Mizahşörler Çıkmazı

O konuda hakkını yiyemem benimle eş değer ilgilenir. Madem ilgilenmeyeceksin neden erken alırsın ki
KV geliyor mu

işte bu yönünü düşününce ikinci çocuğa ne gerek var diyorum

çayım biliyo istemediğimi söyledim. ama o zaman geldiğinde tekrar söylemem lazım. onemsemeyip tamam diyecek çünkü biliyorum.

çişini dışarda hiç yapmaz. bezliyken de dışarda yapmazdi turardi. eve gelince yapardı. o yüzden zorlanıyoduk ağlıyodu ama tutuyodu.

şimdi de oyun bölünmesin diye gitmiyo sanırım. sonra direk kaza oluyo. kreşin yaklaşımı çocuğun kendi kendine kontrol sağlayıp sorumluluğu alması.
onlara göre belirli çiş saati varsa onun dışında geldiğinde soruyolar ama götürmek için zorlamiyolar ki farklı bi etki ya da çağrışım yapmasın.

evde ilk zamanlar kaza oluyodu ama şimdi evde sorunsuz ilerliyo. kresi de cozsek rahatlicam:)

sen naptın çayım nasılsın ilk üçe girdin bugün

Aynen canim valla can skici ruyalar gordum 2 3 gndur uyuyamadim bugece dogru durust bide boynum tutulmus biraz canim yaniyor napsam rahat edemiyorm oyle iste kalktm size baktim bende

Insallah kreste de cis olayi hallolur cnm zamanla olur bu kdr yol katetmis bidik masallah

Bizim hocamız geldi sonunda
Rahat nefes alabilirim artık

benim de çok çamaşır yıkayıp asmam gerekti. alerji yaptı. çok zorlandim gece
sıcak duşa gir yumuşar belki çayım boynun da rahatlarsin.

inşallah canım ya hergun tembihliyoruz. eskiden hergun iki kez kaciriyodu sektesiz.
artık haftanin bi iki günü kazasız geliyo. geri kalanı tek ya da çok kazalı

Kesinlikle. Çocuk böyle emanet gibi o yüzden kimse sorumluluğunu almıyor. Sanırım dün masadan kalkmış kahvaltı yapmamış
Samdan seninki süt içiyor mu?

bizim kreste müdür varsa herşey dört dörtlük müdür yoksa saliyolar hemen

oğlum süt içer ama ben düzenli vermiyorum canım. yoğurt hergun veririm ya da kreste yer. ama bu yaşlarda yoğurt sütten daha önemli diye biliyorum ben:)
aklıma gelirse teklif ederim ya da o aklına gelirse kutuyu getirir anne bana süt verir misin der:)

benimki süte dadandı versem 1 lt içiyor. eve almasam kreşte çocuklar kahvaltıda içiyormuş onlardan istiyor. Ben düzenli kefir veriyorum. Üstüne süt çok fazla gibi geliyor. Bir de anne süt ver demiyor. Anne Günlük süt ver diyor
Offf nasıl dengeleyeceğim bilmiyorum

benimkide öyleydi. bu kadar süt iyi gelmez sana, alerji yapabilir, karnın agriyabilir, gece uyuyamazsin dedim. dinlemedi içti içti sonra karni ağrıdı geceleri

sabah kalktığında sordum gece çok mu agladin karnin mi ağrıdı senin diye. evet dedi, niye karnın ağrıdı acaba dedim.
Çünkü annenin sözünü dinlemedim çok süt içtim. iyi gelmedi bu bana dedi

şimdi normal iciyo calcim:)

kefir çok iyiymiş soğuk süt hoşuna gidiyodur bence. içtikçe icesi geliyodur:)

Siz calciyle ortak bi inek alin bebelere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…