- 12 Haziran 2019
- 19.824
- 122.289
- 598
- 37
Evet ya hatta kaynanasını yanlışlıkla öldürmüşBen de öyle biliyorum süreyya'nın Aslında çok kişilik bozukluğu olduğunu çocuğun da buna yansıttığını kayınvalidesiyle çok sorunları olduğunu biliyorum ama dizi uğruna reyting uğruna çevirdiler
Ona bile mok atan var. Beğenmemişler
Çok şaşkınım ve hayal kırıklığına uğradım
İnşaallahben de almıyorum kaç aydır ama almam yakındırbenim oğlan sever değişik şeyleri:)
araştırmam lazım ama. bi aksam oturup bakarım.
Jawlensky gibi birileri çıkıp yazmıyor ki gidip alalım bebelerimize okuyalim
Nedense 6 ladim. Çocukken 5 e kadar sayardim, birbirimizden habersiz aynı şeyleri yapmamiz çok ilginç. Psikoloji bilimi üzerine de çalışmak isterdim aslındabu kadar kafamizin aynı olması
ben de 6 ya cikmadi ama 3 lerdim genelde
Siz 2. Çocukları yapın ben yazarimJawlensky danışmaya lütfen
Ne oldu kızBeni kurtarııııınnnnnsinirlenmek istemiyorummm
Ben dün izledim samdanım empati duygusu fazla olanlar için gerçekten yoğun bi dizi :) gerildim ben bazı yerlerde, üzüldüm. Umarım Alya diğer bölümde daha karmaşık olmayan bir şey giyer çok takıldım ona nedense
Umarım çözülebilecek bir şeylerdir canım, bizler hep burdayız ❤
Onu da ilk başta anlamamıştım ucundan izlediğim için gülnihalım ama biraz baktım o da dram dolu ya
Aslında iyi yapmışlar ya. Gerçeği gibi olmasını istemezdimben de YouTubedaki yorumlardan öğrendim. yönetmen mi senarist mi ne açıklama yapmıştı bide.
hani kızın büyümüş hali annemden nefret ediyorum diye psikologla konusuyodu ya oraya eviremediler reyting için. rüyaya cevirdiler olayı
HTC ama çokBen dün izledim samdanım empati duygusu fazla olanlar için gerçekten yoğun bi dizi :) gerildim ben bazı yerlerde, üzüldüm. Umarım Alya diğer bölümde daha karmaşık olmayan bir şey giyer çok takıldım ona nedense
Umarım çözülebilecek bir şeylerdir canım, bizler hep burdayız ❤
Onu da ilk başta anlamamıştım ucundan izlediğim için gülnihalım ama biraz baktım o da dram dolu ya
İnşaallah
Nedense 6 ladim. Çocukken 5 e kadar sayardim, birbirimizden habersiz aynı şeyleri yapmamiz çok ilginç. Psikoloji bilimi üzerine de çalışmak isterdim aslında
Siz 2. Çocukları yapın ben yazarim
Ben de gerildim samdanım dün sadece kesik kesik izleyebildim. Bir bölümü oturup komple izleyemem gibi ama bölümleri parça parça izlemek de istiyorumaynen ağır geliyo baya nurum. ben direk geriliyorum ama kıl köklerime kadar geriliyorum. bilerek izlemiyorum. uzun süre hazmetmem lazım ki sonra bakayim ucundan.
sen izlemeye devam etcek misin peki
KV mi koca miBeni kurtarııııınnnnnsinirlenmek istemiyorummm
İnelim samdanimacaba çocukluğumuz ne kadar benzerbi ara çocukluğumuza inelim nihalim:)
psikoloji çok özveri isteyen bi dal. çok güzel ama bazen yönelsem mi diye düşünsem de somut bi adım atamıyorum:)
HTC ama çok
Evet kuzum öyle. Ben şeyi anlamadım pis olan çarşafları yukarda bir odada biriktiriyorlar acaba sebebi ne. Onları hem sevmiyorlar hem de ayrılmak mı istemiyorlaryarısında bıraktık cok uzun 2 saati aşkın dizi mi olur ya
O da sanırım hiçbir şey atamama, biriktirme takıntısı gülnihalımHTC ama çok
Evet kuzum öyle. Ben şeyi anlamadım pis olan çarşafları yukarda bir odada biriktiriyorlar acaba sebebi ne. Onları hem sevmiyorlar hem de ayrılmak mı istemiyorlaryarısında bıraktık cok uzun 2 saati aşkın dizi mi olur ya
Ben de gerildim samdanım dün sadece kesik kesik izleyebildim. Bir bölümü oturup komple izleyemem gibi ama bölümleri parça parça izlemek de istiyorum
İnelim samdanimevet çok karışık ve özveri istiyor☺
O da sanırım hiçbir şey atamama, biriktirme takıntısı gülnihalımhatta bir haber görmüştüm böyle bir takıntısı olan birinin evinden birsürü çöp çıkarmışlardı, kendisi de sanırım o evde ölü bulunmuştu
Demii bünye kaldırmıyor :)
Kendime zaman ayırmayı kitap okumayı film izlemeyi çok özledimşu sınavın bitsin de nurum YouTubeda var parça parça
öyle izlersin YouTubedan:)
Yok yok burda Bi konu varda. İlk defa yazayım dedim ama sakincene yazdım. Şimdi de sinirlenmeye başladım.KV mi koca mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?