Mizahşörler Çıkmazı

Kesinliklee, tamamen okuduğunu anlama üzerine. Böylesi gk gy için daha iyi aslında samdanım, o kadar çook mezun var ki. off çok zor her şeyler artık :S

Eveett bak o da çok iyi oluyo :)

İnşallahh inşallahhh samdanım

Aferin sana kpss nin en sevmediğim yönü, penisilini icat eden gibi ucsuz bucaksız soru sorulması. Bunalr kitaplardaki bilgilerde yok haliyle tamamen şans işi

harikasın sennnn
ve aslında gülcel bilgilerde asla güncel bir şey olmaması gözüm covid pandemi filan aradı da :)

Yarin çocukların odevlerinden canlı dersinden fırsat kalırsa onu da izleyelim teşekkürler canım

ben buraya atmıştım bi kaç liste mehlikam. sonra tekrar sana da yazarim:)

ama sen çocuklarla izliyosun ona göre seçeriz seninkileri:) hepsi çocukla izlenmez:)

Ben bulamadım ama izlemenize sevindim güzel film
Aynen canım, beğendim ,uzun zamandır film izlememiştim çok iyi geldi, ise başlamadan fırsat buldukça izleyeyim
İnternette var ama ilk linklerdeki açılmıyordu,4. Sıradaki jetfilm di galiba o siteden açıldı

ben buraya atmıştım bi kaç liste mehlikam. sonra tekrar sana da yazarim:)

ama sen çocuklarla izliyosun ona göre seçeriz seninkileri:) hepsi çocukla izlenmez:)
Attığını görmüştüm hatta bugün yürüyen şato acilmayinca onlardan birine bakalım diye düşünmüştüm bulamadım listeyi,

Hakkinda hayirlisi olsun canimm benim

iyyy sahneye ifrit olduğumu nerden anladın yahu

bide bu salak kız kendine perdeden elbise diktiydi yokluk içindeki evde
Kız niye öyle diyon kızcağıza o yaşlı haliyle koca pis satoyu ne güzel yaptı tertemiz pırıl pırıl

iyyy sahneye ifrit olduğumu nerden anladın yahu

bide bu salak kız kendine perdeden elbise diktiydi yokluk içindeki evde
Ben o sahneyi görünce şoka girmiştim. Show TV veriyordu o zamanlar
En son sarı çocuk bunu bırakıp başkasıyla evlendirdi dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…