- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
Yok canim yanlış anlamadım tabiki,beni kasdetmedigini anladım,benim kırmızı saten geceligim bile yok zatenBende öyle anlayacak olmasından korktum :/ M mehlika nur canim yanlis anlamadin umarim
Yani siyah hoş duruyor :)
Benim için renk değil yakışan önemli,eşimin beğendiği şeyler de belirleyici benim için
Ya o degil ustte aslina bakarsan tam anlatmak istedigimi soyleyemeyip salakca bir laf ettim onu yanlis anlamandan korktumBenim için renk değil yakışan önemli,eşimin beğendiği şeyler de belirleyici benim için
Kızlaaaaarr nasılsınız? Nedir durumlar? Canım çok sıkılıyor. Beni tutun yoksa bdvye gidicemmm kaşınıyorum
No no no canim no buralar yiter :)Kızlaaaaarr nasılsınız? Nedir durumlar? Canım çok sıkılıyor. Beni tutun yoksa bdvye gidicemmm kaşınıyorum
İlgimi çektin şu anGel burayaaBu gün çok güzel Azeri türkçesi şarkı dinledim onu anlatim sana
Yok beni kasdetmedigini anladım canım,rahat ol,sıkıntı yokYa o degil ustte aslina bakarsan tam anlatmak istedigimi soyleyemeyip salakca bir laf ettim onu yanlis anlamandan korktum
Entrika, kavga ya da eğlenceli bişeyler lazım bana. Çok pis kaşınıyorumNo no no canim no buralar yiter :)
Gadasını aldığımYok beni kasdetmedigini anladım canım,rahat ol,sıkıntı yok
Bak aklıma ne geldi bir kere kırmızı fantazi gecelik almıştım tangasi da vardı,eşim beğenmedi,bir arkadaşa verdim,Gadasını aldığım
O zaman bi çay içelim benceSana bayılıyorum limonsuzum❤❤❤
Bak aklıma ne geldi bir kere kırmızı fantazi gecelik almıştım tangasi da vardı,eşim beğenmedi,bir arkadaşa verdim,
Ben şaka yapmistim üstte kırmızı sexapalli derken,tiye almıştım yani
O zaman bi çay içelim bence
HepsiHemmenİnce belli, kupa, fincan??
Oley be❤Hepsibüyük olsun ama küçük bardakta bişey anlamıyorum
Kurumda çalışan bir abla katalog getirmişti oradan seçmiştim arkadaşım da görmüştü,eşim begenmeyince ona sordum sana vereyim mi diye o da ver dedi getirdim verdim arkadaşaO değil de arkadaşına nasıl verdin mehlikamBize olmadı cıxx üstünde paralanson canişkomm
Yıllardır şekersiz içiyorumOley be❤Çay ikizimi buldum. Pekii önemli bi soru. Şeker??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?