İnşallah olivem..Ya hhahghhhhahahah
Lütfen korkma anne bir daha kondansatörlerin çalışma prensibini sormayacağımm
Bal0ncuk ummm Ekimde gidemeden hamile kalacaksın
Evden çıktığını nereye gittiğin ne aldığını, arabayı nereye bıraktığını, kimi gördüğünü, ne konuştuğunu net bir şekilde ifade ediyor. Sabah kızdım kahvaltıdan kalktım yanıma gelmiş. Sen neden kahvaltı yapmıyorsun diyor. Doydum ben diyorum hayır bir şey yemedin ki doymadın hemen sofraya. kahvaltı bitmeden sofradan kalkılmaz dediYa hhahghhhhahahah
Lütfen korkma anne bir daha kondansatörlerin çalışma prensibini sormayacağımm
Bal0ncuk ummm Ekimde gidemeden hamile kalacaksın
Fotosunu atarım bir araPatilinle tanışmayi çok istiyorum.
Sağlıkla keyifle büyüt.
Simsiyah benim kedimGünaydın canım. Senin kedinin rengi ne
Evden çıktığını nereye gittiğin ne aldığını, arabayı nereye bıraktığını, kimi gördüğünü, ne konuştuğunu net bir şekilde ifade ediyor. Sabah kızdım kahvaltıdan kalktım yanıma gelmiş. Sen neden kahvaltı yapmıyorsun diyor. Doydum ben diyorum hayır bir şey yemedin ki doymadın hemen sofraya. kahvaltı bitmeden sofradan kalkılmaz dedi
Şİmdi gel de ikinci çocuğu yap
Sizin orda daha iyiymiş tabi onmeler malesef burada sosyal hayata kontrollü geçtik de bizim millet kontrollü olmadığından çoğaldı virüsBenim çocuk babaya çekerse yandık. Yemiyor ki doğru dürüst. Çocukluktan beri böyle. Sofra kuruyorum güzelce. İki lokma alıyor tabağını bitirseydin diyorum iştahım yok diyor. Eskiden bişey demezdim de artık bebişe kötü örnek oluyorsun demeye başladım. Çocuk inşallah bu konuda babaya çekmez yoksa naparım bilmiyorum
Canım evden çıkmasın eve gelenler de hemen ellerini yıkasınlar mesafeli olsunlar bence bulaşmaz. Bize çok kişi gelmez ben de aylardır evdeyim, kendimi güvende hissediyorum. Dışardan gelen tek kişi yardımcı kadın, onla da temasım yok.
Bizde virüs hafifledi diye biliyorum çok şükür. Vakalar azaldı. Millet dışarda maskesiz dolaşıyor gerçi. Restoranlarımız yeni açıldı. Avmler tiyatro salonları, metro, sinema ve düğün salonları falan kapalı daha. Bi iki güne okullar açılacak. Allah yardımcımız olsun ya kurtulalım şu illetten. Ama havalar soğuyunca tekrar başlayacak gibime geliyor
Dün akşam onun gazını aldımAy canım benim ya. Benim de aklım hep bizimkilerde . Çember çok daraldı artık. Kapılarına çöpü bile maskeyle bıraksınlar. Rabbim korusun onları başımızdan eksik etmesin
Bir anne olarak çok endişe verici bir durum biliuorum. Ben çocukken hasta olduğum için yemek yemediğimde annem ağlardı. O ağlamasın diye yerdim ama hiç istemezdim yemeyiDönem dönem iştahsızlık olabilir kuzucum korkma acıkınca zaten yiyecek. Eğer çok endişe verici bir boyutta olursa doktorunuza iştahsız olduğunu söylersin iştah açıcı bir şeyler verir inşallah
Enişteye gelinceya bi dur enişte zaten ortalık karışık
Ablamin oğlan yaşıtlarından en a 4 yaş büyük gösteriyor artık porsiyonlarini 1 yaptı çocuk mecbur doyuyor bence yemeyen daha zor ama tabu herkes kendi yaşadığını zor görüryemeleri daha sıkıntı. Biz dikkat edip diyete giriyoruz ama onlarda öyle bi durum olmuyor malesef. Çocuğun açken önünden yemek alabilir misin?
Sürekli kırmızı tutmak zorunda hissediyor musunSimsiyah benim kedim ❤
okula gidiyor. Hocaları diyor ki çok soru oruyor cevapları da kabul etmiyor diyorlarbana sor sabah ne yedin diye ben onu hatırlamıyorum valla Calcim Hatta eşimle arabayı nereye koyduğumuzu da unuturuz sık sık
Sen okula gönder öyle yap en iyisi
okula gidiyor. Hocaları diyor ki çok soru oruyor cevapları da kabul etmiyor diyorlaronlar da bezdum diyor
Oooh en iyisini yapmıssınızSizin orda daha iyiymiş tabi onmeler malesef burada sosyal hayata kontrollü geçtik de bizim millet kontrollü olmadığından çoğaldı virüs
Dün akşam onun gazını aldımo da benimkini aldı hasarsız atlattık
Ablamin oğlan yaşıtlarından en a 4 yaş büyük gösteriyor artık porsiyonlarini 1 yaptı çocuk mecbur doyuyor bence yemeyen daha zor ama tabu herkes kendi yaşadığını zor görürbu sipalarin ortası yok
çok da güzelmiş calcim
okula gidiyor. Hocaları diyor ki çok soru oruyor cevapları da kabul etmiyor diyorlaronlar da bezdum diyor
işleri o bezemezler
Bir yede artık sus diyorum susmayacağım daha çok konuşacağım diyor. Ev tımarhane gibi her yerde ses var. Eşim konuşuyor radyo çalıyor ufaklık konuşuyor sen düşün artık. Bir yeerde yeter dersiiinbana ver bana ben çok severim muhabbet etmeyi çocuklarla
Ya layığıyla yapsın ya da bıraksınlar. Çok kızıyorum çokbazıları doğuştan bezgin oluyo ya insanlarinarada okul öncesi öğretmeni de denk geliyo öyle
oğlumun geçen seneki öğretmenleri çok aktif sosyal ve ilgiliydi. bu senekiler biraz durgun ölü balık kıvamında bitsede gitsek kafasindalar zeytinom
Eşim kavga ederken bana tamam uzatma olive diyince benBir yede artık sus diyorum susmayacağım daha çok konuşacağım diyor. Ev tımarhane gibi her yerde ses var. Eşim konuşuyor radyo çalıyor ufaklık konuşuyor sen düşün artık. Bir yeerde yeter dersiiin
Allah'tan seviyorlar çocuğuişleri o bezemezler
Bir yede artık sus diyorum susmayacağım daha çok konuşacağım diyor. Ev tımarhane gibi her yerde ses var. Eşim konuşuyor radyo çalıyor ufaklık konuşuyor sen düşün artık. Bir yeerde yeter dersiiin
Ya layığıyla yapsın ya da bıraksınlar. Çok kızıyorum çok
Ooo benim kiz okdr istiyorki kardeskardişş gelsin anniee derse kıyamazsın
Evet her şey yolunda çok şükür Nihalimm sen nasılsın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?