Mizahşörler Çıkmazı

Ya hhahghhhhahahah
Lütfen korkma anne bir daha kondansatörlerin çalışma prensibini sormayacağımm

Bal0ncuk ummm Ekimde gidemeden hamile kalacaksın
Evden çıktığını nereye gittiğin ne aldığını, arabayı nereye bıraktığını, kimi gördüğünü, ne konuştuğunu net bir şekilde ifade ediyor. Sabah kızdım kahvaltıdan kalktım yanıma gelmiş. Sen neden kahvaltı yapmıyorsun diyor. Doydum ben diyorum hayır bir şey yemedin ki doymadın hemen sofraya. kahvaltı bitmeden sofradan kalkılmaz dedi
Şİmdi gel de ikinci çocuğu yap

bana sor sabah ne yedin diye ben onu hatırlamıyorum valla Calcim Hatta eşimle arabayı nereye koyduğumuzu da unuturuz sık sık
Sen okula gönder öyle yap en iyisi

Sizin orda daha iyiymiş tabi onmeler malesef burada sosyal hayata kontrollü geçtik de bizim millet kontrollü olmadığından çoğaldı virüs
Dün akşam onun gazını aldım o da benimkini aldı hasarsız atlattık
yemeleri daha sıkıntı. Biz dikkat edip diyete giriyoruz ama onlarda öyle bi durum olmuyor malesef. Çocuğun açken önünden yemek alabilir misin?
Ablamin oğlan yaşıtlarından en a 4 yaş büyük gösteriyor artık porsiyonlarini 1 yaptı çocuk mecbur doyuyor bence yemeyen daha zor ama tabu herkes kendi yaşadığını zor görür bu sipalarin ortası yok

bana sor sabah ne yedin diye ben onu hatırlamıyorum valla Calcim Hatta eşimle arabayı nereye koyduğumuzu da unuturuz sık sık
Sen okula gönder öyle yap en iyisi
okula gidiyor. Hocaları diyor ki çok soru oruyor cevapları da kabul etmiyor diyorlar onlar da bezdum diyor

Oooh en iyisini yapmıssınız
Siyah kedileri çok severim. Ölen kedim bu. Daha yavruydu
Eki Görüntüle 2690229
çok da güzelmiş calcim

işleri o bezemezler

bazıları doğuştan bezgin oluyo ya insanlarin arada okul öncesi öğretmeni de denk geliyo öyle

oğlumun geçen seneki öğretmenleri çok aktif sosyal ve ilgiliydi. bu senekiler biraz durgun ölü balık kıvamında bitsede gitsek kafasindalar zeytinom

bana ver bana ben çok severim muhabbet etmeyi çocuklarla
Bir yede artık sus diyorum susmayacağım daha çok konuşacağım diyor. Ev tımarhane gibi her yerde ses var. Eşim konuşuyor radyo çalıyor ufaklık konuşuyor sen düşün artık. Bir yeerde yeter dersiiin

Ya layığıyla yapsın ya da bıraksınlar. Çok kızıyorum çok

Bir yede artık sus diyorum susmayacağım daha çok konuşacağım diyor. Ev tımarhane gibi her yerde ses var. Eşim konuşuyor radyo çalıyor ufaklık konuşuyor sen düşün artık. Bir yeerde yeter dersiiin
Eşim kavga ederken bana tamam uzatma olive diyince ben

sen kafanı dinleyemiyosun tabi bu halde demi

benimki de inat seninki gibi. bi olmasin dediği hemen basliyo o zaman ben de yaramazlik yapicam, bunu da aticam, oyuncakları da dagiticam hiihhh diye

resimli kitap mi alsan calci var mi yazısız kitabiniz. kendisi okusun:)

kardişş gelsin anniee derse kıyamazsın

Evet her şey yolunda çok şükür Nihalimm sen nasılsın ?
Ooo benim kiz okdr istiyorki kardes
Ama arkadaslarnin var diye istiyor normalde beni hic paylasamaz ama bebekleride seviyor .

Ama o istiyor diye kardes yapamam calciferij dedgi gbi suan masallah kizimla cok egleniyoruz arkadas gbi oldu bana resmen rahatlgida buldum geri basa sarmak yahut bebek istegim yok henuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…