Mizahşörler Çıkmazı

Video atmışsın hiç söylemiyorsun
Kız yine yardın beni,nerden buluyorsun böyle şeyleri
Daha nolsun Ben de şu süpürgeyi başlatim o evi süpürürken markete gidip alışverişi yapim de yemeğim hazır olsun
Robotun mu var canım,memnunsun di mi, siliyor mu peki, halıları toplamak gerekiyormuş galiba silmesi için
Çok güzel açıklamışsin teşekkür ederim ve tekrardan hoşgeldin topigimize
Cilve ne değildir? 1- kötü kötü naylon fantazi giyim değildir
2- Mart ayına girmiş kedi gibi bakmak değildir
3- gırgır yahut dans değildir
Cilve değil de kendisi için harekete geçirecek şeyler soruyordu bence Bal0ncuk , biz de faydalanıriz engin bilgilerinden, gerçi hareket konusunda bende sıkıntı yok, partnerim hazır olsun yeterki
Sağol canım, eşim gelmeye yakın fırına koydum o gelene kadar pişti, yemeği erken yiyince iyi oluyor,bu sefer kabaklar büyüktü içte az oldu galiba zor yetti,dolu dolu koyuyordum yoksa, bizimki makarnayı da sever,hatta hazır mantı da sever ama genel olarak et yemeği olsun ister,

Yine harikasın mehlikammm
Teşekkür ederim canım,o senin güzel bakan gözlerinin harikaligi

Valla döktürmüşsün ❤ benimki de etçil canım

Evet robotum var süpürme performansı harika, silmesi de fena değil ama süpürmesi kadar bayılmıyorum. Islak mendille silmiş gibi siliyor biraz Silerken halıları toplamaya gerek olmayan yeni modeller çıkıyormuş artık ama benimkinde toplamak gerekiyor. Çokk seviyorum. Bütün sevdiklerime 1 tane almak istiyorum

Beni de seviyorsun değil mi

Ayol kavgada söylenmez

Sana bayılıyorum limonsuzum ❤❤❤
Ya aslinda yanlis oldu o. Hemen ustte mehlika da yazmis seksapalli diye. Yanlis anlamaz umarim :/ hani genel olarak oyle bir soylem varya onun icin soyledim aslinda.

Çok iyi canım güle güle kullan, süpürmesi de çok iyi

Ya aslinda yanlis oldu o. Hemen ustte mehlika da yazmis seksapalli diye. Yanlis anlamaz umarim :/ hani genel olarak oyle bir soylem varya onun icin soyledim aslinda.
Kız valla ben de öyle anladım Dedim ne diyor kavgada söylenmez

Bütün renkler güzel tek bi renge indirgememek lazım ama siyah candır bence

Kız valla ben de öyle anladım Dedim ne diyor kavgada söylenmez

Bütün renkler güzel tek bi renge indirgememek lazım ama siyah candır bence
Bende öyle anlayacak olmasından korktum :/ M mehlika nur canim yanlis anlamadin umarim

Yani siyah hoş duruyor :)

Benim için renk değil yakışan önemli,eşimin beğendiği şeyler de belirleyici benim için

Çok iyi canım güle güle kullan, süpürmesi de çok iyi
Sağol canımm eğer düşünüyorsan almayı hiç düşünme al valla benim bastıra bastıra süpürmemden daha güzel topluyor tozu çünkü ısrarla aynı yerden geçiyor. temizlik yapıp denedim bi kez valla yine 1 hazne dolusu toz toplayıp geldi Artık eşimle yuh! Kendi toz üretiyor galiba bu olamaz dedik ama sahiden çok başarılı. Eşimin bana yaptığı enn güzel iyilik. Hatta kendine de öyle çünkü ona da süpürtüyordum evi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…