Başlatırlar 1 2 gün derken sonra öyle gider falanSizce anasınıfını başlatırlar mı? 21 Eylül de başlayacak deniliyor.
O en son çıkan mi çok cahilim bu konuda da merak ettimİphone 11mis
Ya keşke başlatmasalar. Çok kararsızım.Başlatırlar 1 2 gün derken sonra öyle gider falan
Senin oğlan mi baslayacak limonsuzum
valla ben hep öyleyim baloncukuum anlıyorsun değil miiivalla ben hiç birşey görmedim nere ne yapıyorlar hep fransız kalıyorum
ben önce birkaç yerde başlayacağını düşünüyorum limonsuzum ama mesela vakaların yoğun olduğu yerlerde her okulun açacağını sanmıyorum. Sonra yavaş yavaş ya hepsi başlar ya da zaten hepsi tekrar uzaktan eğitim olur.Sizce anasınıfını başlatırlar mı? 21 Eylül de başlayacak deniliyor.
Bende genelde konuları sonradan görüyorumvalla ben hep öyleyim baloncukuum anlıyorsun değil miiibak yine dönmüş bir şeyler
ben önce birkaç yerde başlayacağını düşünüyorum limonsuzum ama mesela vakaların yoğun olduğu yerlerde her okulun açacağını sanmıyorum. Sonra yavaş yavaş ya hepsi başlar ya da zaten hepsi tekrar uzaktan eğitim olur.
buralardayımSekreterimi arayın randevu ayarlasin size,iş başka arkadaslik başka
O değil deprocess gelse keşke ya, ondan öğrenecek çok şey var
Etiketsiz de beklerizburalardayımbildirime bakıp kaçıyorum bu aralar
Cince fikirlerim için bir etiket kadar uzağınızdayım
12 cikacak yakinda ben zenginim diyor yani. 10 bin usti o 11in fiyatiO en son çıkan mi çok cahilim bu konuda da merak ettim
İnsan ol ilk önce insaaaa nnnnn12 cikacak yakinda ben zenginim diyor yani. 10 bin usti o 11in fiyati
Etiketsiz de bekleriz☺
Hadi bizi aydinlatburalardayımbildirime bakıp kaçıyorum bu aralar
Şey gibi olmuş. Göster oğlum amcalara pipini
Bununla ilgili çok konu açmışlardı, sonuca bağlayamamışlardı. Bence cilve yapısal kişilik özelliği gibi sabit bir şey, öğrenilebilen ya da sonradan var edilebilecek bir şey değil. Herhangi bir makale- araştırma da görmedim bununla ilgili. Çekicilik hakkında konuşulabilir belki bu da kişiler arasında oluşabilecek bir güç. Erkek kadına ‘kadınnn’ gibi hissettirir ve şımartırsa otomatik olarak cilve gelir. Düzgün erkek seçersek cilveli oluruz diyebilir miyiz, bence evet.
Hmmm tamamYa keşke başlatmasalar. Çok kararsızım.
Oğlum 3 yaşında kız
Hmmmm eveeet ben zenginin önde gideniyim demiş12 cikacak yakinda ben zenginim diyor yani. 10 bin usti o 11in fiyati
Yemek saatlerini gecirtmeyeceksin agresifleşiyorlar. Hatta ben o acikmadan sofra kuruyorum. Zorla yediriyorum onun kaprisiyle uğraşamam.Sağol canım,yemek tamam camaşır asılacak,oğlumla duşa girecez şimdi,
Bal0ncuk yaz kızım,1- erkeğin kalbine giden yol mideden geçer
Dün mutfaktakiler merak etti Zuhal nerde diye ...o bizimle geyikte diyemedim sustum. Söylemedim yerini kuzum...Emin misin
Sen birtanesinDün mutfaktakiler merak etti Zuhal nerde diye ...o bizimle geyikte diyemedim sustum. Söylemedim yerini kuzum...bizim için değerlisin gerçekten.
Merhaba ben Meryemburalardayımbildirime bakıp kaçıyorum bu aralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?