- 12 Haziran 2019
- 19.824
- 122.289
- 598
- 37
Şair burda erkeklerin boğa ya benzediğini anlatmak istemiş olabilirneden kırmızı ya nedennn
Kız yine yardın beni,nerden buluyorsun böyle şeyleriVideo atmışsın hiç söylemiyorsun
Robotun mu var canım,memnunsun di mi, siliyor mu peki, halıları toplamak gerekiyormuş galiba silmesi içinDaha nolsunBen de şu süpürgeyi başlatim o evi süpürürken markete gidip alışverişi yapim de yemeğim hazır olsun
Çok güzel açıklamışsin teşekkür ederim ve tekrardan hoşgeldin topigimizeBununla ilgili çok konu açmışlardı, sonuca bağlayamamışlardı. Bence cilve yapısal kişilik özelliği gibi sabit bir şey, öğrenilebilen ya da sonradan var edilebilecek bir şey değil. Herhangi bir makale- araştırma da görmedim bununla ilgili. Çekicilik hakkında konuşulabilir belki bu da kişiler arasında oluşabilecek bir güç. Erkek kadına ‘kadınnn’ gibi hissettirir ve şımartırsa otomatik olarak cilve gelir. Düzgün erkek seçersek cilveli oluruz diyebilir miyiz, bence evet.
Cilve değil de kendisi için harekete geçirecek şeyler soruyordu benceCilve ne değildir? 1- kötü kötü naylon fantazi giyim değildir
2- Mart ayına girmiş kedi gibi bakmak değildir
3- gırgır yahut dans değildir
Sağol canım, eşim gelmeye yakın fırına koydum o gelene kadar pişti, yemeği erken yiyince iyi oluyor,bu sefer kabaklar büyüktü içte az oldu galiba zor yetti,dolu dolu koyuyordum yoksa, bizimki makarnayı da sever,hatta hazır mantı da sever ama genel olarak et yemeği olsun ister,Ellerine sağlıkk enfesss görünüyor
Bu bence doru değilevi kaka götürdüğü zamanlarda bile gönlü hoş edilmişse mideye sadece makaroni bile gönderilebilir. Umrunda olmaz benimkinin. Üstelik boğazına accayip düşkündür
Teşekkür ederim canım,o senin güzel bakan gözlerinin harikaligiYine harikasın mehlikammm
Ya bıral trolluyon yine biziBu gırgır muhabbetini bilmiyorum ya
Onu giyince insan bi fena olur be. Kötü bir iş yapmış gibiLüffen ten rengimize uygun renkte, desende ve kaliteli kumaşlar tercih edelim dış mihrakların oyununa gelmeyelimEki Görüntüle 2688459
Siyahın asaleti der susarımDaha sexapalli çünkü
Valla döktürmüşsün ❤ benimki de etçil canımKız yine yardın beni,nerden buluyorsun böyle şeyleri
Robotun mu var canım,memnunsun di mi, siliyor mu peki, halıları toplamak gerekiyormuş galiba silmesi için
Çok güzel açıklamışsin teşekkür ederim ve tekrardan hoşgeldin topigimize ♥
Cilve değil de kendisi için harekete geçirecek şeyler soruyordu benceBal0ncuk , biz de faydalanıriz engin bilgilerinden, gerçi hareket konusunda bende sıkıntı yok, partnerim hazır olsun yeterki
Sağol canım, eşim gelmeye yakın fırına koydum o gelene kadar pişti, yemeği erken yiyince iyi oluyor,bu sefer kabaklar büyüktü içte az oldu galiba zor yetti,dolu dolu koyuyordum yoksa, bizimki makarnayı da sever,hatta hazır mantı da sever ama genel olarak et yemeği olsun ister,
Teşekkür ederim canım,o senin güzel bakan gözlerinin harikaligi ♥
Onu giyince insan bi fena olur be. Kötü bir iş yapmış gibi
Siyahın asaleti der susarım
O senin datlulugun bebisimBenim yerime konuşmuşsun datlı kız❤
Beni de seviyorsun değil miValla döktürmüşsün ❤ benimki de etçil canım
Evet robotum var süpürme performansı harika, silmesi de fena değil ama süpürmesi kadar bayılmıyorum. Islak mendille silmiş gibi siliyor birazSilerken halıları toplamaya gerek olmayan yeni modeller çıkıyormuş artık ama benimkinde toplamak gerekiyor. Çokk seviyorum. Bütün sevdiklerime 1 tane almak istiyorum
Ayol kavgada söylenmezO senin datlulugun bebisimo kırmızı seksapelli diyen yaratık kaç milyon yıl karşı cins görmedi kim bilir
Sana bayılıyorum limonsuzumBeni de seviyorsun değil mi
Ya aslinda yanlis oldu o. Hemen ustte mehlika da yazmis seksapalli diye. Yanlis anlamaz umarim :/ hani genel olarak oyle bir soylem varya onun icin soyledim aslinda.Ayol kavgada söylenmez
Sana bayılıyorum limonsuzum❤❤❤
Çok iyi canım güle güle kullan, süpürmesi de çok iyiValla döktürmüşsün ❤ benimki de etçil canım
Evet robotum var süpürme performansı harika, silmesi de fena değil ama süpürmesi kadar bayılmıyorum. Islak mendille silmiş gibi siliyor birazSilerken halıları toplamaya gerek olmayan yeni modeller çıkıyormuş artık ama benimkinde toplamak gerekiyor. Çokk seviyorum. Bütün sevdiklerime 1 tane almak istiyorum
Kız valla ben de öyle anladımYa aslinda yanlis oldu o. Hemen ustte mehlika da yazmis seksapalli diye. Yanlis anlamaz umarim :/ hani genel olarak oyle bir soylem varya onun icin soyledim aslinda.
Bende öyle anlayacak olmasından korktum :/ M mehlika nur canim yanlis anlamadin umarimKız valla ben de öyle anladımDedim ne diyor kavgada söylenmez
Bütün renkler güzeltek bi renge indirgememek lazım ama siyah candır bence
Benim için renk değil yakışan önemli,eşimin beğendiği şeyler de belirleyici benim içinYa aslinda yanlis oldu o. Hemen ustte mehlika da yazmis seksapalli diye. Yanlis anlamaz umarim :/ hani genel olarak oyle bir soylem varya onun icin soyledim aslinda.
Sağol canımm eğer düşünüyorsan almayı hiç düşünme al valla benim bastıra bastıra süpürmemden daha güzel topluyor tozu çünkü ısrarla aynı yerden geçiyor. temizlik yapıp denedim bi kez valla yine 1 hazne dolusu toz toplayıp geldiÇok iyi canım güle güle kullan, süpürmesi de çok iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?