Mizahşörler Çıkmazı

Kural koyması lazım öğretmenin herkes uykudan önce çiş yapcak diye aslında.

aynen bu öğretmen çok acayip zeytinom dedim ya. uyuşuk bişey. çoğu zaman çocuğun yüzü bile silinmemis oluyo. alnında yemek lekesiyle geldiği oldu

yarın telefon edicem müdüre. babası da ilgilenmiyo. anca bana şikayet ediyo madem öyle konussana öğretmenle alıp bırakırken

Bizimki çocuğu çişe götürmediler diye kapıda bekleyip çişini yaptırmış öğretmenlere.

Bizimki çocuğu çişe götürmediler diye kapıda bekleyip çişini yaptırmış öğretmenlere.

iyi yapmış valla. benim kocada iş yok. gitmis çocuğu erkenden almış kresten. süt vermiş kavun vermis saat beşte.

çocuk akşam yemeği yemedi. yedin mi oğlum doydun mu diyo gel de vurma ağzına kürekle. durdukça sinirleniyorum ya

Erkekler öyle biraz kuzum
Aslında öğretmenin çocuğun yüzünü silme gibi bir görevi yok o yüzden aradığında muhtemelen buna çözüm bulamayabilirsin kuzum ama çocuğa yemekten sonra elini yüzünü temizlemeyi öğretmesi ve hatırlatması gerekiyor. Et bence de telefon öğretmenin hali bence biraz bananecilik. İlgilenmiyor ‍♀

O konuda hakkını yiyemem benimle eş değer ilgilenir. Madem ilgilenmeyeceksin neden erken alırsın ki
KV geliyor mu

ya zeytinom yedek kifayet koyuyorum hergun. çiş yapmadiysa da kirlense bile degsitirmiyo üstünü. en azından eline ıslak mendil verip sil kendini diyebilir.

bilmiyorum ya memnun değilim zaten sınıf 7 kişi falan. 20 öğrenci olsa neyse. 7 çocuğa da iki öğretmen iki hizmetli bakamiyosa ne deyim

Bizimki yarım gün kalıyor ve mutlaka üstü değişiyor bizde fazladan kıyafet koyun yetmiyor diyorlar

yuh canım ya

Hemde ne ağırlık.. Ama beceremedim unutmayı.. en küçük Bi şeyde bütün acılar tekrar yaşanıyor sanki..
Ayni bende boyleyimmm
kalpte oyle agirlikki anlatilmaz yasanir
Suan uyuyamama sebebm bile o tarz bisey
Bazi seyleri zaman gecsede bir ruya gorup yahut durup dururken aklima gelip tekrar resmen aci cekip bikac gun kafama takiyorum . Beni derinden yaralayan olaylari yani .

kaynim karantinada ya gelemezler hemen.

zaten eşime de gıcık oldum gelmesinler diyecem
Daha demedinmi canimm de biran once vakit gec olmadan

Bu arada cis tutma olayi cidden her cocukta olan bisey galiba bende o konudan cok muzdarip oldum ki hala bile cogu kez ben aklma gelip varmi diye soruyorum var diyor kendi de soyluyor eskiye nazaran da hep bi tutma odakliydi ilk alistirdigim zamanlardan beri
Hatta coktur ki tuvaleti oldgnu anlayip goturdugum inatttan yapmayip 5 dk sonra ikna olunca yapmasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…