Mizahşörler Çıkmazı

Evet ya hatta kaynanasını yanlışlıkla öldürmüş
Keşke böyle insanlar çocuk yapmasa. Baksana kız ne hale gelmiş
Trt de masumlar apartmanı başladı o da aynı yazarın kitabından. Bizim izlemeye dayanamadığımız şeyleri birileri yaşıyor

Çok şaşkınım ve hayal kırıklığına uğradım

ben de YouTubedaki yorumlardan öğrendim. yönetmen mi senarist mi ne açıklama yapmıştı bide.

hani kızın büyümüş hali annemden nefret ediyorum diye psikologla konusuyodu ya oraya eviremediler reyting için. rüyaya cevirdiler olayı

İnşaallah
bu kadar kafamizin aynı olması
ben de 6 ya cikmadi ama 3 lerdim genelde
Nedense 6 ladim. Çocukken 5 e kadar sayardim, birbirimizden habersiz aynı şeyleri yapmamiz çok ilginç. Psikoloji bilimi üzerine de çalışmak isterdim aslında
Siz 2. Çocukları yapın ben yazarim

aynen ağır geliyo baya nurum. ben direk geriliyorum ama kıl köklerime kadar geriliyorum. bilerek izlemiyorum. uzun süre hazmetmem lazım ki sonra bakayim ucundan.

sen izlemeye devam etcek misin peki

Aslında iyi yapmışlar ya. Gerçeği gibi olmasını istemezdim

HTC ama çok
Evet kuzum öyle. Ben şeyi anlamadım pis olan çarşafları yukarda bir odada biriktiriyorlar acaba sebebi ne. Onları hem sevmiyorlar hem de ayrılmak mı istemiyorlar yarısında bıraktık cok uzun 2 saati aşkın dizi mi olur ya

İnşaallah

Nedense 6 ladim. Çocukken 5 e kadar sayardim, birbirimizden habersiz aynı şeyleri yapmamiz çok ilginç. Psikoloji bilimi üzerine de çalışmak isterdim aslında

Siz 2. Çocukları yapın ben yazarim

acaba çocukluğumuz ne kadar benzer bi ara çocukluğumuza inelim nihalim:)

psikoloji çok özveri isteyen bi dal. çok güzel ama bazen yönelsem mi diye düşünsem de somut bi adım atamıyorum:)

aynen ağır geliyo baya nurum. ben direk geriliyorum ama kıl köklerime kadar geriliyorum. bilerek izlemiyorum. uzun süre hazmetmem lazım ki sonra bakayim ucundan.

sen izlemeye devam etcek misin peki
Ben de gerildim samdanım dün sadece kesik kesik izleyebildim. Bir bölümü oturup komple izleyemem gibi ama bölümleri parça parça izlemek de istiyorum

acaba çocukluğumuz ne kadar benzer bi ara çocukluğumuza inelim nihalim:)

psikoloji çok özveri isteyen bi dal. çok güzel ama bazen yönelsem mi diye düşünsem de somut bi adım atamıyorum:)
İnelim samdanim evet çok karışık ve özveri istiyor

annelerinden saklamak için yaptilarsa kalmıştır öyle. çocuk akıllı gibi duruyolardi fragmanda. sanki 6-10 yaş arası sıkışıp kalmışlar gibi nihalim

O da sanırım hiçbir şey atamama, biriktirme takıntısı gülnihalım hatta bir haber görmüştüm böyle bir takıntısı olan birinin evinden birsürü çöp çıkarmışlardı, kendisi de sanırım o evde ölü bulunmuştu

Demii bünye kaldırmıyor :)

Ben de gerildim samdanım dün sadece kesik kesik izleyebildim. Bir bölümü oturup komple izleyemem gibi ama bölümleri parça parça izlemek de istiyorum

şu sınavın bitsin de nurum YouTubeda var parça parça
öyle izlersin YouTubedan:)

evet hatta öyle bi park var. evde istifcilik yapıp ölü bulunan kardeşlerin adı verilmiş parka
amerikada mi İngiltere'de mi ne:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…