Yaaa ne güzelmiş
Sakinlik başkaaa umursamazlık başka samdanım. Ben umursamaz olan işini sevmeyenlere söylüyorum. bizim de var sakin hocalarımız yanında staj gördüğümüz ama muazzam etkinlikler yaparlardı.bişey diyemiyorum zeytinom:)
kadının yapısı o çok sakin
Tabii Cayım çocuk yapma kararını hiç bir şekilde çocuk alamaz anne baba alır ama ne kadar arkadaşım varsa hepsi evladı yalnız kalmasın diye doğurduğunu söylüyor.Ooo benim kiz okdr istiyorki kardes
Ama arkadaslarnin var diye istiyor normalde beni hic paylasamaz ama bebekleride seviyor .
Ama o istiyor diye kardes yapamam calciferij dedgi gbi suan masallah kizimla cok egleniyoruz arkadas gbi oldu bana resmen rahatlgida buldum geri basa sarmak yahut bebek istegim yok henuz
Sakinlik başkaaa umursamazlık başka samdanım. Ben umursamaz olan işini sevmeyenlere söylüyorum. bizim de var sakin hocalarımız yanında staj gördüğümüz ama muazzam etkinlikler yaparlardı.
valla kadından umutlu değilim zeytinom:)
elektirigimiz tutmuyo diyeyim:) etkinlik yapiyolar ama gene de eksik bişeyler var gibi:)
benim oğlan da pervasızkendi başına takılmayi daha cok sevdiğinden onun işine geliyodur
dünya kadar kitabı var derdi ben.sen kafanı dinleyemiyosun tabi bu halde demi
benimki de inat seninki gibi. bi olmasin dediği hemen basliyo o zaman ben de yaramazlik yapicam, bunu da aticam, oyuncakları da dagiticam hiihhh diye
resimli kitap mi alsan calci var mi yazısız kitabiniz. kendisi okusun:)
Cànim ben son 14 gunu kendime zehir ettimBen çabuk panik yapan birisiyim. Önceki kürtajdan da panik atağımın olduğunu öğrendim. Bu kitabı okusam doğum öncesi panik yaparmıyım? Yoksa panik yapılacak bişey yok mu
Eder insallah canim herseyn vakti var Rabbim bjzi bizden iyi bilirTabii Cayım çocuk yapma kararını hiç bir şekilde çocuk alamaz anne baba alır ama ne kadar arkadaşım varsa hepsi evladı yalnız kalmasın diye doğurduğunu söylüyor.
Ya kuzucuk demek ki kardeşi olsa kolayca benimseyecek :)) Ne zaman isterseniz o zaman nasip etsin Allah canım
Ben mesela 4 yaş olsun isterim aralarında eğer 2. Çocuğu düşünürsemTabi bakalım Allah 1.yi nasip edecek mi
Gerginlik ve korku sancıyı etkiler. Çok gergin olduğun için de normal doğumu tetikleyememiş vucudun. Doğumun sezeryanı ya da normali önemli değil. sonunda sağlıklı bir şekilde kucağına çocugunu almak yeterl,Cànim ben son 14 gunu kendime zehir ettim
Dogumhanede nst ye aldilar beni esimle ikimiz aayaklarmz dogm yapanlari duyduk filan hatta ilk kez 1 tane sancim cikti orada. Nasl yapcam nasl olcak acayp gerildim agladm baya baya zor gunler gecrdm direk sezeryan istiyorum demek istemedim benim kiz 40 arti 0 oldu tik yoktu doktorm da suni sanciyla normal deneyecegiz ya yada sezeryan dedi . Ben direk sezeryan olsn ozaman suniden sonra olmayip sezaryana gecmekte var diye dedim .
Cok harika bi sezaryan dogum yaptimm cook guzel gecti bin sukur sonrasi da guzeldi . Ve doktorum iyiki boyle terch etmissin bebegn okdr yukardaymiski suni ile dogmaz o aciyi cekip sezaryana alirdik 2 aciyi da cekms olurdun dedi
Smdi deli gbi pisman im o son gunleri kendime esime aileme zehir ettgm son gunlermn tadini cikaramadigim endiseyle gecrdgm icin
Anliyorsun ne demek istedgmi dgl mi
Aynen oyle sezaryan jstemiyorum normal istiyordum yazdgi icinde ozellkle anlattm cok sukur cok rahatt bi dogumdu benmki korkulacak biseyi yoktuGerginlik ve korku sancıyı etkiler. Çok gergin olduğun için de normal doğumu tetikleyememiş vucudun. Doğumun sezeryanı ya da normali önemli değil. sonunda sağlıklı bir şekilde kucağına çocugunu almak yeterl,
Eder insallah canim herseyn vakti var Rabbim bjzi bizden iyi bilir
Valla o oyle diyorda hemen benimseyecegni sanmam olsa
Bizimkini kardeşi olsa umursamaz. O kadar umursuz bir çocukÇocuktan çocuğa değişebiliyor bu durum :) sen daha iyi tanırsın kızçeni tabii ama kardeş isteyen çocuklar genelde daha kolay uyum sağlıyor benim gözlemlediğim o
Yoo yoo yoo dostum, evimize gelmen umrumda değil ama sakın benimle muhatap olmaya kalkmaBizimkini kardeşi olsa umursamaz. O kadar umursuz bir çocuk
Valla etkinlikler dikkatini çekince öyle bi katılıyor ki çocuklarSezilerin muhtemelen doğru. Evladında suç yok. Sıkıcı bi şeye ben de katılmak istemem
dünya kadar kitabı var derdi ben.
Kittapları ezbere biliyor gel sana okuyayım diyor bana okuyor bir de
Oooh en iyisini yapmıssınız
çok da güzelmiş calcim
Bende çok severim samdanım. Biz hep koala gibi takılıyoruz geneldeanne ilgisi bi başka tabi
ben de mikrop gibi yapısırim çoğu zamanzaten ben yapışmasam oğlan yapışır. biz biraz vıcık vıcık bi aileyiz
Bende çok severim samdanım. Biz hep koala gibi takılıyoruz genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?