Mizahşörler Çıkmazı

Günaydınn
Dün sizle konuşurken gülünce, kessin yine kızlarla konuşuyosun sevgilinle konuşur gibi, hiçç bana bakmıyosun tribi yedim ve habersizzce gitmek zorunda kaldım

Of yaaa muhteşemmiiiş hiç duymamıştım ama bayıldım ya iyiki paylaştın
❤ ben de ilk kez duydum çok sevdim canımm ❤❤
Adresimi veriyorum. Bağcılar İstanbul
Hahahahahha
İnsan değilsin dediler sevenim çokmuş ama
Seviyoruzz calci reis
Bunu çeyizine koymadan evlenmek yok

günaydın zeytinom
bu erkeklerin tripleri nazlari nedir yahu

bugün teneke kupa sana kaldı

C Calcifer napiyon:)
işleri yapmaya başladın mı
Evrak dolu her yer. Bugün tertemiz yapmam lazım ortalığı. Ya Sabahtan etrafı toparlıyorum sonradan önemli dikkat gerektiren işlere yoğunlaşıyorum. 9dan önce de işe başlayamıyorum

günaydın zeytinom
bu erkeklerin tripleri nazlari nedir yahu
Beni videoya almış sizle yazışırken Çıp çıp çıp yazıyorum ve sadece telefona bakıyorum başımı bile kaldırmıyorum; videoya alındığımı farketmiyorum bile. Tribi atıp bi de kanıtı yapıştırınca çaresiz kaldım şamdanım

Evrak dolu her yer. Bugün tertemiz yapmam lazım ortalığı. Ya Sabahtan etrafı toparlıyorum sonradan önemli dikkat gerektiren işlere yoğunlaşıyorum. 9dan önce de işe başlayamıyorum

oooo Allah kolaylık versin canım. beyanneme vermeyi isticen mi yoksa beklicen mi:)

benim ne halde masam kim bilir

aboooo kurnaz enişte

kızlar çok eğlenceli ama diyemedin demi kuzu gibi gittin

günaydın ablaaaaa

napiyosun:) dersler nasıl gidiyo
Musmutlu sıkıntısız az evrakli bir gün diliyorum tatlım.
9.30 da dersim var. İyi gidiyor. Okullar acilmasa da 12' lerim olduğu için ben uzak kalmayacağım moral iyi yani...online dersler de devam ediyor ama çok sıkıcı...
Sen nasılsın bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…