Sofi ye herkes aşık ya sümüklü sofiHe sofi öpünce halden hale giriyordun ama
Sofi ye herkes aşık ya sümüklü sofi
Canım benim geçmiş olsuncanlarıım ben geldiim. Etiketlerinizi yeriim.üzerimden 200 KPSS sorusu geçti :S Genel kültür genel yetenekte türkçe aşırı uğraştırıcı zordu, tarihte zorlandım ben birazda. sabahki genel olarak kazık bi sınavdı :S Eğitim bilimleri sınavım iyi geçtii çok şükür onu o kadar zorlamamışlarr. Çookk yorgunumm
Tövbe estağfurullah o ne öyle kız suyu ısıt geliyorum der gibi
Öyle ilk gördüğüm ile evlenememgüzelliği on pare etmez bu bendeki aşk olmasa dedin yani
Çirkinsumugu efsunludur belki
Öyle ilk gördüğüm ile evlenemem
Hem ben bugün kahveli killi maske yaptım,cillop gibi oldumSofi ye herkes aşık ya sümüklü sofi
Hem ben bugün kahveli killi maske yaptım,cillop gibi oldum
Benimki hazır maske o yüzden kolay oldu,dermokilin bimden almıştımooooooo güya ben de yapcaktim çok üşeniyorum
Benimki hazır maske o yüzden kolay oldu,dermokilin bimden almıştımaklıma geldi yapim dedim
Aa noldu anlamadim
Ya en düzgün bu çıktı amaben evlendim ama bakiyom senle benimki arasında fark da yok
şans bu işler calci
"kalp ağır bi yüktür"
Ver bi yanakHem ben bugün kahveli killi maske yaptım,cillop gibi oldum
Aa noldu anlamadim
Sen daha gençsin bacım ,yaş ilerleyince bak nasıl kendine bakmaya başlıyorsun, yaşlanma korkusuylaooooooo güya ben de yapcaktim çok üşeniyorum
Ya en düzgün bu çıktı amahepsi balta bu erkeklerin
Vermem samdan versinVer bi yanak
Sen daha gençsin bacım ,yaş ilerleyince bak nasıl kendine bakmaya başlıyorsun, yaşlanma korkusuyla
Ya farklı maceralar oluyor aslında. Keyifli zamanlardı nefark yok diyosun yani
neyse ben en azından yormamisim kendimi
Ya farklı maceralar oluyor aslında. Keyifli zamanlardı ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?