- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
Kesinliklee, tamamen okuduğunu anlama üzerine. Böylesi gk gy için daha iyi aslında samdanım, o kadar çook mezun var ki. off çok zor her şeyler artık :Sbizim üniversitede verdikleri zorunlu kitaplar hep bu tarz cümlelerden olusuyodu ya
ama severim böyle paragrafları:)
en mantıklı olan zaten Türkçeden ayırt etmek. adam de da yi yazmayı bilmiyo ezberi kuvvetli diye yüksek puan alıyo. çok adaletsizce nurum.
ben uzun paragraf cümlelerini önce siklari okuyup sonra paragrafi okuyup isaretleyerek çözüyodum:) herkesin beş dk harcadığı soru 2 dk anca sürüyodu:)
ama tabi biraz taktik işi bunlar herkesin bı tarzı oluyo taktikte
inşallah istediğin puan gelir nurum
ve aslında gülcel bilgilerde asla güncel bir şey olmamasıAferin sanakpss nin en sevmediğim yönü, penisilini icat eden gibi ucsuz bucaksız soru sorulması. Bunalr kitaplardaki bilgilerde yok haliyle tamamen şans işi
harikasın sennnn
O seneye artikve aslında gülcel bilgilerde asla güncel bir şey olmamasıgözüm covid pandemi filan aradı da :)
Yarin çocukların odevlerinden canlı dersinden fırsat kalırsa onu da izleyelimkomşum totoro
hhahaha bedavadan biraz pahalı herhalde ya
dimii av bekleyen kaplan gibiydik halbukiiO seneye artikşimdi herkes çok hakim. Bilirler diye sormamislardir
Bu anlatınca çok basit geliyor sınavlarhhahaha bedavadan biraz pahalı herhalde yaniye attıklarımı hemen taşıyamıyoommm süper
Yarin çocukların odevlerinden canlı dersinden fırsat kalırsa onu da izleyelimteşekkürler canım
Aynen canım, beğendim ,uzun zamandır film izlememiştim çok iyi geldi, ise başlamadan fırsat buldukça izleyeyimBen bulamadım ama izlemenize sevindim güzel film
Georgiya yı izlesinlerben buraya atmıştım bi kaç liste mehlikam. sonra tekrar sana da yazarim:)
ama sen çocuklarla izliyosun ona göre seçeriz seninkileri:) hepsi çocukla izlenmez:)
Attığını görmüştüm hatta bugün yürüyen şato acilmayinca onlardan birine bakalım diye düşünmüştüm bulamadım listeyi,ben buraya atmıştım bi kaç liste mehlikam. sonra tekrar sana da yazarim:)
ama sen çocuklarla izliyosun ona göre seçeriz seninkileri:) hepsi çocukla izlenmez:)
Georgiya yı izlesinler
Bak Uludağ'da kalırsan seni vücut ısımla tekrar hayata döndürürümyapma bunu yapmaçocukluk travması o bende. ne nalet bi cizgifilmdi ya
Uludağ'a tatile mi gidiyorsunuz beybiler,Bak Uludağ'da kalırsan seni vücut ısımla tekrar hayata döndürürüm
Cuma gecesi döndü. Gidersek ben onu korurum diyorumUludağ'a tatile mi gidiyorsunuz beybiler,
Kocan döndü mü kız ateş cinisi
Hakkinda hayirlisi olsun canimm benimcanlarıım ben geldiim. Etiketlerinizi yeriim.üzerimden 200 KPSS sorusu geçti :S Genel kültür genel yetenekte türkçe aşırı uğraştırıcı zordu, tarihte zorlandım ben birazda. sabahki genel olarak kazık bi sınavdı :S Eğitim bilimleri sınavım iyi geçtii çok şükür onu o kadar zorlamamışlarr. Çookk yorgunumm
Bak Uludağ'da kalırsan seni vücut ısımla tekrar hayata döndürürüm
Şamdanı mi,niye o kendini koruyamiyor muCuma gecesi döndü. Gidersek ben onu korurum diyorum
Kız niye öyle diyon kızcağıza o yaşlı haliyle koca pis satoyu ne güzel yaptı tertemiz pırıl pırıliyyy sahneye ifrit olduğumu nerden anladın yahu
bide bu salak kız kendine perdeden elbise diktiydi yokluk içindeki evde
Ben o sahneyi görünce şoka girmiştim. Show TV veriyordu o zamanlariyyy sahneye ifrit olduğumu nerden anladın yahu
bide bu salak kız kendine perdeden elbise diktiydi yokluk içindeki evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?