Musmutlu güzel bir güne günaydın demek nasip olsun.
Günaydıııııııınn kızlar
günaydın ikiyim ikiyiiiiimmm
Gunaydinnnn papatyalarim
Hayirli mutlu cumalar
Güüüünnnnaaaayyydddııınnn ❤
O konuda hakkını yiyemem benimle eş değer ilgilenir. Madem ilgilenmeyeceksin neden erken alırsın ki
KV geliyor mu
Daha demedinmi canimm de biran once vakit gec olmadan
Bu arada cis tutma olayi cidden her cocukta olan bisey galiba bende o konudan cok muzdarip oldum ki hala bile cogu kez ben aklma gelip varmi diye soruyorum var diyor kendi de soyluyor eskiye nazaran da hep bi tutma odakliydi ilk alistirdigim zamanlardan beri
Hatta coktur ki tuvaleti oldgnu anlayip goturdugum inatttan yapmayip 5 dk sonra ikna olunca yapmasi
Aha şimdi eridim
Aynen canim valla can skici ruyalar gordum 2 3 gndur uyuyamadim bugece dogru durust bide boynum tutulmus biraz canim yaniyor napsam rahat edemiyorm oyle iste kalktm size baktim bendeişte bu yönünü düşününce ikinci çocuğa ne gerek var diyorum
çayım biliyo istemediğimi söyledim. ama o zaman geldiğinde tekrar söylemem lazım. onemsemeyip tamam diyecek çünkü biliyorum.
çişini dışarda hiç yapmaz. bezliyken de dışarda yapmazdi turardi. eve gelince yapardı. o yüzden zorlanıyoduk ağlıyodu ama tutuyodu.
şimdi de oyun bölünmesin diye gitmiyo sanırım. sonra direk kaza oluyo. kreşin yaklaşımı çocuğun kendi kendine kontrol sağlayıp sorumluluğu alması.
onlara göre belirli çiş saati varsa onun dışında geldiğinde soruyolar ama götürmek için zorlamiyolar ki farklı bi etki ya da çağrışım yapmasın.
evde ilk zamanlar kaza oluyodu ama şimdi evde sorunsuz ilerliyo. kresi de cozsek rahatlicam:)
sen naptın çayım nasılsınilk üçe girdin bugün
Duygusalımız da geldiGünaydınn
Bizim hocamız geldi sonundaişte bu yönünü düşününce ikinci çocuğa ne gerek var diyorum
çayım biliyo istemediğimi söyledim. ama o zaman geldiğinde tekrar söylemem lazım. onemsemeyip tamam diyecek çünkü biliyorum.
çişini dışarda hiç yapmaz. bezliyken de dışarda yapmazdi turardi. eve gelince yapardı. o yüzden zorlanıyoduk ağlıyodu ama tutuyodu.
şimdi de oyun bölünmesin diye gitmiyo sanırım. sonra direk kaza oluyo. kreşin yaklaşımı çocuğun kendi kendine kontrol sağlayıp sorumluluğu alması.
onlara göre belirli çiş saati varsa onun dışında geldiğinde soruyolar ama götürmek için zorlamiyolar ki farklı bi etki ya da çağrışım yapmasın.
evde ilk zamanlar kaza oluyodu ama şimdi evde sorunsuz ilerliyo. kresi de cozsek rahatlicam:)
sen naptın çayım nasılsınilk üçe girdin bugün
Yaaaa yeriiiimmm
Aynen canim valla can skici ruyalar gordum 2 3 gndur uyuyamadim bugece dogru durust bide boynum tutulmus biraz canim yaniyor napsam rahat edemiyorm oyle iste kalktm size baktim bende
Insallah kreste de cis olayi hallolur cnm zamanla olur bu kdr yol katetmis bidik masallah
Bizim hocamız geldi sonunda
Rahat nefes alabilirim artık
Kesinlikle. Çocuk böyle emanet gibi o yüzden kimse sorumluluğunu almıyor. Sanırım dün masadan kalkmış kahvaltı yapmamışohhh ohh sefan olsun
öğretmen çok önemli ya
Kesinlikle. Çocuk böyle emanet gibi o yüzden kimse sorumluluğunu almıyor. Sanırım dün masadan kalkmış kahvaltı yapmamış
Samdan seninki süt içiyor mu?
benimki süte dadandı versem 1 lt içiyor. eve almasam kreşte çocuklar kahvaltıda içiyormuş onlardan istiyor. Ben düzenli kefir veriyorum. Üstüne süt çok fazla gibi geliyor. Bir de anne süt ver demiyor. Anne Günlük süt ver diyorbizim kreste müdür varsa herşey dört dörtlük müdür yoksa saliyolar hemen
oğlum süt içer ama ben düzenli vermiyorum canım. yoğurt hergun veririm ya da kreste yer. ama bu yaşlarda yoğurt sütten daha önemli diye biliyorum ben:)
aklıma gelirse teklif ederim ya da o aklına gelirse kutuyu getirir anne bana süt verir misin der:)
benimki süte dadandı versem 1 lt içiyor. eve almasam kreşte çocuklar kahvaltıda içiyormuş onlardan istiyor. Ben düzenli kefir veriyorum. Üstüne süt çok fazla gibi geliyor. Bir de anne süt ver demiyor. Anne Günlük süt ver diyor
Offf nasıl dengeleyeceğim bilmiyorum
Siz calciyle ortak bi inek alin bebelerebenimkide öyleydi. bu kadar süt iyi gelmez sana, alerji yapabilir, karnın agriyabilir, gece uyuyamazsin dedim. dinlemedi içti içti sonra karni ağrıdı geceleri
sabah kalktığında sordum gece çok mu agladin karnin mi ağrıdı senin diye. evet dedi, niye karnın ağrıdı acaba dedim.
Çünkü annenin sözünü dinlemedim çok süt içtim. iyi gelmedi bu bana dedi
şimdi normal iciyo calcim:)
kefir çok iyiymişsoğuk süt hoşuna gidiyodur bence. içtikçe icesi geliyodur:)
Siz calciyle ortak bi inek alin bebelere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?