Mizahşörler Çıkmazı

Ne konuşuyosunuz siz diyip durdu Ya bakarsa diye hemen kaçtım hemennnn

Günaydınn ablacımm
Benim eşim de kulupteyken izler beni. Yüz ifadem bazen ciddileşiyormuş anlıyor o zaman. Kimin kocası yine ne yapmış diye soruyor...hep aynisiniz zaten deyip başlıyorum saymaya..

Online dersler
Artık lütfen virüs gitsin. Benimkiler daha çokk küçük onlarla online ders ve ekran karşısında olmaları gelişimlerine de uygun değil

Benim eşim de kulupteyken izler beni. Yüz ifadem bazen ciddileşiyormuş anlıyor o zaman. Kimin kocası yine ne yapmış diye soruyor...hep aynisiniz zaten deyip başlıyorum saymaya..
Hahahhahahahahah
Bir derdim varda mı mizahşörlerde mi olduğumuz bile anlaşılıyor halimize bak abla

oooo Allah kolaylık versin canım. beyanneme vermeyi isticen mi yoksa beklicen mi:)

benim ne halde masam kim bilir
Bu ay artık bende beyannameler. Ofise gidip faturaları işleyeceğim. kdv hesaplayıp beyannameleri halledeğim Çok uzadı bu iş

Gitsin kuzum.. hepimizin dileği. Yarım saat zaten...çok zarar vermez üzülme.
Abla ben özel eğitim okuluna atandım okulöncesi öğretmeni olarak, benim miniklerim muhtemelen ya downlı, ya otizm spektrum bozukluğu olan çocuklar olacak ya da zihinsel yetersizliği olan çocuklar olacak.
Bu çocuklar çoğu zaman tutturma davranışı gösteriyorlar ve aileleri de pes ediyor malesef. Ders bitince ekran süresini sırf ağladığı için sürdürürse aileler çocuklar gerileyebilir bile...

Normal çocuklar için de ders süresi bitince ekran süresi sonlandırılmalı tabiiki benim yaş grubumda ama aileleri bunu yapmıyor Özelde çalışırken hepsi tablet ve tvsini istiyordu, okulda yasak olduğu için okula alışmakta çok güçlük yaşıyorlardı

Velhasıl inşallah eski düzenimize dönebiliriz her şey iyi olur
Aynen... Allah yüzümüzü güldürsün hep...bdvlik konu yaşatmasın.
Amin ablacım
daha önünde yaşayacağın bir 30 senen var olivem üzülme
Ama bu benim ilk örtmen yılım

Dertler yanılmış, şikayetler edilmiş, birtakım kaçışlar olmuuuşşş :)

Napıyosunn baloncukumm. Bence atama yerinin etkisi var. Sizle atanan arkadaşım şuan okulunda
canım mümkün değil... kararname çıkmadı.. onlar heves edip gitmişlerdir gönüllü.. sigorta girişleri ve maaş yok

Benimki de orayı okuyup okuyup bana doluyorsun diyor

Dertler yanılmış, şikayetler edilmiş, birtakım kaçışlar olmuuuşşş :)

Napıyosunn baloncukumm. Bence atama yerinin etkisi var. Sizle atanan arkadaşım şuan okulunda

Günaydın kuzum. Mümkün değil. Atandığı okula ücretli başlamıştır şimdilik

canım mümkün değil... kararname çıkmadı.. onlar heves edip gitmişlerdir gönüllü.. sigorta girişleri ve maaş yok
Günaydın kuzum. Mümkün değil. Atandığı okula ücretli başlamıştır şimdilik
Doğru canımlarr ben de nasıl oluyor diye düşünmüştüm. Geri dönemeyenler de olmuş olabilir. İnnşallah en kısa zamanda çıksıınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…