Bütün erkekler aynı demek ki acıkınca hepsi agresifYemek saatlerini gecirtmeyeceksin agresifleşiyorlar. Hatta ben o acikmadan sofra kuruyorum. Zorla yediriyorum onun kaprisiyle uğraşamam.
Adamlar yarım saat yemek yemese öleceklerini zannediyorlar. Bu kadar basit bir sistemleri var.
Ellerine sağlıkk enfesss görünüyorSağol canım,yemek tamam camaşır asılacak,oğlumla duşa girecez şimdi,
@Bal0ncuk yaz kızım,1- erkeğin kalbine giden yol mideden geçer
Aminn NurummEvet okullar saha belirsizmiş olivem, bir de yer yer fark ediyor galiba. Başka bir okulda da 1 gün yüzyüze eğitim olduğunu gördüm. En kısa zamanda sağlıkla başlasın artık inşallahh ♥
Yine harikasın mehlikammmSağol canım,yemek tamam camaşır asılacak,oğlumla duşa girecez şimdi,
@Bal0ncuk yaz kızım,1- erkeğin kalbine giden yol mideden geçer
Ruh halim çok çabuk değişiyor bu aralar. Bi hüzünlendimNe olduneden üzgünsün
MerhabaMerhaba ben Meryem
Ben de tuhafım aslında akşamüzeri bende de vardı. Çabuk geçer inşallahRuh halim çok çabuk değişiyor bu aralar. Bi hüzünlendim
İnşallah cnm. Bi ağlamaklı oldum durduk yerdeBen de tuhafım aslında akşamüzeri bende de vardı. Çabuk geçer inşallah ❤❤
Ruh halim çok çabuk değişiyor bu aralar. Bi hüzünlendim
Leoparlı taytla gırgır yalan mıymış yaniCilve ne değildir? 1- kötü kötü naylon fantazi giyim değildir
2- Mart ayına girmiş kedi gibi bakmak değildir
3- gırgır yahut dans değildir
Bu gırgır muhabbetini bilmiyorum yaLeoparlı taytla gırgır yalan mıymış yani
Kırmızı saten gecelikte yalan o zamanLeoparlı taytla gırgır yalan mıymış yani
Bazen bana da oluyor bu canımİnşallah cnm. Bi ağlamaklı oldum durduk yerde
Leoparlı tayt mıLeoparlı taytla gırgır yalan mıymış yani
Sen, pazen etek, ve gırgır. Dizlerinin üzerinde, eller yerde, sağa ve sola salınım ve bazen uzakta farkedilen bir ekmek kırıntısı.Bu gırgır muhabbetini bilmiyorum ya
Kırmızı saten gecelikte yalan o zaman
Yatarken alirim belki :) sen nasilsin zeytinom :)Bazen bana da oluyor bu canımAma deşince altından bir şey çıkıyor mutlaka. Bi duş al istersen iyi gelebilir
Leoparlı tayt mı
İyiyim cancağzım seni gördüm daha iyi oldum ❤❤❤❤Yatarken alirim belki :) sen nasilsin zeytinom :)
Sen bilmiyor musunBu gırgır muhabbetini bilmiyorum ya
İşte bu beni biraz üzerKırmızı saten gecelikte yalan o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?