Mizahşörler Çıkmazı

Hahahah ablaya yardım ablaya yardımm. Bi katalog çıktıysa ordan bişi alınır. Bu yazılı olmayan ama herkesin bildiği bi kuraldır.
Aynen ayıp olmasın diye aldık hep, sevdiğimiz bir abla, atletlerimiz donlarimizi falan da hep ondan almıştım o zamanlar
O da bişey mehlikam. Kimisi de "nasılsa çıkacak uğraştırma beni" diyormuş mesela
Yok öyle biri hiç olmadı, kendisi 3 er 5 er aldı hep bu zamana kadar, her zaman giyinmemi ister ama zevkleri farklı,benim daha çok sexi bulduğum fantazi kıyafetleri beğenmez mesela,

Yatarken alirim belki :) sen nasilsin zeytinom :)
zuhalim nasılsın geçti mii sıkıntıınn
Şair burda erkeklerin boğa ya benzediğini anlatmak istemiş olabilir
ben dicektim de sen küçüksün diyersinizzz diye ses etmedimm
Lüffen ten rengimize uygun renkte, desende ve kaliteli kumaşlar tercih edelim dış mihrakların oyununa gelmeyelim Eki Görüntüle 2688459
aman Allahıım akıllara zararrr Ben de neyim eksik diyordum adresi alayım
Kızlaaaaarr nasılsınız? Nedir durumlar? Canım çok sıkılıyor. Beni tutun yoksa bdvye gidicemmm kaşınıyorum
uslu dur tatlı kıızzz
İlk evlendiğim zamanlarda bende böyle bi hata yapmıştım. Bi geldi ki sığmıyorum bazı yerlerineutancımdan tam bakamamıştım da küçük bişey almışım
yaaa limonsuzuumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…