yarin izlicem
İyiki spoiler verme dedik kalsifırSonra krala çıkan sofi kralla evleniyor howl mal gibi kalıyor
Sofi nin kızı ile howl un oğlu evleniyorİyiki spoiler verme dedik kalsifır
Tamam beybisi yiterSofi nin kızı ile howl un oğlu evleniyor
offf Allahım çok istiyorum nasip olsuun inşallah yaa abla :) Teşekkür ederim
Sofiyi beğendim ama sıradan birisi,annesi daha güzeldi, sofinin yaşlı halı,kendi kendine takılmasi falan hoşuma gitti,anlat bakalım sofiyi nasıl buldun mehlikam
howlu begendin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?