Benim eşim de kulupteyken izler beni. Yüz ifadem bazen ciddileşiyormuş anlıyor o zaman. Kimin kocası yine ne yapmış diye soruyor...hep aynisiniz zaten deyip başlıyorum saymaya..Ne konuşuyosunuz siz diyip durduYa bakarsa diye hemen kaçtım hemennnn
Günaydınn ablacımm
Online derslerMusmutlu sıkıntısız az evrakli bir gün diliyorum tatlım.
9.30 da dersim var. İyi gidiyor. Okullar acilmasa da 12' lerim olduğu için ben uzak kalmayacağım moral iyi yani...online dersler de devam ediyor ama çok sıkıcı...
Sen nasılsın bitanem ❤
onlara olmaz zaten online ders kızOnline dersler
Artık lütfen virüs gitsin. Benimkiler daha çokk küçük onlarla online ders ve ekran karşısında olmaları gelişimlerine de uygun değil
Bu dırdırlari ozleyeceksin ama.. ne kadar çok beraber olursanız iyidir boş ver ...dinle adamcagizi son günleri...olmaz hmen çıkması lazım
evde oturup enerji toplayıp akşamda çok dır dır ediyor
HahahhahahahahahBenim eşim de kulupteyken izler beni. Yüz ifadem bazen ciddileşiyormuş anlıyor o zaman. Kimin kocası yine ne yapmış diye soruyor...hep aynisiniz zaten deyip başlıyorum saymaya..
yaa kıyamam ona özleyecem valla hemde çokBu dırdırlari ozleyeceksin ama.. ne kadar çok beraber olursanız iyidir boş ver ...dinle adamcagizi son günleri...
Gitsin kuzum.. hepimizin dileği.Online dersler
Artık lütfen virüs gitsin. Benimkiler daha çokk küçük onlarla online ders ve ekran karşısında olmaları gelişimlerine de uygun değil
Aynen... Allah yüzümüzü güldürsün hep...bdvlik konu yaşatmasın.Hahahhahahahahah
Bir derdim varda mı mizahşörlerde mi olduğumuz bile anlaşılıyor halimize bak abla
Online olacak söylentisi var baluşumonlara olmaz zaten online ders kız
daha önünde yaşayacağın bir 30 senen var olivem üzülmeOnline olacak söylentisi var baluşum
Ama ama yüz yüze günümüz de azöğretmenliğimi yaşamak istiyorum ❤
Güüünayyyddıınnnn
Şimdi bana deyin 3746t75472 sıradan geldin diyee amaaa assolistleerr heeppp sonfıfjdıxjssdıyok ya uyanamadım işşteee
Bu ay artık bende beyannameler. Ofise gidip faturaları işleyeceğim. kdv hesaplayıp beyannameleri halledeğim Çok uzadı bu işoooo Allah kolaylık versin canım. beyanneme vermeyi isticen mi yoksa beklicen mi:)
benim ne halde masam kim bilir
Yüzümü senden daha çok güldürenler var diyeydiabooookurnaz enişte
kızlar çok eğlenceli ama diyemedin demi kuzu gibi gittin
Dertler yanılmış, şikayetler edilmiş, birtakım kaçışlar olmuuuşşş :)yürü be nurum kim tutar seni
Abla ben özel eğitim okuluna atandım okulöncesi öğretmeni olarak, benim miniklerim muhtemelen ya downlı, ya otizm spektrum bozukluğu olan çocuklar olacak ya da zihinsel yetersizliği olan çocuklar olacak.Gitsin kuzum.. hepimizin dileği.Yarım saat zaten...çok zarar vermez üzülme.
Amin ablacımAynen... Allah yüzümüzü güldürsün hep...bdvlik konu yaşatmasın.
Ama bu benim ilk örtmen yılımdaha önünde yaşayacağın bir 30 senen var olivem üzülme
canım mümkün değil... kararname çıkmadı.. onlar heves edip gitmişlerdir gönüllü.. sigorta girişleri ve maaş yokDertler yanılmış, şikayetler edilmiş, birtakım kaçışlar olmuuuşşş :)
Napıyosunn baloncukumm. Bence atama yerinin etkisi var. Sizle atanan arkadaşım şuan okulunda
Benimki de orayı okuyup okuyup bana doluyorsun diyorBenim eşim de kulupteyken izler beni. Yüz ifadem bazen ciddileşiyormuş anlıyor o zaman. Kimin kocası yine ne yapmış diye soruyor...hep aynisiniz zaten deyip başlıyorum saymaya..
Dertler yanılmış, şikayetler edilmiş, birtakım kaçışlar olmuuuşşş :)
Napıyosunn baloncukumm. Bence atama yerinin etkisi var. Sizle atanan arkadaşım şuan okulunda
canım mümkün değil... kararname çıkmadı.. onlar heves edip gitmişlerdir gönüllü.. sigorta girişleri ve maaş yok
Doğru canımlarr ben de nasıl oluyor diye düşünmüştüm. Geri dönemeyenler de olmuş olabilir. İnnşallah en kısa zamanda çıksıınnGünaydın kuzum. Mümkün değil. Atandığı okula ücretli başlamıştır şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?