Mizahşörler Çıkmazı

valla ben hiç birşey görmedim nere ne yapıyorlar hep fransız kalıyorum
valla ben hep öyleyim baloncukuum anlıyorsun değil miii bak yine dönmüş bir şeyler
Sizce anasınıfını başlatırlar mı? 21 Eylül de başlayacak deniliyor.
ben önce birkaç yerde başlayacağını düşünüyorum limonsuzum ama mesela vakaların yoğun olduğu yerlerde her okulun açacağını sanmıyorum. Sonra yavaş yavaş ya hepsi başlar ya da zaten hepsi tekrar uzaktan eğitim olur.

Bende genelde konuları sonradan görüyorum
Keşke açılmasa ya korkuyorum

Hadi bizi aydinlat Bal0ncuk cilve taktikleri istiyor
Bununla ilgili çok konu açmışlardı, sonuca bağlayamamışlardı. Bence cilve yapısal kişilik özelliği gibi sabit bir şey, öğrenilebilen ya da sonradan var edilebilecek bir şey değil. Herhangi bir makale- araştırma da görmedim bununla ilgili. Çekicilik hakkında konuşulabilir belki bu da kişiler arasında oluşabilecek bir güç. Erkek kadına ‘kadınnn’ gibi hissettirir ve şımartırsa otomatik olarak cilve gelir. Düzgün erkek seçersek cilveli oluruz diyebilir miyiz, bence evet.

Sağol canım,yemek tamam camaşır asılacak,oğlumla duşa girecez şimdi,
Bal0ncuk yaz kızım,1- erkeğin kalbine giden yol mideden geçer
Yemek saatlerini gecirtmeyeceksin agresifleşiyorlar. Hatta ben o acikmadan sofra kuruyorum. Zorla yediriyorum onun kaprisiyle uğraşamam.
Adamlar yarım saat yemek yemese öleceklerini zannediyorlar. Bu kadar basit bir sistemleri var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…