Kızın arkasından neler neler söylüyorsun şimdi konuşturma beniYok bee o bizim calcimiz en fazla şaka yapariz ötesi olmaz
Git kiz bizi birbirimizd mi düşürcenKızın arkasından neler neler söylüyorsun şimdi konuşturma beni
Ya nolur bana malzeme versen. Sıkılıyorum diyorum yaaaGit kiz bizi birbirimizd mi düşürcen
Calci intikam alıyor sonra amaYa nolur bana malzeme versen. Sıkılıyorum diyorum yaaa
Demek calciden korkuyorsun.Calci intikam alıyor sonra ama
Akıllı dursana kızım yaDemek calciden korkuyorsun.bana burdan da malzeme çıkar
Akıllılık hiç bana has bişi diilAkıllı dursana kızım ya
Ay çağırma ablayı yaa. Onun yanında yaramazlık yapamıyorum
Herkesin gözü önünde bi kere ispiyon değil buAy çağırma ablayı yaa. Onun yanında yaramazlık yapamıyorum
Ayrıca beni ispiyonlamayı da sana ödeticem
Ben sana taktım kızım bi kereHerkesin gözü önünde bi kere ispiyon değil bu
Mune abla diye birisi var duydun mu hiçBen sana taktım kızım bi kere
Burdan yürüsem bana malzeme çıkar mı acep
Mune abla diye birisi var duydun mu hiç
Aynen ayıp olmasın diye aldık hep, sevdiğimiz bir abla, atletlerimiz donlarimizi falan da hep ondan almıştım o zamanlarHahahah ablaya yardım ablaya yardımm. Bi katalog çıktıysa ordan bişi alınır. Bu yazılı olmayan ama herkesin bildiği bi kuraldır.
Yok öyle biri hiç olmadı, kendisi 3 er 5 er aldı hep bu zamana kadar, her zaman giyinmemi ister ama zevkleri farklı,benim daha çok sexi bulduğum fantazi kıyafetleri beğenmez mesela,O da bişey mehlikam. Kimisi de "nasılsa çıkacak uğraştırma beni" diyormuş mesela
Cudicik napim şimdi ...
zuhalim nasılsın geçti mii sıkıntıınnYatarken alirim belki :) sen nasilsin zeytinom :)
ben dicektim de sen küçüksün diyersinizzz diye ses etmedimmŞair burda erkeklerin boğa ya benzediğini anlatmak istemiş olabilir
aman Allahıım akıllara zararrrLüffen ten rengimize uygun renkte, desende ve kaliteli kumaşlar tercih edelim dış mihrakların oyununa gelmeyelimEki Görüntüle 2688459
uslu dur tatlı kıızzzKızlaaaaarr nasılsınız? Nedir durumlar? Canım çok sıkılıyor. Beni tutun yoksa bdvye gidicemmm kaşınıyorum
İlk evlendiğim zamanlarda bende böyle bi hata yapmıştım. Bi geldi ki sığmıyorum bazı yerlerineutancımdan tam bakamamıştım da küçük bişey almışım
Öp onuCudicik napim şimdi ...
Geçti canım sağolzuhalim nasılsın geçti mii sıkıntıınn
ben dicektim de sen küçüksün diyersinizzz diye ses etmedimm
aman Allahıım akıllara zararrrBen de neyim eksik diyordum adresi alayım
uslu dur tatlı kıızzz
yaaa limonsuzuumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?