- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Kural koyması lazım öğretmenin herkes uykudan önce çiş yapcak diye aslında.
Bizimki çocuğu çişe götürmediler diye kapıda bekleyip çişini yaptırmış öğretmenlere.aynen bu öğretmen çok acayip zeytinom dedim ya. uyuşuk bişey. çoğu zaman çocuğun yüzü bile silinmemis oluyo. alnında yemek lekesiyle geldiği oldu
yarın telefon edicem müdüre. babası da ilgilenmiyo. anca bana şikayet ediyo madem öyle konussana öğretmenle alıp bırakırken
Bir rahat bırakın şamdanı ya huGadasini aldigim seni nasil unutalimşamdanı çekistiriyoruz da mesele o :) her kolundan birimiz
Bizimki çocuğu çişe götürmediler diye kapıda bekleyip çişini yaptırmış öğretmenlere.
Erkekler öyle biraz kuzumaynen bu öğretmen çok acayip zeytinom dedim ya. uyuşuk bişey. çoğu zaman çocuğun yüzü bile silinmemis oluyo. alnında yemek lekesiyle geldiği oldu
yarın telefon edicem müdüre. babası da ilgilenmiyo. anca bana şikayet ediyo madem öyle konussana öğretmenle alıp bırakırken
Şamdani bırakıp seni alalım gel bakalimBir rahat bırakın şamdanı ya hukızı çekiştirip durmayın
Ben de sizi unutabilmirem ki
O konuda hakkını yiyemem benimle eş değer ilgilenir. Madem ilgilenmeyeceksin neden erken alırsın kiiyi yapmış valla. benim kocada iş yok. gitmis çocuğu erkenden almış kresten. süt vermiş kavun vermis saat beşte.
çocuk akşam yemeği yemedi. yedin mi oğlum doydun mu diyogel de vurma ağzına kürekle. durdukça sinirleniyorum ya
Erkekler öyle biraz kuzum
Aslında öğretmenin çocuğun yüzünü silme gibi bir görevi yok o yüzden aradığında muhtemelen buna çözüm bulamayabilirsin kuzum ama çocuğa yemekten sonra elini yüzünü temizlemeyi öğretmesi ve hatırlatması gerekiyor. Et bence de telefon öğretmenin hali bence biraz bananecilik. İlgilenmiyor
O konuda hakkını yiyemem benimle eş değer ilgilenir. Madem ilgilenmeyeceksin neden erken alırsın ki
KV geliyor mu
Bizimki yarım gün kalıyor ve mutlaka üstü değişiyor bizde fazladan kıyafet koyun yetmiyor diyorlarya zeytinom yedek kifayet koyuyorum hergun. çiş yapmadiysa da kirlense bile degsitirmiyo üstünü. en azından eline ıslak mendil verip sil kendini diyebilir.
bilmiyorum ya memnun değilim zaten sınıf 7 kişi falan. 20 öğrenci olsa neyse. 7 çocuğa da iki öğretmen iki hizmetli bakamiyosa ne deyim
Ben yorguuuunnn ben bitkiiin ben yaşlııııŞamdani bırakıp seni alalım gel bakalim
Bizimki yarım gün kalıyor ve mutlaka üstü değişiyor bizde fazladan kıyafet koyun yetmiyor diyorlar
ya zeytinom yedek kifayet koyuyorum hergun. çiş yapmadiysa da kirlense bile degsitirmiyo üstünü. en azından eline ıslak mendil verip sil kendini diyebilir.
bilmiyorum ya memnun değilim zaten sınıf 7 kişi falan. 20 öğrenci olsa neyse. 7 çocuğa da iki öğretmen iki hizmetli bakamiyosa ne deyim
Ben şu an cekistirenleri dedim cay6 da bingo çünkü o samdanin aşığı
Ayni bende boyleyimmmHemde ne ağırlık.. Ama beceremedim unutmayı.. en küçük Bi şeyde bütün acılar tekrar yaşanıyor sanki..
Daha demedinmi canimm de biran once vakit gec olmadankaynim karantinada ya gelemezler hemen.
zaten eşime de gıcık oldum gelmesinler diyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?