- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
İşler birikti hala 8. aylarla uğraşıyorum daha da yapılacak bir sürü iş var
Pozitif ayrımcılık. Severizbencede mesela ben birimimdeki çocukla iyi anlaşıyorum
birazda kadın oluşumun avantajıhiç birşeye yok demiyor
hani kadınsın eşin gidecek.. eşin uzakta olacak vs vs anlayışlı
Faturaları girmedim daha. 30 yere fatura giriyorum. Başlarım bunların sisteminebeyan zamani geliyo calciiiiiii
Faturaları girmedim daha. 30 yere fatura giriyorum. Başlarım bunların sistemine
3 tane program var samdan. Efatura için ayrı g.resmi ayrı resmi ayrıçapraz kontrol falan yapiliyo ya
alta word açıp kopyalasan kolay olur mu ki. ben kopyalayip yapıştırıyorum çok yere girilecekse ya da çok bilgi girilecekse
Allah kolaylık versin canım
3 tane program var samdan. Efatura için ayrı g.resmi ayrı resmi ayrı
Ne işi ev mi normal iş mi?İşler birikti hala 8. aylarla uğraşıyorum daha da yapılacak bir sürü iş var
Hafta sonundan itibaren sonbahar havalari gelecekmis artik :)Parktan bildiriyorum hava sıcak
Ama bu sayede kimse yok en azından
fatura işi. Ev işini 2 gün yaptımNe işi ev mi normal iş mi?
Evrak işinden nefret ederim Allah kolaylik versinfatura işi. Ev işini 2 gün yaptım
Hava soğuk diye ev oturmalarına gitmezler umarımHafta sonundan itibaren sonbahar havalari gelecekmis artik :)
Kirsin dizlerini otursunlar evlerindeHava soğuk diye ev oturmalarına gitmezler umarım
benim işim hep evrak. hadi fatura neyse de ıvır zıvırla da uğraşıyorum ya en çok ona sinir oluyorum. düzgün bir sekreter alınsa ona yıkacağım ıvır zıvırıEvrak işinden nefret ederim Allah kolaylik versin
Herkes kendi evinde otursun, evetKirsin dizlerini otursunlar evlerinde
zuhal nerde oturuyorsun akşam oğlumla sana çaya gelmek istiyoruzKirsin dizlerini otursunlar evlerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?